IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Melodram

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mayıs 2015, 11:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tüm köy tecavüzü seyretti




Elazığ’ın Karakoçan İlçesi’ne bağlı bir köyde yaşayan S.A. 8 yaşındaydı. Yedi yıl boyunca yüzlerce kez 20 erkeğin tecavüzüne uğradı. Annesi bile onu suçladı. Tüm köyün sessiz kaldı.

Taraf Gazetesi’nden Bahar Kılıçgedik’in haberine göre, S.A.’ya yaşları 14 ile 70 arasında değişen 20 kişi tarafından 7 yıl boyunca yüzlerce kez tecavüz edildi. Olayı anlattığı öz ağabeyi tarafından da tecavüze uğrayan küçük kız, annesi tarafından suçlanarak dayak yedi. S.A., 15 yaşına kadar derdini kimseye anlatamadı.

S.A.’nın yanına gelen her erkek, ”Onunla olmuşsun, benimle de olacaksın” diye tehdit ederek istismarı sürdürdü. Tüm köyün bildiği ama kimsenin dur demediği bu utanç, sınır anlaşmazlığı yüzünden köye gelen Jandarma tarafından tesadüfen ortaya çıkarıldı.



2013 yılında Jandarma iki köy arasında nöbet tutarken, sohbet ettiği köylülerden bazıları cinsel istismar olayından söz etti. Bu olay Jandarma astsubayın dikkatini çekti. Jandarma astsubay başka köylülerle de sohbet edince, olayın boyutunu anladı. Jandarma olayla yakından ilgilenerek gizli tanıkların ifadesi doğrultusunda soruşturma başlattı.

S.A. ifadesinde aralarında ağabeyi ve 70 yaşındaki G.E.’nin de bulunduğu yaklaşık 20 kişinin ismini vererek, başına gelenleri detaylı bir şekilde anlattı. Jandarmanın soruşturma kapsamında cinsel istismarda bulundukları tespit edilen 7 kişiyi gözaltına almasıyla olay yargıya taşınmış oldu.

S.A. ifadesinde ilkokul 2. sınıfta iken köy halkından olan K.E.’nin kendisine cinsel tacizde bulunduğunu, durumu öğretmenlerine anlatması üzerine bu kişinin öğretmenler tarafından okula çağırılıp uyarıldığını söyledi.

S.A. uyarının ardından K.E.’nin kendisinden bir süre uzak durduğunu, 6. sınıfa geçtiğinde kendisini evine çağırıp zorla tecavüz ettiğini anlattı.

S.A., 6 gün sonra verdiği ifadesinde korktuğu için isimlerini söylemediği kişiler olduğunu belirtip ifadesinde yaşadığı diğer tecavüzleri de anlattı. Ağabeyinin sanıklardan K.E.’den para istemeye zorlandığını anlatan S.A., M.A’nın da ”F.B. ile birlikte olmuşsun” diyerek kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.

M.A.’nın durumu anlatması üzerine F.A.’nın da mağdure S.A.’yı tehdit ederek cinsel ilişkiye girdiğini, F.A.’nın yaşadıklarını kardeşi M.A.’ya anlatması üzerine bu kişi tarafından da tecavüze uğradığını anlattı.

Bu durumu bütün köy halkının bildiğini söyleyen S.A. aralarında çocukların da bulunduğu 6 kişinin de cinsel tacizine uğradığını belirtti.

Hiçbir cinsel münasebeti kendi rızasıyla yaşamadığını, saymış olduğu tüm bu isimlerin kendisine baskı yaptıklarını anlatan S.A., bu kişilerin tehdit ettiğini ifadesinde söyledi.

9 SANIĞA DAVA

9 sanık hakkında ‘nitelikli cinsel istismar’ suçundan dava açıldı. 11 şüphelinin ise yaşlarının küçük olması nedeniyle dava dosyaları ayrıldı. Elazığ Cumhuriyet Savcısı Nevzat Kandırmaz tarafından hazırlanan iddianame, Elazığ 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Sanıklar K.E., E.E., S.K., M.E., K.A., Ö.A., İ.K., S.A. ve M.A.’nın 12 yıldan 22 yıla kadar hapis cezası ile yargılanmaları talep edildi. Tüyler ürperten tecavüzün tüm detayları iddianamede yer aldı.

DHA

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 26 Mayıs 2015, 14:03   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tüm köy tecavüzü seyretti




Rezalet.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

Alt 26 Mayıs 2015, 14:17   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tüm köy tecavüzü seyretti




7 yıl boyunca tecavüz edenler 22 yıla kadar hapis, tecavüzcüsünü öldüren Nevin'e müebbet hapis. Çünkü küçücük bir kızın, bir kadının tecavüze uğrarken canının çıktığını düşünmez kimse. Suçlu kadındır, tecavüze uğrayıp bundan utanması gereken de kadındır. İbret olsun diye meydanlara toplayıp keseceksin bunların hayata tutundukları tek şeyleri olan çüklerini. Öldürmeyeceksin ama bırakacaksın kadınların eline, alacaklar hırslarını ama yetmeyecek. 7 yıl boyunca döveceksin, yine yetmeyecek. Nasıl bir ülkedeyiz biz?

__________________
If you can't measure it, it doesn't exist.
 

Alt 26 Mayıs 2015, 14:51   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tüm köy tecavüzü seyretti




ulan yerin dibine batsin sizin o igrenc durtuleriniz be, geberip gidin, zaten yeterince kirli, daha da kirletmeyin su dunyayi. abisi de dahil diyor, dusunun abisi ya, öz abisi! bu nasil bir sapkinliktir, nasil bir haysiyetsizligin, seref yoksunlugunun gostergesidir, tarif edecek kufur bulamiyorum, adi bile yok yapilan bu pisligin. ben okurken igrendim, nasil curumus beyinler bunlar boyle, bunlar nasil ebeveyn? yapan, goz yuman, sessiz kalan herkes ortagidir sucun. o kadinin ifadesi de bir ayri, kan donduran cinsten. daha da korkuncu jandarma olayi aciga cikarmasaydi bu kokusmus serefsizler bu eziyete devam edeceklerdi. o insanlari da, koylerini de komple yakip kurtulacaksin, bunlar islah olmazlar.

__________________
everything. everyone. everywhere. ends.
 

Alt 26 Mayıs 2015, 14:59   #5
Çevrimdışı
Run
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tüm köy tecavüzü seyretti




Toplumda buna benzer binlerce magdur var, sirf aile ve cevre baskisindan korktugu icin acaba insanlar ne der dedigi icin susan binlerce magdur var. Toplumun olusturdugu bir sistem bu, ucuncu sinif bir ulkede bunlar normal karsilaniyor, nede olsa kiz kuyruk sallamistir deyip isin icinden cikarlar. Utanma duygusu arinmis bir toplumun bireyi olmaktan, utanc duyuyorum.

__________________
Hiçbir şey istediğim yok senden felek!
Ama yine de ucuz olsun ekmek
Ve pahalı olsun insan hayatı...
‘R.Hamzatov’
 

 

Etiketler
köy, seyretti, tecavüzü, tÜm


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Oğulları oynadı Watts seyretti Seth Haber Arşivi 0 12 Kasım 2014 07:36
Asya borsaları karışık seyretti Zen Haber Arşivi 0 11 Mart 2013 15:30
Vatandaş İndirdi Devlet Seyretti Rhytia Haber Arşivi 0 19 Temmuz 2012 17:13