IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Haziran 2015, 14:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Hedefimize ulaşmak için her gün 1 milyon Euro yatırım yapıyoruz'





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Alman Lufthansa Havayolları Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach, halen 4 yıldız bir hava yolu olduklarını, hedeflerinin 5 yıldız hava yolu olmak olduğunu belirterek, “ Avrupalı bir havayolu olarak bu hedefimize ulaşmak için her gün 1 milyon Avro yatırım yapıyoruz" dedi.
İki yıldır Lufthansa Grubun Türkiye Genel Müdürliğünü yapan Stefan Löcherbach Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerle bir araya geldi ve burada soruları cevaplandırdı. Löcherbach 3'üncü havalimanının kendileri için çok önemli olduğu belirterek şöyle konuştu:

“Türk pazarının çok büyük potansiyeli var. Biz de dinamik Türk pazarından yararlanmak istiyoruz. İstanbul'dan ABD'ye çok iyi bağlantılar sağlıyoruz. Önümüzdeki yaz sezonu için buna odaklanmış durumdayız. Türk yolcular son 2 yıl içinde, uçak içine yaptığımız yatırımlardan yararlanma imkanına sahip olacaklar. Türk yolcuları Güney Amerika ve yeni hatlarımız olan Panama'ya bağlamak istiyoruz. Mevcut ortamda büyüme imkanı yok. Yeni uçuşlar için 'slot' alamıyoruz. Üçüncü havalimanın yapılması bizler için faydalı olacak. Türkiye'de daha fazla büyüme imkanımız olacak. Bizler için 3'üncü havalimanı ilk opsiyon olacak. Almanaya'nın dışında Viyana'yı hub olarak kullanıyoruz. Bu ürün için Sabiha Gökçen bir havalimanı olabilir. Şu anda konsept aşamasındayız. Yüzde yüz değil. Germanwings marka olarak Eurowinges'e katılacak. Zaten şu anda Sabiha Gökçen'de uçuyorlar. “

THY İLE İYİ İŞBİRLİĞİ İÇİNDEYİZ

Lufthansa Alman Havayolları Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach, THY ile güzel bir işbirliği içinde olduklarını belirterek, “THY çok büyük başarılar elde etti. Aynı Sar Alliance'ye üye olmasından dolayı mutluyuz. Luftahansa'da hedefimiz dünyada 5 yıldızı hava yolu olma hedefindeyiz Avrupalı bir havayolu olarak, bu hedefimize ulaşmak için her gün 1 milyon avro yatırım yapıyoruz. Birlik içinde çok iyi dostuz öbür taraftan rakibiz. Bütün bu rekabetin sonunda yolcunun fayda sağlaması önemli" dedi.

Bu arada Stefan Löcherbach, Lufthansa grubunun geçen yıl 106 milyon yolcu taşıdığını sözlerine ekledi.
Murat ÇAKIR - Faik KAPTAN / İstanbul DHA

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
1, euro, gÜn, hedefimize, icin, milyon, ulaşmak, yapıyoruz, yatırım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ürdünlü firma 20 milyon dolarlık yatırım için kolları sıvadı Seth Haber Arşivi 0 03 Kasım 2014 12:37