IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Mayıs 2015, 12:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Trafoya terörist girdi




Araştırma şirketlerinin yaptığı bütün anketlerde barajı aşamadığını gören HDP ile Paralel Yapı, Doğu ve Güneydoğu'da vatandaşın oyunu gasp etmek için her yola başvurmaya başladı. HDP'nin Van'da musluktan kan akan afişleri ve caddelere HDP dışında girmek tehlikeli ve yasaktır afişleri asmasından sonra şimdi de hizmetleri aksatarak vatandaşı tehdit ettiği ortaya çıktı.

Oy vermeyene hizmet yok

Star'ın haberine göre, HDP Van merkez başta olmak üzere ilçe ve köylerinde HDP'ye oy vermeye yanaşmayan vatandaşların çöplerini toplamıyor, sık sık su kesintisi yapıyor. Paralel Yapı'nın ise diğer resmi kurumlardaki unsurları aracılığıyla hizmetleri aksatarak hükümete ve AK Parti'ye karşı tepki oluşmasını sağlıyor.

Sayaç değişikliği bahanesi

Seçimlerin en çekişmeli yaşandığı Van ve ilçelerinde elektrik enerjisine dayalı bir tarımsal sulama ve sanayi kullanımı olmadığı halde her gün elektrik kesintisi yapılması vatandaşı canından bezdirdi. Özellikle köyler, sayaçların değiştirileceği bahanesi ve bazı kişilerin elektrik borcunu ödemediği gerekçesiyle karanlıkta bırakılıyorlar.

Karanlıkta bırakma tehdidi

Elektrikler genellikle cuma akşamı veya cumartesi sabahı kesilerek iki gün boyunca köylüler karanlıkta bırakılıyor. Bu şekilde vatandaşı AK Parti ve Hükümet'e karşı kışkırtılıyor. Cumartesi pazar olduğu için hiçbir resmi kurum nezdinde girişimde bulunamayan vatandaşlar ise iki gün boyunca karanlıkta bırakılıyor. Van'ın Erciş ilçesi'nin Salman Ağa köyü sakinleri cumartesi sabahı sayaçlarının değiştirileceği bahanesiyle elektrikleri kesilen onlarca köyden sadece biri.

AK Partililer'i karşılamayın

HDP ile Paralel çete el birliğiyle hizmetleri aksatıp AK Parti'ye karşı tepki oluşturmaya çalışırken bu oyunlara gelmeyen vatandaşlar ise YDG-H ile KCK tarafından tehdit ediliyor. Köy köy gezen teröristler köy muhtarlarını ve köyün önde gelenlerini tehdit ederek AK Parti adayı gelirse kesinlikle karşılamayacaksınız tehdidinde bulunuyor. Birçok köy muhtarı, AK Parti'li adayları arayarak gelmemeleri konusunda ricada bulunuyor. Köylüler, “Oyumuz AK Parti'nin ancak lütfen gelmeyin” diyor.

Muhtarlar 'oyumuz size ama gelmeyin' diyor

*Prof. Dr. Ömer Çaha (Ak Parti Van Milletvekili Adayı):

HDP Van'da da halka çok yoğun bir baskı uyguluyor. Seçim çalışmalarında bazı köy muhtarları “hocam oyumuz size ancak gelmeyin bilmesinler” ricasındada bulunuyor. Başka bir köyden aradılar “hocam gelmeyin silahlı militanlar şu anda köyde bizi tehdit ediyorlar” diye bilgi verdiler. Üç köyden bu şekilde bilgi geldi. HDP'nin demokrasi ve barış söylemleri ile hiçbir alakası yok. HDP bir yandan vatandaşa baskı ve tehdit uygulayarak bir yandan da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan üzerinden nefret dili geliştirerek ve akla hayale sığmaz iftiralar atarak seçimin demokratik zeminin dışına taşıyor. Son zamanlarda anlam veremediğimiz biçimde elektrik kesintileri yaşanıyor. Gece 12:00'dan sabah saat 6:00'a kadar gerek köylerde gerekse şehir merkezinde kesintiler yapılıyor. Özellikle sayaç bahane edilerek yapılan kesintiler ile vatandaşlar mağdur ediliyor ve bu şekilde vatandaşlarda AK Parti ile Hükümet'e karşı öfke ve nefret oluşturulmak isteniyor.

ESNAFA YENİ KOBANİ TEHDİDİ

*Mehmet Salim Ensarioğlu (Diyarbakır Ak Parti Milletvekili adayı): Gittiğimiz köy ve beldelerin çoğunda vatandaşlardan HDP'lilerin kendilerini tehdit ettiğine yönelik şikayetler alıyoruz. Vatandaşa 'eğer sandıklardan HDP galip çıkmazsa belediye hizmetlerini unutun. Bize oy vermezseniz size yol yok, su yok, hizmet gelmeyecek' diyorlar. Seçim kurullarından aldıkları listelerle evleri ziyaret edip tehdit ediyorlar. Esnafa, 'barajı aşmazsak Kobani olayları yaşanır' diyorlar. HDP batıda şirin gözükmek ve oy almak için burada yaptığı baskıyı gizlemeye çalışıyor ancak 20 yıldır beraber mücadele ettiğimiz derin devlet ve JİTEM'in yerine geçmeye çalışıyor. Bugün vatandaş oyunu özgürce kullanamıyorsa bu zulümdür. 30 yıldır Kürt halkı için mücadele ettiğini söylüyorsan bırakın da buna Kürt halkı karar versin.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
girdi, terörist, trafoya


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hava Almak İçin Trafoya Çıktı Desmont Haber Arşivi 0 11 Kasım 2014 18:02
İhsanoğlu: 'Kediler trafoya koşabilir' Seth Haber Arşivi 0 04 Ağustos 2014 00:40
Bu da ''ana'' terörist Lee Haber Arşivi 2 29 Kasım 2007 01:08