IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Haziran 2015, 13:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gaziosmanpaşa’da 5 katlı bina yan yattı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


GAZİOSMANPAŞA’da 5 katlı bir bina henüz bilinmeyen bir nedenle yan yattı. Olayda, herhangi can kaybı yaşanmazken bina tahliye edildi. Binanın yan yatmasının sebebinin metro inşaatı olduğu iddia edildi.

Gaziosmanpaşa, Karadeniz Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bina, saat 03.00 sıralarında büyük bir gürültüyle yan yattı.

Bu arada apartman önünde park halindeki bir otomobil de çökme nedeniyle oluşan çukura düştü.



Apartman sakinleri olay üzerine hemen binayı terk etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.



METRO ÇALIŞMALARI NEDEN OLDU İDDİASI
Yan yatan binada oturan Fatih Kavak, görevlilerin 23.00 sıralarında gelerek inceleme yaptıklarını belirterek, "Sıkıntı olmadığını söylediler. Oturabilirsiniz dediler. Onlar gittikten sonra 03.00 gibi komşulardan çığlıklar yükseldi. Araba çukura girdi. Metro çalışmasından dolayı oldu. Çünkü daha öncede çöküntüler oluştu burada. Mecidiyeköy 'e giden metro çalışması var. Bu mahallenin altından geçiyor. 35 metre alttan geçiyor dediler ama yeni gelen arkadaşlar 15 metre alttan geçiyor dedi. Ne zaman çökecek ne zaman öleceğiz onu bekliyorduk açıkçası" diye konuştu


POLİS SOKAĞI ARAÇ VE YAYA GEÇİŞİNE KAPATTI

Polis, yan yatan apartmanın çevresindeki binaları tahliye ettikten sonra sokağı araç ve yaya girişine kapattı. İtfaiye apartman ve çevresinde incelemelerde bulundu. İGDAŞ ve BEDAŞ ekipleri de çevredeki elektrik ve doğalgaz akışını kesti.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Gece saatlerinde meydana gelen olayın ardından evlerini terk etmek zorunda kalan bazı aileler, sokakta gözyaşlarına boğuldu. Ekiplerin çalışmaları devam ederken, mahalle sakinlerinin bekleyişi de sürüyor.



ÖNCE ÇATLAKLAR OLUŞTU İDDİASI

Yan yatan binada olaydan önce çatlaklar oluştuğunu öne süren apartman sakini Türkan Karakaya, "Bekçiye haber verip, bütün yetkilileri aradım. Yetkililere tek tek gösterdim. Burada çatlak var diyorum. Bana ’yok’ diyorlar. Sonra gittik içeri, çoluk çocuk uyudu hepsi. Benim uykum gelmedi. Gece saat 03.00 gibi aşağı indim. Bir bakayım istedim. Bir indim ki bina kabarıyor. Sonra herkesi tek tek kaldırdım. Çok şükür canımıza bir şey olmadı" diye konuştu.

POLİS BİNAYA YAKLAŞTIRMIYOR
Evlerini tahliye eden apartman sakinlerinin dışarıdaki bekleyişi sürüyor. Polis ekipleri herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için vatandaşları yan yatan binanın çevresine yaklaştırmıyor.

Öte yandan sabah saatlerinde olay yerine gelen ve mühendis olduğu öğrenilen bir kişi ile yan yatan binada oturan apartman sakinleri arasında gerginlik yaşandı. Gerginlik, polis ve mahallelinin araya girmesiyle sona erdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
5, bina, gaziosmanpaşa’da, katlı, yan, yattı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İzmir'de 3 katlı bina çöktü Desmont Haber Arşivi 0 16 Kasım 2014 20:24
15 katlı ince bina Hesna Fotoğraf Kulübü 3 28 Eylül 2013 23:39