IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Temmuz 2015, 22:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
MHP'den çok sert bir açıklama daha




MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, AK Partili yeni Meclis Başkanı’nın MHP sayesinde seçildiği yönündeki eleştirilerin linç kampanyasına dönüştüğünü söyledi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yalçın, CHP’nin bir şekilde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’yi iktidardan indireceği hevesine kapılanların, 7 Haziran seçim sonuçlarından sonra umutlarını MHP’ye bağladıklarını söyledi. Semih Yalçın, şöyle dedi:

"Yalnızca MHP’nin desteği yeterli olmayacağı için MHP’yi bölücü terör örgütünün siyasi kanadıyla ortak hareket etmeye zorlamışlardır. Ne var ki bekledikleri desteği alamayınca ’Vurun abalıya’ misali MHP’ye var güçleriyle saldırıya geçmişlerdir. Birtakım gedikli sol kalemler CHP’nin adayının Meclis Başkanı seçilmemesine fena halde içerlediklerinden, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seçimleriyle ilgili yorumlarını MHP’ye yönelik linç kampanyasına dönüştürmüşlerdir. Bunlar utanmasalar, 7 Haziran Seçimlerinde ortaya çıkan tablonun müsebbibi olarak da MHP’yi göstereceklerdir" dedi. MHP’ye yönelik saldırıların ters tepeceğini savunan Yalçın, yaptığı yazılı açıklamasında "Partimize yönelik saldırılar ve karalama kampanyaları, MHP’nin haklılığının delilidir. MHP’nin bu süreçten zarar göreceğini sananlar aldandıklarını anlayacaklardır. MHP, husumet ve şer erbabının alayının hakkından gelebilecek kudrette bir camianın partisidir. Ayrıca MHP’ye yönelik bu saldırıların ters tepeceğine, aziz milletimizin husumet erbabına itibar etmeyeceğine şüphemiz yoktur."

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın; CHP’nin bir şekilde AK Parti’yi iktidardan indireceği hevesine kapılanların, 7 Haziran seçim sonuçlarından sonra umutlarını MHP’ye bağladıklarını söyledi. Yalçın, bir siyasi partinin, köşe yazarları tarafından eleştirilmesinin olağan olduğunu ancak bunun bir ölçü, seviye, yol ve yordamı olduğunu kaydederek, şunları ekledi:

MHP ALAYININ HAKKINDAN GELİR

"CHP’nin adayı Meclis Başkanı seçilse siyasetin önü açılacak mıydı? Sayın Baykal Meclis Başkanı olsa, AKP hükümeti ortadan mı kalkacaktı? MHP’nin bu süreçten zarar göreceğini sananlar aldandıklarını anlayacaklardır. MHP, husumet ve şer erbabının alayının hakkından gelebilecek kudrette bir camianın partisidir. Ayrıca MHP’ye yönelik bu saldırıların ters tepeceğine, aziz milletimizin husumet erbabına itibar etmeyeceğine şüphemiz yoktur."

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
acıklama, bîr, cok, daha, mhpden, sert


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gül'den çok sert açıklama MasteR06 Haber Arşivi 0 28 Mart 2014 15:30
MHP'den Çok Sert Açıklama! Düş Haber Arşivi 0 19 Ekim 2011 14:15