IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Haziran 2015, 10:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Alaçatı kaçamağı' için 300 bin tl tazminat aldı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Pekcan Otomotiv'in sahibi eşi Can Pekcan'a, kendisini Nalan Aksoy'la Alaçatı'da aldattığı iddiasıyla 10 milyon liralık tazminat davası açan Esra Pekcan, 300 bin lira maddi tazminat karşılığı boşandı.

Manevi tazminat istemini reddeden mahkeme, iki çocuğun velayetini anneye verdi. Baba, her çocuk için aylık 5 bin 500 lira iştirak nafakası ödeyecek. İstanbul Aile Mahkemesi'nde önceki gün görülen davanın karar duruşmasına taraf avukatları katıldı. Mahkeme, çifti boşadı. İki çocuğun velayetini anneye veren mahkeme, babanın haftanın belirli günleri, bayramlar ve tatillerde çocuklarıyla görüşmesini kararlaştırdı.

Mahkeme, babanın her bir çocuk için aylık bin 500 liradan aylık 3 bin lira tedbir nafakası ödemesine, karar kesinleştiğinde ise her bir çocuk için aylık 5 bin 500 liraya çıkartılarak iştirak nafakası ödemesine hükmetti. Davayı kısmen kabul eden mahkeme, Can Pekcan'ın 300 bin lira maddi tazminat ödemesini hükme bağladı. Mahkeme, Esra Pekcan'ın manevi tazminat istemi ile yoksulluk nafakası talebinin ise reddine karar verdi.

AKSOY'DAN DA 100 BİN TL İSTİYOR

Can Pekcan, adını Uzanlar'a ait TMSF'nin satışa çıkardığı Hortumsan'ı Ayhan Tekeli'yle birlikte 14.5 milyon liraya, 2 Porsche ile bir Mercedes'i 500 bin liraya, teknesini de 175 bin liraya alarak duyurmuştu. Son olarak Alaçatı'da eşini aldattığı haberleriyle gündeme geldi. Esra Pekcan ise eşiyle boşanmasına sebep olan Nalan Aksoy'a da 100 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı. Gazetelerde çıkan 'Alaçatı Kaçamağı' başlıklı haber üzerine bir anda 'aldatılan kadın' durumuna düştüğünü belirten Esra Pekcan, Aksoy'un İnstagram'da eşiyle ilgili "İyi ki doğdun Can'ımız. Yüreğine giden bir bilet kes, cam kenarı değil Can kenarı olsun. İnsanın içinde Can'ı var" yazdığını belirtmişti.

ORTAK DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Esra Pekcan (solda) ile 11 yıl evli kalan Can Pekcan (üstte) ve Nalan Aksoy (sağda) 'Alaçatı Kaçamağı' başlığıyla yayımlanan haberdeki iddialara göre bir yıl gizli aşk yaşadı. İkili birbirine yakın tarihlerdeki doğum günlerini kutlamak için birlikte tatile gitti.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
300, alaçatı, aldı, bin, icin, kaçamağı, tazminat, tl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Boşuna yattığı 34 ay için kaç lira tazminat aldı? GueSt Haber Arşivi 0 30 Eylül 2013 09:29
Küfürlü tişört giydi tazminat cezası aldı PassioN Haber Arşivi 1 25 Şubat 2012 18:54
CHP'den 35 kişi için tazminat teklifi PassioN Haber Arşivi 0 04 Ocak 2012 12:06