IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mart 2015, 15:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
The *** Factor tanıtım fragmanı rekor kırdı




Bugüne kadar hiçbir ***** filmde rol almamış 8 bayan ve 8 erkek yarışmacının katılacağı The *** Factor isimli yetenek yarışmasının ******* üzerinden yayımlanan tanıtım videosu bir hafta içinde 2 milyon izlenme sayısına ulaştı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Amerika Birleşik Devletleri'nde yakında başlayacak olan bu yeni reality show'da, Amerika ***** yıldızını seçecek. 8 erkek, 8 bayan'ın yarışacağı yarışmada her hafta farklı bir çiftin performansını usta ***** yıldızlarından oluşan jüri değerlendirecek ve ne yazık ki her hafta bir yarışmacı elenecek. Ödül ise büyük, 1 Milyon Dolar. Ayrıca yarışmanın sunuculuğunu yapan Belle Knox ile bir ***** filmi.




Dünya’da giderek popüler hale gelen yetenek yarışmalarının ***** versiyonu olan The *** Factor isimli şov programı, ***** endüstrisinin Oscar’ları olarak kabul AVN Awards’ın ödül dallarına dahil edildi. Yayınlanan tanıtım fragmanı ise *******'de en çok izlenenler arasında...

FİLM OYUNCULARI DA JÜRİDE

Yarışmanın jürisinde Lexi Belle ve cinsel organını 1 milyon dolara sigortalatan Keiran Lee gibi ***** film oyuncuları da bulunuyor.

Belle ve Lee diğer jüri üyeleri ile birlikte ***** endüstrisine adım atacak olan yarışmacılara yol gösterecek.

ABD'de çok ses getirecek bir yarışma başlıyor. Adı, 'The *** Factor'. Tıpkı bir müzik yarışması gibi ama; şarkılar değil, yatak performansları yarışıyor! ***** yıldızlarından oluşan 4 jüri üyesi, 32 amatör ***** yıldızının performansını izliyor ve değerlendiriyor.

İnternet yayınlanacak programın önümüzdeki aylarda hayata geçmesi bekleniyor. Programın sunucusu da, geçtiğimiz haftalarda 'lisede ***** yıldızı skandalı' haberleriyle ABD'nin gündemine oturan Belle Knox. Birinci gelen çiftin 1 milyon dolar kazanacağı yarışmanın dünyada nasıl bir etki yaratacağı merak konusu...

ÖDÜL: ***** YILDIZI İLE AYNI FİLMDE OYNAMAK

Yarışmanın galibi olacak yarışmacı büyük para ödülünün yanı sıra, ***** yıldızı Belle Knox ile birlikte bir filmde rol alacak.

İnternet kullanıcılarının Twitter üzerinden verecekleri oylar sonucunda galip gelecek olan yarışmacı, 24 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan AVN Awards töreninde 1 milyon dolarlık ödülüne kavuşacak.

Programda yarışacak isimlerin belirlenmesi için San Francisco’da başlayan seçmelere Avustralya, ABD, Brezilya, Kanada ve Malezya vatandaşları katılıyor

NOT: resim gorsel amaclı kullanılmıstır video linki kaldırılmıstır

milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
factor, fragmanı, kırdı, rekor, tanıtım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kaçak Gelinler 29. final bölümü tanıtım fragmanı yayınlandı AngeL Yerli Diziler 0 19 Ocak 2015 01:31
HTC One E8 Rekor Kırdı! SeckiN Cep Telefonlar 0 19 Haziran 2014 13:10