IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Şubat 2015, 18:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İstanbul Emniyet Müdürü: Yanlış yapan polisi.




İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, “Yanlış yapan arkadaşlarımızı kesinlikle örtbas etme gibi bir derdimiz yok. Biz hukukun bize tanımış olduğu şartlar çerçevesinde hizmet edeceğiz"


İHA

İlçede huzur ve güvenliği sağlamak adına çalışmalarını sürdüren Bağcılar Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmetine sunulmak üzere 20 adet ekip otosunu Bağcılar Meydanı’nda düzenlenen törenle teslim etti. Törene İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, Bağcılar İlçe Kaymakamı Erdal Çakır, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk ve birçok vatandaş katıldı. Tören sırasında Diyarbakır Halk Oyunları ekibinin gösterisi de ilgiyle izlenirken, bazı vatandaşlar yeni alınan ekip otoları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Lokman Çağırıcı’ya desteklerinden dolayı teşekkür eden Selami Altınok, Çağrıcı’ya plaket takdiminde bulundu.


“BİZİM DE ZAMAN ZAMAN YANLIŞLARIMIZ OLUYOR”
Programda bit konuşma yapan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, "Ne kadar devletimiz merkezi yönetimden bize katkı sağlarsa sağlasın, belediyelerimizin ve sivil toplum kuruluşlarımızın katkısını almadığımız takdirde hizmeti arzu ettiğimiz ölçüde verebilme şansımız olmuyor. Elimizden geldiğince toplumun huzuru için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İnsanların yüzü gülsün istiyoruz bizi gördüklerinde. Zaman zaman eleştirilere muhatap oluyoruz, bizim de zaman zaman belki yanlışlarımız oluyor. Yanlışlarımızı hissediyoruz ve gereğini yapmaya gayret ediyoruz. Hata ve yanlış yapan arkadaşlarımızı kesinlikle örtbas etme gibi bir derdimiz yok. Biz hukukun bize tanımış olduğu şartlar çerçevesinde hizmet edeceğiz. Vatandaşımız bizi gördüğünde güven duyup rahatlayacak. Biz bu hissiyatı vermek için mücadele ediyoruz” diye konuştu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
emniyet, müdürü, polisi, yanlış, yapan, İstanbul


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şike operasyonunu yapan emniyet müdürü açığa alındı yaSmin Haber Arşivi 0 29 Mayıs 2014 15:22
HSYK'dan 5 Savcı ve İstanbul Emniyet Müdürü'ne İnceleme SucLu Haber Arşivi 0 07 Ocak 2014 15:34