IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Haziran 2015, 19:28   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
7 HAZİRAN’DA KİM ÜZÜLECEK KİM SEVİNECEK?




Türkiye’de yapılan son 5-6 seçimin sadece Türkiye’nin kendini ilgilendiren seçimler olmadığını aslında uluslararası seçimler olduğunu ve dünyanın her yanını ilgilendirdiğini daha önceleri de söylemiştik. Bu konuda son derece ısrarcıyız. 7 Haziran seçimleri daha öncekilere göre daha da uluslararası hale geldi. Amerikan, Alman ve İngiliz medyasının 7 Haziran seçimlerine odaklanması bundan kaynaklanıyor.

İslam karşıtı uluslararası merkezler bu defa Türkiye’de o derece sıkı bir tahkimat yaptılar ki, işi şansa bırakmak istemiyorlar. Seçimle hedeflerine ulaşma konusundaki en kritik konu ise ne edip yapıp HDP’ye %10 seçim barajını aşırmak. Odaklandıkları hedef bu.

Amaç bu olduğu için 1980 öncesi birbirlerine kurşun sıkan ve binlerce genç sağcı-solcu fidanın öldürülmesine yol açan CHP ve MHP bu günlerde can-ciğer kuzu sarması.

Ergenekon, Balyoz davalarında birbirlerinden nefret eden CHP ve Paralel örgüt, her gün sarmaş dolaş vaziyetteler. CHP milletvekilleri, Fethullah Gülen’in gönüllü avukatı olmuş durumdalar. Paralel yayın organları da CHP’nin borazanı..

PKK-HDP’yi bölücü sayan ve ona düşmanlıkla 1999’da Hükümet koalisyonuna giren MHP, Ak Parti ve Hükümete ağzına gelen küfür düzeyinde hakaretleri savururken HDP’ye tek kelime etmiyor.

KCK operasyonları yapıp, Oslo kayıtlarını yayınlayarak, MİT’e operasyon yaparak, Türk-Kürt birlikteliğini bozmaya çalışan Paralel yayın organları daha önce operasyon yaptığı HDP’nin, en önde gelen savunucusu ve borazanı oldu. Şimdilerde “TEK ÇARE HDP” diye yazıyorlar. Paralel’in akademisyeni “HDP’ye vermediğiniz her oyu aslında AKP’ye vermiş olacaksınız. Bir daha düşünün” diye cemaat tabanını HDP’ye oy vermeye ikna etmeye çalışıyor.

Diğer terör örgütü DHKP-C, Paralel örgütün de desteklediği HDP’ye desteğini açıkladı, HDP yönetimi de DHKP-C’ye teşekkürlerini sundu.

Daha önce Türkiyeli seçmeni CHP’ye oy vermeye davet etmiş olan The Ekonomist dergisi birkaç gün önce bu defa HDP’ye oy verin çağrısı yaptı.

CHP-MHP-HDP-SP-PARLEL-DHKP-C aynı safa dizilmiş durumdalar. Birbirlerinden nefret eden, bu kadar birbirinden farklı görünen bu kesimleri acaba kim bir araya getirdi. Bunları Ak Parti’ye ve dolayısıyla aslında Yeni Türkiye’ye düşmanlık konusunda motive eden konu nedir?

Karşılarına bu kadar düşmanca bir cephe konulmuşken daha önce Ak Parti’ye oy vermiş olan seçmenin kıldan tüyden hesapların peşine düşmesi ve küçük hesaplara dayanan tepkiler vermesi basiretsizlik olur. Şer cephesinin hesapları çok şedit ve çok acımasız. Ak Parti seçmeni birtakım nefsi beklentiler nedeniyle Hükümete veya partisine sandıkta bir ders ve uyarı vermeye kalkışırsa kimsenin kuşkusu olmasın ki bunun cezasını sadece Ak Parti veya Hükümet değil 1.7 milyar Müslüman çekecek, 78 milyonluk Türkiye çekecek ve en fazla da Ak Parti seçmeni çekecektir.

Eski Türkiye’nin sahipleri 13 yıldır devlet iktidarını kaybetmiş olmanın kini, intikamı ve nefret dolu düşmanlığı ile gözü dönmüş vaziyetteler. Şurası muhakkak ki ipleri ellerine geçirdikleri anda ülkedeki mütedeyyin insanlar 28 Şubat döneminden daha fena bir muameleye tabi tutulacaklar.

Eğer 7 Haziran’da bir zafiyet yaşanırsa en çok acı çekecekler arasında 1.7 milyar Müslüman dünyası da var.

Ak Parti kaybeder veya zafiyete uğrarsa bakın kimler üzülecek!

70 yıla yakındır Siyonist zulmü altında inleyen son yıllarda birazcık umuda kapılan Filistin Müslümanlarının umutları tekrar kırılacak.

Tunus ve Libya’da iktidarda bulunan yeni yönetimler zafiyete düşecekler.

Suriye’de 400 bine yakın insanını kaybeden Suriye halkının umutları başka bahara ertelenecek.

Pakistan ve Afganistan Müslümanlarının birazcık artmakta olan umutları azalacak.

Arakan’da, Doğu Türkistan’da, Sudan’da, Somali’de Bosna’da, Rusya steplerindeki ümmet varlığının beklentileri en azından 20-30 yıl yeniden ertelenecek.

Peki Ak Parti 7 Haziran’da kaybederse kimler bayram edecek?

Filistinli Müslümanlara 70 yıldır soykırım yapan Siyonist İsrail kutlama yapacak.

4 yılda 400 bine yakın Suriyeli Müslümanı katleden Beşşar Esad bayram edecek.

İhvanı Müslümin’i terörist ilan eden, seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’ye idam kararı veren darbeci Sisi bayram edecek.

Vatikan’da Papa ve Haçlı zihniyeti sevinecek

Amerikalı Neoconlar, Almanya’da faşist Nazi unsurları ve dünyadaki tüm İslam düşmanları bayram edecekler.

Muhammed Mursi’nin idam kararının onaylanması bugün görüşüldü ve karar 16 Haziran’a ertelendi. Emin olunuz nasıl karar vereceklerine Türkiye’de 7 Haziran’da çıkacak sonuca göre karar verecekler.

Türkiye’deki Müslümanlar da kimi üzmek kimi sevindirmek istiyorlarsa ona göre karar vermeliler.

İşin özü ve özeti budur. Gerisi teferruat..

Kaynak : kanalahaber

__________________
Sen Benim Gökyüzüne Gönderdiğim Duamın Yeryüzündeki Cevabısın...
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 04 Haziran 2015, 00:13   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 7 HAZİRAN’DA KİM ÜZÜLECEK KİM SEVİNECEK?




Gülmekten okuyamıyordum da zor olsa tamamladım ve hala gülüyorum, dur güldüğümü belli eden bir şey de yapayım. ''ahahahahahaahahahah
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
''
1) Uluslararası merkezlerin hiç işi gücü yok, bir ülkedeki ne dediğini bilmeyen delirmiş bir Cumhurbaşkanı ve onun seçmenine karşı, ah pardon İslam'a karşı propagandalar yaparak HDP'nin barajı aşmasını sağlayacaklar öyle mi? Bu kadar büyük görmeyin kendinizi az sakin.
2) En sevdiğim ve en güldüğüm şey, cemaatle kol kola yürüyüp, cemaatin desteğiyle iktidar olup, işi bitince de cemaati düşman ilan edip muhalefetle birlik olduğunu iddia etmeleriniz ahaahahaha. Paralel örgütmüş. Eh kardeşim sen geçen yıl bu örgüt için ölüyordun? O zaman buna paralel örgüt demiyordun tabii, ahahah, dur dur ney? Paralel örgüt mü?
3) Muhalefet olmak can ciğer kuzu sarması olduğun anlamına gelmez, sol soldur, sağ sağdır illa bir taraf seçeceksen ama muhalefet olmak zaten iktidara karşı bir olmayı gerektirir, az sakin olun.
4) Terörle mücadele adı altında çözüm sürecine girip, ben teröristle masaya oturmam diyen Tayyip efendi, daha sonra masaya oturup el de sıkıştı, tamam yapsınlar, iyi güzel. Peki çözüm süreciyle halkın gözünü boyarken, bir yandan da HDP dağdan emir alıyor demesi ne kadar mantıklı? Bak yaptıklarında zaten mantık aramıyorum da, bari bu kadar çelişmeyin, az sakin.
5) Ahahah yine bir gülme aldı beni, ne örgütüydü? Paralel örgüt mü? Operasyon yapmış? Kardeşim şimdi siz bu adamlarla can ciğerken(bak burada chp-mhp'nin can ciğerliğine laf ettiğini aklına getir) sen sırf cemaatle ilişkisi var diye, aylar önce Gezi'de emir verdiğin polislere operasyon düzenlemedin mi? Porolol orgot, he canım he.
6) Azıcık Ak partinin himayesi altında olmayan kanallardaki programları izleyip, gazeteleri okuyun, bakın bakalım oradaki seçmene düşmanlık mı yoksa herkese eşit yaklaşım mı? Senin herkese eşit yaklaşmadan anladığın ''onlar ve biz'' olduğu için tabii, başka bir partinin halkın tümünü düşünebilme ihtimali size garip geliyor, o kadar ayırmışsınız ki kendinizi.
7) Bu bir İslam, din, Müslümanlık savaşı değil, bu bir siyasettir, milletvekili seçimi diyoruz biz buna ama siz Ak Parti'den başkası kazanırsa Müslümanlığa savaş açılacağını falan düşünüyorsunuz, öyle uçmuşsanız tabii işimiz zor.
8) Ak Parti kaybederse, Müslümanlığı kullanarak, Filistin'in mağduriyeti üzerinden prim yapıp milyon dolarları toplayan AKP üzülecek, niye? Çünkü o paraların hiçbiri Filistin'e yardım olarak gitmedi. Aç bak kayıtları da duruyor. Sizin Müslüman karşıtı dediğiniz Almanya, Hollanda söz verdikleri bütün bağışları yaparken, Türkiye'nin Filistin'e yardım vaadiyle yaptığı yardımı hesapladığında, oran %0 çıkıyor, yani hiçbir şey yapamamış MÜSLÜMAN kardeşleri için.
9) Bu ülkeye getirip dilencilik yaptırıp, çöp kutularından yemek yiyen Suriyeliler mi üzülecek? Onları ülkeye getirip, 3-5 tanesiyle televizyonda poz verip çok ilgili gibi davrandığınız ama aslında o yayın bittikten sonra bir köşe başında dilenmek zorunda kalan Suriyeli kardeşlerimiz mi üzülecek? Bak bak, yalanlara.
10) Dini sömürmeyin sömürmeyin diyoruz, biz demekten sıkıldık da siz yapmaktan sıkılmadınız. Şu yazıyı okuyup da ciddiye alan, sırf bu yüzden oy veren insanla benim oyumun bir olması saçma aslında, oyunu siyasi açılardan değerlendirse tamam ama biz imam seçmiyoruz ki ülkeye, din adamı seçmiyoruz ki hayırdır yani? Neymiş Müslümanlara savaşmış, Müslümanlar üzülecekmiş, düşününce akıl var mantık var, bu ülkenin çoğunluğu Müslüman olduğuna göre, yani bu partilerin içinde de illa ki Müslümanlar vardır, eh hepimiz Müslümansak madem, niye Müslümanlar çeksin bunun cezasını? Ayrıca oy verecek her insan Müslüman olmak zorunda da değil, yani Türkiye'deki Müslümanlar kimi sevindirmek istiyorsa diye saçma, aptalca bir cümle olamaz çünkü Müslüman olmayanlarında oy kullanma hakkı olduğunu hatırlatayım, hani onlar da yaşayabiliyor, kabul ederseniz.
Son günlerde okuyup da güldüğüm en iyi haberlerden biriydi, çok teşekkürler ya emeği geçenlere. Mizah anlayışları yerlerde olsa da, ciddi ciddi yazıp inandıkları şeyler yapmaya çalıştıkları mizahtan daha eğlendirici.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Devam böyle devam. Neydi o örgüt, ha paralel örgüt, bence forumda da var onlardan ya, açıkçası şüpheleniyorum her an bir operasyon olabilir. Paralel örgüt beni destekliyor da olabilir, yönetimi ele geçirip üyeleri ban listesine paralel uzandıracağım! Haydi size kolay gelsin. Ha bir de başlığı MELİH GÖKÇEK mi attırdı?

__________________
If you can't measure it, it doesn't exist.
 

Alt 04 Haziran 2015, 00:52   #3
Çevrimdışı
Run
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 7 HAZİRAN’DA KİM ÜZÜLECEK KİM SEVİNECEK?




Ak parti bu kadar degerli degil be kardesim, o yazdigin kisilerin umurunda olabilecek kadar degerleri olsa keske. Tarafli gazete ve sitelerin sacma sapan haberlerini getirmeyin onumuze.

__________________
Hiçbir şey istediğim yok senden felek!
Ama yine de ucuz olsun ekmek
Ve pahalı olsun insan hayatı...
‘R.Hamzatov’
 

Alt 04 Haziran 2015, 07:49   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 7 HAZİRAN’DA KİM ÜZÜLECEK KİM SEVİNECEK?




Yılmaz Özdil'in dediği kadar varsınız Teflon Tava gibisiniz hiç bir şeye yapışmıyorsunuz. Hiç bir suçunuzu kabul etmiyor hep mağduriyeti oynuyorsunuz. Ölüler üzerinden, din üzerinden siyaset yapıp insanların duygularını ve oylarını sömürüyorsunuz.

Amerika Tayyib'in arkasında olunca bakın koskoca Amerika bize hayran oluyor. Farklı bir ismi desteklerse müslümanlık üzerinden oyunlar dönüyor ülkenin yükselmesini istemiyorlar kontrol altına almak istiyorlar v.s. Ama kimse demiyor ki daha düne kadar BOP EŞ BAŞKAN'ıydın, Irak'ı işgal ederken TBMM'den karar çıkartabilseydiniz topraklarımızı açıcak ÜS Bölgeleri olucaktık.

FETO Tayyib'in arkasında olunca cemaat karşısında olunca paralel yapı daha düne kadar Türkçe Olimpiyatlarını beraber sunuyor, Dış ülkelerde okulları beraber açmıyor muydunuz? Polislerinizle destanlar yazıp masum insanları ergenekon adı altında hapise tıkmıyor muydunuz? Niye bu kadar iki yüzlüsünüz? Hele şu KPSS çalıntı sorular olayında CHP kaç kere haykırdı yuzunuze yuzunuze bunda hile hurda var dıye o dönemın basbakanı ne demıstı? Ben OSYM Baskanıma guvenıyorum o ne derse dogrudur. Azıcık kendinize saygınız varsa AKP sevicileri, ya cidden bu olmadı bak burada haklılar dıyebılmelısınız. Merak etmeyın Allah'a şirk koşmazsınız.

Erbakan da garibim .. Sevenleri varsa öldüğüne dua etsin yoksa eli ayağı tutan biri olsaydı kesin onun da sonu FETO gibi olurdu. Öldü ki ah hocam canım hocam ayagı yapabiliyorsunuz. Yoksa o da ölmeden önce Erdoğan için siyonizmin bir kölesi diyordu.

Bu ülkede TARIM'ı bitirdiniz HAYVANCILIĞI bitirdiniz. İTHALATSIZ geçinemez olduk. Müslümanlık üzerinde büyük oyunlar dönüyor deyip sonra bunda en çok Amerika ve İsrailin pay aldıgını dusunurken en cok İTHALAT'ı da o ulkelerden yapar olduk.

Müslümanlık adı altında yaptıgınız primlere son verin artık. ALLAH'TAN KORKUN....

 

 

Etiketler
7, hazİran’da, kım, sevİnecek, ÜzÜlecek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bu cebi bekleyenler üzülecek! Slipknot Cep Telefonlar 0 22 Eylül 2010 22:09
21 hazıran trafıge cıkmayın PuSAt Haber Arşivi 1 17 Haziran 2006 12:48