IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Haziran 2015, 14:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
5 gün sonra ormanda bulunan Mustafa'nın yüzü artık gülüyor




Tokat Valisi Cevdet Can, Erbaa’dan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Servisi'ne sevk edilen 6 yaşındaki Mustafa Yaşar’ı ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim etti. Vali Can, çocuğun jandarmanın ısrarlı takibi ve Allah'ın yardımı ile sağ olarak bulunduğunu söyledi. Jandarma ekiplerine hassasiyetlerinden dolayı teşekkür eden Vali Can, çocuğun sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Erhan Karaaslan ise çocuğun açıklık ve susuz kalmaya bağlı olarak yaşadığı sıkıntını dışında başka bir sorununun olmadığını ifade ederek, “Durumu gayet iyi ama yaşadığı olaydan dolayı içine kapanmış. Anne ve babası ile de konuşmuyormuş” dedi.
Oğlunun sağ salim bulunmasının sevincini yaşayan baba İsa Yaşar, İstanbul’da inşaatta çalışırken oğlunun kaybolması üzerine köye gelerek arama çalışmalarına katıldığını söyledi. 5 gün 5 gece ormanda tek başına kalan oğlunun bulunmasından ümitlerini kesmişken sevinçli haberin geldiğini ifade eden Yaşar, o anda yaşadığı duyguların tarifsiz olduğunu söyledi.
Anne Züvide Yaşar ise oğlunun bulunmasından dolayı çok mutlu olduğunu kaydetti. Oğlunun babaannesinin arkasından gelirken yolda gördüğü eşeğin peşine düşerek gittiğini fark ettiklerini ama bulamadıklarını ifade eden Yaşar, “Allah kimseye vermesin böyle bir şey vermesin” diye konuştu.
OLAY
Erbaa ilçesine bağlı Sütlüce köyünde Perşembe günü annesi ve babaannesi ile ormana çalı toplamaya giden 6 yaşındaki Mustafa Yaşar, eşeklerin peşine düşerek gözden kaybolmuştu. Yaklaşık 5 gün süren arama çalışmalarında jandarma ekipleri çocuğu yarı baygın ve çıplak olarak kaybolduğu yerden yaklaşık 10 kilometre uzakta bir kaya oyuğunda bulmuştu.
NURHAN İÇMEZ



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
5, artık, bulunan, gülüyor, gÜn, mustafanın, ormanda, sonra, yÜzÜ


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Güney Afrika'da Ormanda Bulunan Garip Yaratık. Hesna Esrarengiz Olaylar 0 16 Mart 2010 01:34