IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Melodram

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Nisan 2015, 09:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kibariye'den Başbakan'a: Bıcır Bıcır Çok Tatlı, Küçücük




Davutoğlu ile Roman sivil toplum kuruluşlarının toplantısında bir araya gelen ünlü şarkıcı Kibariye, "Çok tatlı bıcır bıcır başbakanımız, küçücük böyle benim gibi" dedi.

Başbakan Davutoğlu'nin Roman sivil toplum kuruluşları ile yaptığı toplantı sonrasında konuşan şarkıcı Kibariye, "Çok tatlı bıcır bıcır başbakanımız, küçücük böyle benim gibi... Çok şeker, çok tatlı, çok sevdim. Hepsi birbirinden iyi ağırladılar bizi" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Roman Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve kanaat önderleriyle Dolmabahçe'de bir araya geldi. Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilen toplantıya ünlü sanatçı Kibariye de katıldı.

BAŞBAKAN'DAN ROMANLARA MÜJDE
Burada konuşan Davutoğlu, Roman vatandaşlara vaatlerini sıraladı, "Alacağımız 120 bin işçinin 5 bin kişilik kontenjanını Roman kardeşlerimize ayırıyoruz. Bir Roman kardeşimizi de kendime danışman olarak alacağım." dedi.

KİBARİYE: BICIR BICIR BAŞBAKANIMIZ
Toplantı çıkışında konuşan Kibari'ye de Başbakan'la ilgili ilginç bir yorumda bulundu: "Çok tatlı bıcır bıcır başbakanımız, küçücük böyle benim gibi...Çok şeker, çok tatlı, çok sevdim. Hepsi birbirinden iyi ağırladılar bizi" dedi."

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

"CHP, ROMANLARDAN ÖZÜR DİLESİN"
"Biz sahip çıktıktan sonra birçok parti Roman kardeşlerimize sahip çıkmaya başladı. 1934 yılında tek parti döneminde çıkan iskan kanunu nedeniyle Kılıçdaroğlu'nu Roman vatandaşlarımızdan özür dilemeye çağırıyorum. Mesele onların listelere girmesi değil önce onların gönlüne girmek.

"BİR ROMAN KARDEŞİMİZİ KENDİME DANIŞMAN YAPACAĞIM"
Askerliğini onurla yapan, askerlik yapmayana kız vermeyen Romanlar bu ülkede nasıl ikinci sınıf vatandaş olabilir? Hiç kimse Roman vatandaşlara tepeden bakamayacak. Başbakanlık'ta bir mekanizma kuracağım. Bir Roman kardeşimizi kendime danışman olarak alacağım.

"120 BİN İŞÇİNİN 5 BİNİ ROMAN KONTENJANINA"
Alacağımız 120 bin işçinin 5 bin kişilik kontenjanını Roman kardeşlerimize ayırıyoruz.

"BELEDİYELERE POZİTİF AYRIMCILIK GENELGESİ GÖNDERECEĞİM"
Eğitim konusunda gerekli adımları atacağız. AK Partili bütün belediyelere Roman kardeşlerimize pozitif ayrımcılık için genelge göndereceğim.
Roman kültürünü sanatını geliştirmek için beraber çalışma yürüteceğiz. Romanların daha romanı yazılmadı. Yazıldığında bu bir insanlık destanı olacak.

SAĞLIK KONUSUNDA SEFERBERLİK
Kadın ve çocuk sağlığı konusunda seferberlik başlatacağız. Sağlık taramasını en kısa zamanda başlatacağız.

KONUT İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK
Konut konusunda ihtiyaçları karşılayacağız. Roman mahallelerinde kentsel dönüşümle yaşanabilecek alanlar oluşturacağız. Hukuk konusunda Roman kardeşlerimize davlet desteği vereceğiz.

"SINIR DIŞI EDİLEN HER ROMANA SAHİP ÇIKACAĞIZ"
Avrupa'da sınır dışı edilen her Romana Türkiye sahip çıkacak."

KİBARİYE: ÇOK TATLI BICIR BICIR BAŞBAKANIMIZ KÜÇÜCÜK BÖYLE BENİM GİBİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Dolmabahçe'de Romanlar buluşmasına katılan Sanatçı Kibariye çıkışta gazetecilere açıklama yaptı. Kibariye, "Burada olmaktan çok gurur duydum. İyi ki çağırdılar. Çok ağladım çünkü çok duygusal laflar vardı içeride. Ama gerçeklerdi. Çünkü ben insan ayırmıyorum. Ama yıllar evvel ben çok ezilmiştim. Onu hep anlattım zaten. 'İnsana insan gibi muamele yapılsın' diyorum" diye konuştu. Başbakan Davutoğlu'nu çok sevdiğini söyleyen Kibariye, "Ama çok tatlı bıcır bıcır başbakanımız, küçücük böyle benim gibi..." dedi.

Son Dakika

-Hiç güleceğim yoktu sabah sabah iyi geldi : ))) Çatlak kadın ya.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 20 Nisan 2015, 13:52   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kibariye'den Başbakan'a: Bıcır Bıcır Çok Tatlı, Küçücük




Kibariye zamanında '' Entel de insan. '' demiş biri olarak yine gündeme bomba gibi düştü. Hayır zerre umrumda değil bunlara kimin nasıl hitap ettiği ama bu da bayağı bir güldürdü. Bıcır bıcır nedir? Kibariye insanları kucağına oturtup seven biri olduğu için sanırım Davutoğlu'na da hanimiş benim başbakanım tarzı yaklaşıp her şeyi yapmış olabilir. Ne diyelim, bıcır bıcır başbakanınızla mutluluklar. Yalandan yapılan görüşmelere de saygılarımı ve sövgülerimi iletiyorum, ikinci sınıf, üçüncü sınıf, on beşinci sınıf olayına karşı olduğunu dile getiren Akp'nin her fırsatta insanları sınıflara ayırdığını da hatırlatmak isterim, onlar unutuyor çünkü. Böyle sevilen isimleri de yanlarına çekip, onların fanlarından oy mu bekliyorlar ne yapıyor bunlar? Hala ısrarcıyım, Tarkan siyasete atılmalı, hoş o da Akp'den atılırsa işte o zaman yandık. Parti kursa tek başına lider.

__________________
If you can't measure it, it doesn't exist.
 

 

Etiketler
başbakana, bıcır, cok, kibariyeden, kücücük, tatlı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kücücük Çocugum ben Coder IF Ekstra 2 16 Eylül 2011 19:39