IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Haziran 2015, 14:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Evde hiç yiyecek yoktu..





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Antalya'nın Alanya İlçesi’nde 3 gün anne ve babasının cesetleriyle yaşadıktan sonra açlık ve susuzluktan bitkin düşerek balkondan yardım isteyen Ukraynalı 6 yaşındaki Anzhelika Samilo, pedagog eşliğinde verdiği ifadesinde, "Annem ve babam sigara ve alkolden başka eve pek bir şey almıyordu. Evde hiç yiyecek yoktu. Karnım çok acıkınca balkona çıkarak komşulardan yemek istedim" dedi.

Mahmutlar Mahallesi’nde bir sitenin ikinci katında kiraladıkları evde tatil yapan Ukraynalı 38 yaşındaki Viacheslav Samilo ve eşi 37 yaşındaki Maiia Samilo’nun kızı Anzhelika Samilo, dün saat 15.00 sıralarında, bitkin bir halde balkona çıkarak yan dairedeki Rus komşularına seslendi. Aç olduğunu söyleyen kıza anne ve babasını soran komşular, ’onlar uyuyor, uyanmıyorlar’ cevabı üzerine şüphelenerek kızdan kapıyı açmasını istedi. Sitenin kapıcısıyla birlikte daireye giren komşular, Ukraynalı çifti evin salonunda oturur vaziyette hareketsiz halde buldu. Alkol komasına girdiği ve buna bağlı olarak öldüğü ihtimali üzerinde durulan çiftin cenazesi incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Çiftin cenazelerinin otopsinin ardından ülkelerine gönderileceği belirtildi.

’EVDE HİÇ YİYECEK YOKTU’

Dün olayın ardından İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülen Anzhelika Samilo’ya ise olaya ilişkin pedagog ve avukat eşliğinde sorular yöneltildi. Anne ve babasının uyuduğunu sandığını anlatan Anzhelika, "Annem ve babama ne oldu bilmiyorum. Uyuyorlardı. Uyanmadılar. Evde yiyecek yoktu. Annem ve babam sigara ve alkolden başka eve pek bir şey almıyordu. Evde hiç yiyecek yoktu. Karnım çok acıkınca ben de balkona çıkarak komşulardan yemek istedim" dedi.

AKRABALARI ARANIYOR

Anzhelika Samilo’nun daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Alanya Sosyal Hizmet Merkezi yetkililerine teslim edildiği ve geceyi burada geçirdiği belirtildi. Yetkililerin Samilo çiftinin Ukrayna’daki yakınlarına ulaşmaya çalıştığı kaydedildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
evde, hic, yiyecek, yoktu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Evde Resim Çerçevesi Nasıl Yapılır?, Evde Resim Çerçeve Yapımı (Resimli) Violent El Sanatları 0 27 Eylül 2014 16:44
Evde Mum Yapımı?, Evde Mum Nasıl Yapılır? Violent El Sanatları 0 13 Mart 2014 20:46
Evde Saç Bakımı Nasıl Yapılır, Evde Pratik Saç Bakım Önerileri Nelerdir taLia Saç Modelleri ve Bakımı 0 10 Eylül 2013 17:22