IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Haziran 2015, 14:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Komiser Yardımıcısı karakol bahçesinde köpek vurdu




İzmir Çiğli'de Komiser Yardımcısı M.A, ortada hiçbir şey yokken üç yıldır polislerin beslediği köpeği karakolun bahçesinde vurdu.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Komiser Yardımcısı M.A, yaklaşık 15 gün önce Çiğli Emniyet Müdürlüğü Çiğli Polis Amirliği’nde Grup Amiri olarak göreve başladı. Geçen cuma karakoldaki polislerin 3 yıldır besledikleri iki sokak köpeğinden biri olan Efe’nin bahçeye girmesisine sinirlenen M.A önce nöbetçi kulübesindeki görevliye el kol hareketiyle bir şeyler söyledi sonra kapının önünde çalışır halde bekleyen ekip arabasından beylik tabancasını aldı.

KARAKOL BAHÇESİNDE VURDU

Mermiyi namluya süren komiser, silahını sadece 2 metre uzaklıktaki köpeğe doğrultup ateş etti. Yaralanan köpek can havliyle karakol bahçesinden yalpalayarak kaçtı. M.A’da hiçbir şey olmamış gibi ekip arabasına binip uzaklaştı. Hayvanseverler tarafından yakındaki bir veteriner kliniğine kaldırılan Efe’nin durumunun iyi olduğu, merminin ise köpeğin bir kasığından girip kürek kemiğini zedeleyerek öteki kasığından çıktığı belirlendi.

TABANCASINA EL KONULDU

Olay çevrede oturan vatandaşların 155’e yaptığı ihbar üzerine İzmir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından duyuldu. Çiğli Merkez Amirliği’ne olay yeri inceleme ekipleri gönderilerek deliller toplandı. İlçe sınırlarını aşan olayın ardından Komiser Yardımcısı M.A apar topar yıllık izine çıkartıldı, beylik tabancasına ise Cumhuriyet Savcılığı’nın emri ile el kondu.

"KÖPEĞİ GÖRMEDİM"

Komiser Yardımcısı M.A’nın savcılıktaki ifadesinde, iki gündür kullanmadığı silahını kontrol etmek amacıyla kör noktaya doğrulttuğunu, köpeği görmediğini söylediği öğrenildi.

Dosyanın İzmir Cumhuriyet Savcılığı’na gitmesinin ardından İzmir Barosu Hayvan Hakları Komisyonu davaya müdahil oldu. Efe’nin, karakoldaki polisler tarafından sahiplenilen bir köpek olduğunu anlatan Komisyon Üyesi Avukat Senem Demirel, “Karakoldaki polisler aşılarından yiyeceklerine kadar o iki köpeği sahiplenmiş durumda.

"HİÇBİR TEHDT OLUŞTURMUYOR"

Kaldı ki komiser yardımcısına karşı hiçbir tehdit oluşturmuyor. Savcılıkta köpek görmediğini söylemiş, kamera kayıtları her şeyi ispatlıyor, insan en fazla 2 metre uzağında olan köpeği görmez mi” diye konuştu.

"EN AĞIR CEZAYI ALMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

M.A hakkında “Genel güvenliği tehlikeye atmaktan” dolayı soruşturma açıldığını dile getiren Demirel, “Gerek Hayvan Hakları Kanunu gerekse de Hayvan Hakları Evrensel Beyannamesi’nde hiçbir hayvanın kötü muameleyi hak etmediği hükmü var. Bu kabul edilemez bir olay, komiser yardımcısının alabileceği en ağır cezayı alması için elimizden geleni yapıp davayı sonuna kadar takip edeceğiz” dedi.

Köpeği pompalı tüfekle acımazca öldürdü

Edirne’de, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, pompalı tüfekle bir inşaatının şantiyesindeki bekçi köpeğini acımasızca vurarak öldürdü.
Bekçi köpeğinin vahşice öldürülmesinin yer aldığı güvenlik kamerası kayıtları sosyal paylaşım sitelerine yüklendi. Üzerine ’Şantiyede bekçi köpeğimiz tanımadığımız kişilerce vuruldu. Köpeğimizi bu şekilde vuranların amacı nedir bilmiyoruz’ notu düştü. Kısa sürede yayılan ve binlerce kişi tarafından izlenen görüntülerde köpeğin vahşice öldürülmesi hayvan severlerin yoğun tepkisine neden oldu.

(DHA)

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 27 Haziran 2015, 15:46   #2
Çevrimdışı
IF ARGE
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Komiser Yardımıcısı karakol bahçesinde köpek vurdu




Polisin en iyi dostu köpek kendi dostuna kurşun sıkıyor. Edirne deki olay daha facia adam bildiğin pompalı ile köpeğe 3-4 el ateş ediyor.

__________________
instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
bahcesinde, karakol, komiser, köpek, vurdu, yardımıcısı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sarhoş ve Komiser Burce Fıkra 0 31 Mart 2012 02:33
Evde köpek beslemek namaza mani olur mu? İçinde köpek olan eve melek neden girmez? YaRGuCi İslamiyet 0 19 Aralık 2011 19:12