IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Nisan 2015, 15:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İç Güvenlik Yasası'nı Bugün İmzalayacağım




(cAN SIKINTISI HABERLERE BAKIYORUM BAKTIKÇA PAYLAŞIM
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 ilde görev yapan 400 polis memurunu kabulünde yaptığı konuşmada, ''İç Güvenlik Yasası çıkıyor. Niye rahatsız oldular, niye rahatsız oluyorlar? Bugün büyük ihtimalle imzalayacağım. Tek dertleri var, polis güvencede olmasın.'' dedi.

Paralel yapıya dikkat çeken Erdoğan "Buradan tüm polis kardeşlerime sesleniyorum sizin arkanızda devlet var, millet var, hükümet var, cumhurbaşkanı var. Hak, hukuk ve ahlaka göre görev yapan her polis benim canımdan bir parçadır." açıklamasında bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"ARKANIZDA CUMHURBAŞKANI VAR"

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır. Polis bu milletin günlük hayatının ayrılmaz parçasıdır. 1845 yılında ilk polis ismini alan 1937 yılında bugünkü işleyişine kavuştu. Ülkemizin güven ve huzur kaynağı polisimizdir.

Türkiye üzerinde oynan oyunların daim bir hedefi de polis teşkilatı olmuştur. Polis teşkilatı bölündüğü anda millet bölünür, Allah göstermesin vatan elden gider. Aynı şekilde Türk Silahlı Kuvvetlerimiz. Bunu bölmeye yönelik son unsur ise paralel yapı oldu bu asla polis teşkilatımızın tamamını zan altında bırakmak için bahane olamaz. Bir başbakan olarak şahsım yanımda her şeyimi teslim ettiğim insanlar beni dinlerse nasıl onlarla hareket edeyim ben sırtımı ona yaslayarak hareket ediyorum yanında mahremimde konuşuyorum böyle bir yer polis teşkilatımızın mensubu birileri böyle bir yanlışı işliyorsa bir güven sorununu ortaya çıkarıyor ve bunların tasfiyesi birlikte yapmak zorundayız.

Buradan tüm polis kardeşlerime sesleniyorum sizin arkanızda devlet, millet, hükümet, cumhurbaşkanı var hak hukuk ahlaka göre görev yapan her polis benim canımdan bir parçadır.

POLİS DÜŞMANLARI 17 ARALIK'TA POLİS SEVDALISI OLDU

Hiçbir polisimizin haksız yere rencide edilmesini kabul edemeyiz, ama maalesef kurunun yanında yaş da yanıyor. Polise her türlü hakareti edenler 17-25 Aralıkta nasıl polis sevdalısı oluyor ben anlamakta zorlanıyorum. Milletimiz ile polisimiz arasına nifak tohumu ekenlere fırsat vermeyeceğiz.

Polis elinde kalkanı ile bu teröristlere karşı son ana kadar bir diren ortaya koyuyor ne silah ne de taş atıyor demir bilye onda TOMA'yı yakıyor onları savunanlar polise hakaret edenler nasıl oluyor da polis sevdalısı oluyor ben anlamıyorum. Kimin yanında yer alınacak burada polisimizin yanında yer alınması gerek.

"SAVCI OPERASYONUNDAKİ KARDEŞLERİMİ KUTLUYORUM"

Bunlar Savcımızın şehit edilmesi olayında gerçek yüzlerini gösterdiler. Birinci saatte de yapılabilirdi ama yapmadık. Görüşmelerle Mehmet Selim kardeşimizi kurtarabilir miyiz diye mücadele ettiler. Ben o operasyondaki kardeşlerimi tebrik ediyorum.

"BÜYÜK İHTİMALLE BUGÜN İMZALAYACAĞIM"

İç Güvenlik yasasına neden karşı çıkıyorlar? Büyük ihtimalle bugün imzalayacağım onu da. Su yatağında akar, burada hakikat ne ise biz onu yapmaya devam edeceğiz.

Türkiye'nin geçtiğimiz 12 yıl içerisinde 3 kat büyümesi bunun en iyi göstergesi. 1930'ların şartlarında kurulan ve 80'lerde tahkim edilen sistem artık yetersiz gelmeye başladı. Karşı çıkanlar, direniş gösterenler olacaktır ancak her kutlu doğum sancılı olur

Bugünkü Türkiye eski Türkiye değil, milletimiz bunu görüyor. Eğer Türkiye 2023 vizyonunu kaybederse her bakımdan istikametini yitirir. Dünkü Türkiye faili meçhullerle, terörle, zorbalıkla ifade ediliyor olabilir, Yeni Türkiye'de bunlar olmayacak. Yeni Türkiye huzurun, güvenin, adaletin, sevginin vücut bulduğu bir ülke olacaktır.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cumhurbaşkanı, erdoğan, güvenlik, yasasını, Üç, İmzalayacağım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan Filistinli Erdoğan Şenaa'yı unutmadı! Desmont Haber Arşivi 0 28 Aralık 2014 18:13
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir ilk Seth Haber Arşivi 0 19 Kasım 2014 18:31
Cumhurbaşkanı Erdoğan markette Seth Haber Arşivi 0 19 Ekim 2014 21:23
Cumhurbaşkanı Gül, 'çözüm süreci yasası'nı onayladı Seth Haber Arşivi 0 15 Temmuz 2014 22:19
Sosyal Güvenlik Yasası Maddeleri YapraK Ödev ve Tezler 0 16 Mart 2010 18:16