IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Mart 2015, 16:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kırgız kadını bıçaklayıp fuhuş yaptırdı




Adana'da fuhuş operasyonunda yakalanan ve tutuklanan bir kişinin, çocuğu hasta olduğu için Türkiye'ye gelip çalışan Kırgız uyruklu kadını evlenme vaadiyle kandırıp pasaportunu aldıktan sonra tehditle fuhuşa zorladığı, fuhuş yapmayınca da bıçakladığı ortaya çıktı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Seyhan ilçesindeki bir evde fuhuş yapıldığı ihbarını aldı. Evi takibe alan polis, evden çıkan bir kişiyi yakalayıp sorguya aldı. Şahıs, evde 100 lira karşılığında bir kadınla fuhuş yaptığını söyledi. Bunun üzerine polis 1 gün sonra eve operasyon yaptı. Yapılan operasyonda fuhuş yaptıran Duygu A. (32) zorla fuhuş yaptırılan Selma S. (34) ile Kırgız uyruklu Kulpunal T. (31) gözaltına alınıp emniyete götürüldü. Fuhuş yaptırılan kadınlar Duygu A.'nın kurduğu eskort sitesinden kendilerine müşteri bulunduğunu, Mehmet A. (37) ile Mecit A.'nın (37) kendilerine zorla fuhuş yaptırdığını, polisin baskın yapmadan önce evdeki bu iki kişinin polisi fark ederek kaçtığını söyledi. Polis yaptığı çalışmayla 2 şahsı da yakaladı.

Sorgularında suçlamaları kabul etmeyen zanlılar, "Zorla fuhuş yaptırmak, fuhşa yer temin etmek ve aracı olmak, insan ticaretinden" adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan Mehmet A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Mecit A. ile Duygu A. Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında serbest bırakıldı.

OPERASYONUN ALTINDAN DRAM ÇIKTI

Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edilerek ülkesine gönderilen Kırgız uyruklu Kulpunal T.'nin anlattıkları ise kadına uygulanan şiddetin geldiği noktayı ortaya çıkardı. Genç kadın hasta çocuğu olduğu için Kırgızistan'dan Türkiye'ye gelerek Ankara'da hasta bir adama baktığını, adam ölünce Antalya'da yine hasta bir adama bakarak çocuğunun Hastane masraflarını karşıladığını belirtti. Kulpunal T., "Bir süre sonra Mehmet A. isimli şahısla tanıştım. Bana benimle evlenmek istediğini, çocuğuma bakacağını çalışmak zorunda kalmayacağımı söyledi. Daha sonra benim pasaportumu aldı. Beraber Adana'ya geldik. Ancak buraya geldikten sonra bana fuhuş yaptırmak istedi. Ben yapmak istemeyince beni dövdü. En son yine eve erkek getirip benim fuhuş yapmamı istedi ben de kabul etmeyince beni bıçakladı. Artık bu adamdan bıkmıştım ki polis imdadıma yetişti. Ben fuhuş yapmak istemiyorum namusumla para kazanmak istiyorum" dedi.

milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bıçaklayıp, fuhuş, kadını, kırgız, yaptırdı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eşini 50 TL'ye pazarlayarak fuhuş yaptırdı! AngeL Haber Arşivi 0 02 Mart 2015 20:53
Seza Kırgız İle Düetler & Sesler (2013) Sır Müzik Dünyası 0 09 Eylül 2013 13:07
Yaşlı kadını bıçaklayıp maaş kartını gaspetti PassioN Haber Arşivi 0 17 Nisan 2012 20:14
Özbek Kırgız sınırında gerginlik Dilara Haber Arşivi 0 01 Eylül 2010 13:33