IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mart 2015, 20:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Üniversite öğrencisi evinde boğazı kesilmiş bulundu




KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz İlçesi’nde Meslek Yüksek Okulu öğrencisi 20 yaşındaki Ramazan Çelik, yalnız kaldığı evinde boynundan bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Olayla ilgili 3 üniversite öğrencisi gözaltına alındı.



Kırklareli Üniversitesi lüleburgaz Meslek Yüksekokulu öğrencisi Ramazan Çelik'ten bir süredir haber alamayan arkadaşları, polis ekiplerine haber verdi. Bu Sabah Gündoğdu Mahallesi Işık sokaktaki evine çilingir yarımıyla giren polis ekipleri üniversiteli genci boynundan bıçaklanmış olarak ölü buldu. Yapılan incelemede ellerinde de kesikler olduğu tespit edilen Ramazan Çelik’in cesedi savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.




3 ÜNİVERSİTELİ GÖZALTINDA
Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü Ramazan Çelik’in ölümüyle ilgili başlattığı soruşturmada, yine üniversite öğrencisi olduğu belirtilen H.Ç., C.T. ve M.K.’yı gözaltına aldı. sağlık kontrolünden geçirilen öğrenciler ifadeleri için Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Soruşturma sürüyor.


milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 03 Mart 2015, 22:43   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Üniversite öğrencisi evinde boğazı kesilmiş bulundu




Ortada birçok iddia var, ev arkadaşlarının yaptığına dair. Neden mi ev arkadaşları? Çünkü ev arkadaşları ülkücüymüş, Ramazan da Kürt. Bu cümle ne kadar kısa, ne kadar acı ve ne kadar uzun aslında değil mi? Daha birkaç hafta önce Ege Üniversitesi'nde Fırat'ın katledilmesinin yaraları sarılmamışken, şimdi aynı şekilde Ramazan katlediliyor, vahşice, kesilerek. Bir tarafta ölen ülkücü, bir tarafta ölen Kürt bir genç. Yani zaten doğarken adından önce Kürt demiş ona birileri, ölmesi de pek bir şey ifade etmezmiş. Değil mi sevgili Türkiye, sevgili hümanizm çığırtkanları? Ülkücülerin bir genci öldürüp bunu zafer sayması, aynı durum kendi başlarına gelince sokakları birbirine katması ve terörist ilan etmesi, zaten alışık olduğumuz bir durumdu. Bu olayların yeniden patlak vermesinin sebebini de daha önce yazmıştım, yine aynı sebep geçerlidir. Akp'nin planı tıkırlı mıkırlı, şıkırlı fıkırlı devam ediyor. Hem bu gençleri kışkırtıyorlar, öte yandan da ibadetlerini yaparken niyet ettim selfie çektirmeye tarzı bir girişle boy boy fotoğraflarını yandaş medya yayınlıyor ki, aman ha sanmasınlar dinden caydığımızı diye. Tabii bunları daha çok konuşuruz, 7 Haziran'a kadar daha neler göreceğiz, hep diyorduk bunlar iyi günlerimiz diye, siz düşünün işte, gençlerin düşünceleri yüzünden birbirini öldürdüğü bir memleket için bile bunlar iyi günlerimiz diyoruz. Daha ne kadar öleceğiz diye bir test olsa da, çözüp kurtulsak.

__________________
If you can't measure it, it doesn't exist.
 

 

Etiketler
boğazı, bulundu, evinde, kesilmiş, Üniversite, öğrencisi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Üniversite öğrencisi otel odasında ölü bulundu Seth Haber Arşivi 0 24 Kasım 2014 14:04
Saldırgan üniversite öğrencisi mi? Lucifer Haber Arşivi 0 30 Haziran 2010 17:54
Ankara'da 7 üniversite öğrencisi ölü bulundu Angel Haber Arşivi 2 02 Ocak 2009 20:23
Üniversite öğrencisi boğuldu Cemalizim Haber Arşivi 0 12 Ağustos 2008 00:59