IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Haziran 2015, 14:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Obama'dan Müslüman genç kıza büyük övgü





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Obama'nın geleneksel iftar yemeğine, ABD'deki Müslüman toplumun temsilcileri, Müslüman Kongre üyeleri Andre Carson, Keith Ellison, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, başörtülü olması nedeni ile Abercrombie&Fitch giyim mağazasınca işe alınmayan Samantha Elauf ile çoğunluğu Müslüman ülkelerin diplomatik temsilcileri katıldı.

Ramazanın "fedakarlık, disiplin ve sabır" gerektirdiğini belirten Obama, Kur'an'ı Kerim'in kendilerine insanların yer yüzünde ihtiyatlı davranmaları gerektiğini öğrettiğini belirterek, "İnancımız ne olursa olsun, biz tek bir aileyiz" dedi.

Konuşmasında ramazanın Müslümanlar için önemine değinen Obama, ramazanın "fedakarlık, disiplin ve sabır" gerektirdiğine işaret etti.

Kur'an'ın kendilerine insanların yer yüzünde ihtiyatlı davranmaları gerektiğini öğrettiğini vurgulayan ABD Başkanı Obama, "İnancımız ne olursa olsun, biz tek bir aileyiz" diye konuştu.

MÜSLÜMANLARA YÖNELİK KANLI SALDIRILARI UNUTMADI

Ülkesel değerlerinin tehdit edildiğinde, ulus olarak hemen birleştiklerine vurgu yapan Obama, geçen aylarda Kuzey Carolina'da öldürülen 3 Müslüman genç ile önceki hafta Güney Carolina eyaletindeki Charleston kentinde tarihi kiliseye yönelik kanlı saldırıyı hatırlattı.

Obama, "Bu yılın başlarında Chapel Hill'de 3 Müslüman genç Amerikalı hunharca öldürüldüğünde tüm inançlara mensup Amerikalılar o insanların etrafından toplandı. Bu gece açıkçası dualarımız Charleston ve Mother Emanuel (Emanuel Ana) kilisesiyle birlikte. Amerikalılar olarak, kim olduğu veya neye benzediği, kimi sevdiği, nasıl ibadet ettikleri için hiç kimsenin hedef haline gelmemesi gerektiğinde ısrar ediyoruz. Bu nefret uyandıran eylemlere karşı duruyoruz" ifadelerini kullandı.

"SENİNLE GURUR DUYUYORUZ SAMANTHA"

"Bilgisizliğin ve önyargının üstesinden birlikte gelebiliriz" diyen Obama, ayrıca başörtülü olması gerekçesiyle Abercrombie&Fitch giyim mağazasınca işe alınmayan ancak ABD Yüksek Mahkemesi'nin haklı bulduğu Müslüman genç kız Samantha Elauf'u cesaretinden dolayı kutladı. Obama, "Samantha, herkes gibi aynı fırsatlara sahip olabilmek için başörtüsü takabilme hakkını savunmaya karar vermişti. Yüksek Mahkeme'ye kadar gitti ki ben bunu onun yaşındayken yapamazdım. Samantha (davasını) kazandı. Seninle gurur duyuyoruz Samantha" dedi.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bÜyÜk, genc, kıza, müslüman, obamadan, övgü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Obama'dan Endonezya'ya övgü Seth Haber Arşivi 0 10 Kasım 2014 22:44
Obama'dan Türkiye'ye övgü Seth Haber Arşivi 0 16 Ekim 2014 00:30
Hamaney'den ABD Başkanı Obama'ya övgü PassioN Haber Arşivi 0 08 Mart 2012 20:36
Müslüman Obama Feronia Haber Arşivi 0 16 Haziran 2010 17:19