IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Haziran 2015, 13:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kara komplo





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Türkiye'de 31 Mart 2015 günü elektrik sistemi adeta tamamen çökerken ülkenin her noktasında elektrikler kesilmiş ve hayat durma noktasına gelmişti. Ulaşımdan sağlığa kadar milyonlarca insan bu durumdan etkilenirken bütün Türkiye "Elektrik ne zaman gelecek?" sorusunu saatlerce sormuştu. Uzun süren çalışmalar sonucu elektrikler saatler sonra verilmeye başlanmıştı.

31 MART SENARYOSU

Türkiye'yi şoke eden elektrik kesintilerinin ardından siber saldırı iddiaları ortaya atılmış, ancak resmi ağızlardan tam olarak doğrulanmamıştı. Yapılan açıklamalarda elektrik kesintilerinin nedeninin Avrupa Dağıtım Ağı'nda meydana gelen bir arıza nedeni ile olduğu ifade edilmişti. Yaklaşan 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde ise istihbarat kaynaklarının elde ettiği çok önemli bilgeler ve gelişmeler hükümeti harekete geçirdi. Elde edilen bilgilere göre, 7 Haziran Genel Seçimleri akşamı oy verme işlemlerinin bitmesinden sonra oy sayımlarına geçildiğinde 'Karanlık Senaryo'nun devreye sokulacağı öğrenildi. Aralarında uluslararası istihbarat örgütleri, bunun yanı sıra çeşitli terör örgütleri ve Türkiye'de bulunan işbirlikçilerinin uygulayacakları karanlık senaryo planına göre önce Türkiye'yi elektrik güç noktalarına 31Mart'ta olduğu gibi siber saldırı yapılarak elektrikler kesilecek. Sonra da Yeni Türkiye'nin yükselişini engellemek için özellikle AK Parti'ye çok oy çıkan yerlerde sandıklara el konulacak. Senaryonun en can alıcı saldırısı ise seçim kurullarına yapılacak. İlçe ve il seçim kurulları ile il seçim kurullarının bilgisayarlarına yapılan siber saldırlar ile sistem çökertilecek ve seçim sonuçları ile oynanacak.

TÜRK SİBER TAKIMI ÇAĞRILDI

Tüm bu gelişmeler ve bilgiler üzerine Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatı ile başta MİT olmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat birimleri harekete geçirildiği ve tedbirler alındığı öğrenildi. Türkiye'nin olaysız, sakin ve şaibesiz bir seçim geçirmesi için Çin ve Japonya'dan siber saldırı konusunda uzman Türk mühendislerin Türkiye'ye çağırıldığı da belirtildi. Buna göre uzman Türk bilişimciler elektrik ve seçim noktalarına yapılacak siber saldırılara karşı sistemleri güçlendirerek önlemler aldı.

SANDIĞA DARBE YAPACAKLARDI

Karanlık güçler sehirim merkezlerindeki bilgisayarlara girerek, sonuçları dijital olarak değiştirmeyi hedefliyor.

MEVLÜT YÜKSEL

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
kara, komplo


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ercan Demirel - Kara Kara Düşünerek Numune D, E, F, G 0 07 Şubat 2015 12:43
Tevbe Kahramanları - Abdullah Kara - Hilal Kara Liaaa Kitap Tanıtımları 0 02 Mayıs 2012 02:49
Böyle Bir Kara Sevda Kara Toprakla Biter... Sevda Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 06 Temmuz 2010 10:57
'Komplo Teorileri' İlker Haber Arşivi 0 10 Mayıs 2010 15:23