IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Mayıs 2015, 14:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mehmet Görmez'e de o kaset gitmiş




Kaset iddiaları yine gündemde. Önce MHP'li Meral Akşener, şimdi de cemaatle bir süre önce yollarını ayıran Kemalettin Özdemir kasetle anılıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, paralel yapının Prof. Dr. Kemalettin Özdemir'e ait olduğu iddia edilen seks kasedini Diyanet İşleri Başkanı Görmez'e izlettirmeye çalıştığını yazdı.

MEHMET GÖRMEZ NEDEN CEMAATİN HEDEFİNDE?

Albayrak, Cemaat medyasında son dönemde Diyanet İşleri aleyhindeki haberlerin artmasını "Diyanet’in infazına böyle karar verildi..." başlıklı yazısında sorguladı.

Şoke eden bir ayrıntıyı okurlarına duyuran yazar, Kemalettin Özdemir'e cephe alan cemaatin ona sahip çıkan yakın arkadaşı Mehmet Görmez'i de hedef aldığını savundu.

Yazarın anlattıklarına göre Görmez'in infaz emri sadece Özdemir'le sınırlı değilmiş. Gülen'in "bedduasına" "beddua deme" ısrarı ve Erdoğan'ın "içi boş alim müsveddeleri" ifadesine Görmez'in ses çıkarmaması bardağı taşıran diğer damlalar olmuş.


MUSTAFA ÖZCAN İLE MESAJ

Yazar, çok konuşulacak kaset iddiasına ilişkin anektodu köşesinde böyle gündeme getirdi:

"Paralel yapının önde gelen isimlerinden olup son dönemde bazı yanlışlıklara itiraz ettiği için dışlanan Prof. Dr. Kemalettin Özdemir, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’e müracaat ederek, “Hocam bunaldım artık. Gittiğim her kapıyı yüzüme kapattırıyorlar” diye yakınır ve yurt dışında bir görev talep eder.

Görmez de, Suudi Arabistan’da Din Hizmetleri Müşavirliği’ne tayin edebileceklerini söyler.

Bu görüşme saat 18.00 civarında Başkan Mehmet Görmez’in makam odasında gerçekleşmiştir. Aynı gün saat 20.00’de, Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özcan, Mehmet Görmez’i arar ve “Hocaefendi’nin çok önemli bir mesajını iletmek için acil görüşme” talep eder.

Çankaya’daki konuşma Pensilvanya’dan duyulmuş!..

Ertesi gün 09.00’da sayın Görmez’in makamında buluşurlar.

Mustafa Özcan’ın ilettiği mesaj şok edicidir.

Dün akşamki görüşme Pensilvanya’ya gitmiş, hatta cevabı bile gelmiştir...

“Kemalettin bey ile ilgili bir atama planlıyormuşsunuz. Konu hocamızın kulağına gitmiş. Bu adam çok sakıncalıdır, yol yakınken uyarmak istedi” der.

Mehmet Görmez, eski bir Diyanet mensubu olan haberciye, “Mustafacığım, Kemalettin benim doktora arkadaşımdır; yakından tanırım, bu vazifeye layıktır” der ama o ısrar eder... “Yok hocam... Onun kadınlarla ilişkisi var, o mübarek yerlerde Diyanet’i temsil edecek birisi değil...”

RAMAZAN AKYÜREK'İN YARDIMCISI GÖRMEZ'LE BULUŞTU

Görmez Hoca, Mustafa Özcan’ı lisan-ı münasiple uğurlar. Ama az sonra da İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek arar ve acilen görüşmeleri gerektiğini söyler. Aynı gün saat 16.00’ya randevu verilir.

Görüşmeye, Akyürek’in yardımcısı gelir ve “Dini İstismarla Mücadele Masası kuracakları” bilgisini verir.

Görmez Hoca buna bir anlam verememiş olacak ki istihbaratçı misafir, açıklamalarına devam eder. “Kemalettin Özdemir’in de içinde olduğu bazı tanınmış İslamî şahsiyetler kadınlarla düşüp kalkıyor...”

Görmez Hoca, “Bu dedikleriniz doğru bile olsa o kendileriyle ilgili bir keyfiyettir, dini istismarla ne ilgisi var? Ayrıca Kemalettin Özdemir’den de böyle şeyler sadır olmaz” der.

Ama elemanın pes etmeye niyeti yoktur. Yanında getirdiği laptopu açar ve “Bunları gördükten sonra karar verin isterseniz” der ama Görmez Hoca hemen “Burası Diyanet makamı, burada böyle ahlaksız şeyler seyredilmez. Görüşme bitmiştir” diyerek buna engel olur.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
de, gitmiş, görmeze, kaset, mehmet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Google, Mehmet Görmez'i 'rahip' yaptı! Deep Google 0 17 Eylül 2014 02:18
Mehmet Görmez: Miraç, Beşerilikten İnsanlığa Yükseliştir Rhytia Haber Arşivi 0 16 Haziran 2012 16:33