IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Temmuz 2015, 10:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fethullah Gülen 3 kod adı kullanmış





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Asuman ARANCA

Polisin Cemaat raporu

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘’Fetullah Gülen Örgütü’’ raporunda Fethullah Gülen’in kod isimler kullandığı iddia edildi. ‘Kod isimler’ iki ayrı tanığın ifadesine dayanılarak raporda yer aldı. Fethullah Gülen’in, Abdul Fettah Şahin, Şemsettin Nuri, Saffet Senih adlarıyla anıldığı ileri sürüldü. Cemaat içinde bazı kişilerin Gülen’e ‘dayı’ diye hitap ettiği belirtildi.

‘FUAT AVNİ YÖNETİLİYOR’

Raporda Twitter fenomeni Fuat Avni’nin cemaat tarafından yönetildiği de öne sürüldü. Haramzadeler, Başçalan ve Yıldızkulis adlı hesapların da, Gülen Cemaati ile bağlantılı olduğu savunuldu. Raporda, bu hesaplar için, “Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak amacıyla paylaşımlar yapıldığı, ülke güvenliği ve dış politikalara yönelik devlet sırrı niteliğindeki toplantılar ve görüşmelerin illegal olarak dinlenip servis edildiği” iddia edildi.
Cemaatin, hükümeti devirme ve devlet otoritesini ele geçirmeyi amaçladığı iddia edilen raporda, bu amacı gerçekleştirmek için kamu çalışanları ve devlet memurları ile emekli olmuş kamu görevlilerini, bürokrat, gazeteci, yazar ve akademisyenleri aynı amaç etrafında bünyesinde barındırdığı da ileri sürüldü. Raporda, örgüt içerisindeki bazı kişilerin, köşe yazısı, yorumlarla, kamuoyunu siyasi, hukuki, ekonomik ve güncel konularda örgütün amaçları doğrultusunda yönlendirmek için görsel, yazılı ve sosyal medya aracılığıyla algı oluşturmaya çalıştığı belirtildi. Algı operasyonları gerçekleştirmek için kullanılan sosyal medya yöntemleri için ise şu ifadeler yer aldı: “Sosyal paylaşım sitelerinde ‘Haramzadeler, Başçalan, Fuatavni’ adıyla başlayan benzer sahte hesaplarla ülkemizin birliğini bozmak amacıyla paylaşımlar yapıldığı, devlet sırrı niteliğindeki toplantıların illegal olarak dinlenip servis edildiği, Fuatavni isimli sosyal medya hesabından yapılan paylaşımların örgüte müzahir basın kuruluşları ve internet sitelerince haberleştirilerek kitlelere ulaştırıldığı, belirlenmiştir.”


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
3, ağı, fethullah, gülen, kod, kullanmış


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fethullah Gülen de o listeye girecek Desmont Haber Arşivi 0 19 Aralık 2014 17:39
Daussıla – Fethullah GÜLEN Vesaire Şairler ve Şiirleri 0 08 Aralık 2014 23:59
Tanımadığınız Fethullah Gülen Collettivo Kültür ve Sanat 0 09 Eylül 2008 01:49