IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Haziran 2015, 13:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sahte doktor güvenlik kamerasında




erzi Mehmet Yiğit'e basit bir mide ilacını 280 TL'ye satan dolandırıcı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Esenler Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mehmetçik Sokak'ta terzilik yapan 57 yaşındaki Mehmet Yiğit, dükkanına girip kendisini doktor olarak tanıtan biri tarafından dolandırıldı. Dükkana giren dolandırıcı, oldukça rahat tavırlarıyla dikkat çekerken, terzi Yiğit'e 25 lira değerinde mide ilacını, 100 lira da indirim yaptığını söyleyerek 280 TL'ye sattı. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan Yiğit, duruma isyan etti.

Yaşadığı olayı kabullenemediğini ifade eden terzi Mehmet Yiğit, "Doktor diye kendini tanıttı, içeri girdi. İçeri girdiğinde dedi ki ‘paça yapıyor musun.' Ben de 'yapıyorum' dedim. Ondan sonra dedi ki 'Ben burada doktorum Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde. Bir ihtiyacın var mı?' dedi. Ben de bir rahatsızlığımın olmadığını söyledim sonra da başımdaki güneş yanığını göstererek, 'Bunu halledebilir misin' diye sordum. O da 'tamam' dedi. Geldi bana bir ilaç gösterdi. 380 lira olduğunu söyledi. 380 lira deyince ben de 'biraz pahalıdır, bunu sigortadan alamaz mıyız' dedim. 'Yok kesinlikle bulunamaz' dedi. Ben de bir boşlukta bulunuyordum o arada. Biz ilacı 280 liraya indirimli olarak aldık. Bana bir de tavsiye etti 'ille kullan bir hafta içinde 15 gün içinde kesinlikle iyileşirsin' dedi. Biz de adama kandık, 280 lira parayı ödedik. Parayı alır almaz koşarak gitti" diye konuştu.

Aldığı mide ilacının normal fiyatının 25 lira olduğunu öğrenen Yiğit, olayla ilgili polise şikayette bulunacağını söyledi.

DOLANDIRICILIK ANI KAMERADA

Kendisini mahallenin sağlık ocağında çalışan bir doktor olarak tanıtan dolandırıcının girdiği terzi dükkanında yaptığı dolandırıcılık anları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Görüntülerde dolandırıcı şahsın, kendisini doktor olarak tanıttıktan sonra Mehmet Yiğit'in vücudundaki kızarıklıklara bakarak daha sonra kızarıklıklar için kendisinde bununla ilgili uygun ilacın bulunduğuna Yiğit'i ikna etmeye çalıştığı görülüyor. Ayrıca Yiğit'i ikna ettikten sonra ilacı ona verip parayı aldıktan sonra dükkandan hızla uzaklaştığı görülüyor.

(İHA)

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
doktor, güvenlik, kamerasında, sahte


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Güvenlik kamerasında ölüm anı Angel Haber Arşivi 0 03 Temmuz 2008 00:29