IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Temmuz 2015, 16:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kocaeli'de dehşet!




Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’ndeki Cebeci Plajı yakınlarında 17 yaşındaki Melisa Kolpar ile Ziya Yağcı’ın cesetleri bulundu. Genç kızın ölmeden önce dövüldüğü anlaşılan cesedi kaldıkları çadırın içinde bulunurken, Ziya Yağcı’nın cesedi hemen yakındaki cankurtaran kulesinde iple asılı bulundu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


DHA

KOCAELİ’nin Kandıra İlçesi’ndeki Cebeci Plajı yakınlarında 17 yaşındaki Melisa Kolpar ile Ziya Yağcı’ın cesetleri bulundu. Genç kızın ölmeden önce dövüldüğü anlaşılan cesedi kaldıkları çadırın içinde bulunurken, Ziya Yağcı’nın cesedi hemen yakındaki cankurtaran kulesinde iple asılı bulundu.

CANKURTARAN KULESİNDE ASILI BULUNDU

İstanbul başta olmak üzere yakın illerden günü birlikçi ve çadır kuranların akın ettiği Kandıra’nın Karadeniz sahilindeki Cebeci Plajı’na bu sabah gelenler cankurtaran kulesinde birisinin asılı olduğunu gördü.

KIZ ARKADAŞININ CESEDİ ÇADIRDA BULUNDU

Haber verilmesi üzerine jandarma ekipleri hemen olay yerine geldi. Yapılan incelemede, iple asılı cesedin Ziya Yağcı’ya ait olduğu anlaşıldı. Bir süre sonra, Yağcı’nın sahilde bir kız arkadaşıyla birlikte çadırda kaldığı tesbit edildi.

VÜCUDUNDA DARP İZLERİ VAR

Çadıra giden jandarma ekipleri burada Ziya Yağcı’nın aynı yaştaki kız arkadaşı Melisa Kolpar’ın da cesedini buldu. Kesin ölüm nedeni henüz belirlenemedi. Ancak vücudunda dayak izleri olduğu, gördüğü şiddet sonucu öldüğü üzerinde durulduğu ifade edildi.

Kandıra Cumhuriyet Savcılığı soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürürken olayın cinayet olabileceği gibi, iki genç arasında çıkan tartışmanın ardından Ziya Yağcı’nın genç kızı döverek ölümüne neden olduktan sonra intihar etmiş olabileceği de değerlendiriliyor.

YANINA GELMEYE KARAR VERDİK

Esrarengiz olayla ilgili bazı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Melisa Kolpar'ın Instagram hesabında dün paylaştığı arkadaşının fotoğrafının altına yazdığı, "Canımın içi seni çok özledik. Hele ben hala senin kabrine gelemedim. O yüzden senin yanına gelmeye karar verdik çok az kaldı" yazısı dikkat çekti.

OYUNCULUK YAPIYORDU

Kolpar ve Yağcı'nın İzmit'te bulunan bir cast ajansına kayıtlı olduğu ortaya çıktı. Hatta Melisa Kolpar'ın Medcezir, Kaderimin Yazıldığı Gün ve Tatlı Küçük Yalancılar gibi bazı dizilerde küçük rollerde yer aldığı öğrenildi. Ayrıca Melisa Kolpar bu hafta oyunculukla ilgili sertifika da alacaktı. Öte yandan Kolpar'ın 3 gün önce ajanstan çağrıldığı ancak geleceğim demesine rağmen gelmediği ifade edildi. İkilinin çocukluk arkadaşları olduğu bilgisine ulaşıldı. Ziya Yağcı ise ajansa kayıtlı olmasına rağmen herhangi bir dizide rol almadı.

AMCA: 03.00'TE OKEY OYNUYORDU

Yaşamını yitiren Ziya Yağcı'nın amcası Ahmet Yağcı yeğeninin kendi halinde sakin bir genç olduğunu söyleyerek, "Ziya düzgün, efendi kendi halinde yaşayan kimseye zararı olmayan bir çocuktu. Kız arkadaşıyla arada bir görüştüğünü duyuyordum. Yeğenim dün gece saat 03.00 gibi erkek arkadaşlarıyla okey oynadığını biliyoruz. Kız gece mi geldi? Nasıl geldi? Bu konuda bir bilgimiz yok. Yeğenimin herhangi bir sorunu yoktu. Rahmetli kız arkadaşının internete öldügünü yazdığı bir çocuk ismi var. Kimdir? Nedir? Ne zaman öldü? Onu da bilemiyoruz" dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dehşet, kocaelide


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kocaeli'de öfkeli koca dehşet saçtı: 2 ölü Seth Haber Arşivi 0 17 Kasım 2014 11:28
Özel - Dehşet Çekici Bayan Avatarları, Dehşet Bunlar Kuzeyden Gelen Avatar ve Smiley 7 15 Ağustos 2012 21:38
Kocaeli Sır İl ve İlçelerimizin Tarihçesi 0 29 Ocak 2011 18:36
üre (kocaeli) Sır Yöresel Yemekler 0 22 Ocak 2011 14:53