IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
6Beğeni(ler)
  • 2 Post By Feronia
  • 1 Post By beston
  • 2 Post By BoRaN
  • 1 Post By Ankaralı

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Temmuz 2015, 02:37   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dünya barışı için en büyük tehdit İran'dır




İsrail Başbakanu Netanyahu: "Dünya barışı için en büyük tehdit İran'dır. İran'ın artan saldırganlığı IŞİD'den çok daha tehlikelidir ve bu saldırganlığın nihai hedefi dünyayı ele geçirmektir."



İsrail Başbakanı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], "İran'ın artan saldırganlığının IŞİD'den daha tehlikeli olduğunu" iddia etti.
Netanyahu, "siyonizmin kurucusu" Theodor Herzl'in mezarının bulunduğu Batı Kudüs'teki Herzl dağında düzenlenen anma töreninde yaptığı konuşmada, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aleyhindeki açıklamalarını sürdürdü.

İran'ın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) daimi üyeleri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Çin ile [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'dan oluşan "5+1 grubu"yla yürütülen nükleer müzakereleri eleştirerek, "Dünyada terörizmin başını çeken İran, dünyadaki büyük güçlerden imtiyaz üstüne imtiyaz alıyor. İran'ın elde ettiği bu imtiyaz anlaşmaları, nükleer silahlar elde etmesinin ve bunları geliştirmekte olduğu füzelerle kullanabilmesinin yolunu açıyor" ifadelerini kullandı.

İran'ın, "terörizmi yaymaya devam ettiğini ve 30'dan fazla ülkede ağ kurduğunu" ileri süren Netanyahu, şu ifadeleri kullandı:
"Uluslararası toplumun kararlarını sürekli ihlal eden bir ülkeye (İran) nasıl güvenilebilir? Nasıl olur da dallanıp budaklanan terör makinasının tekerleklerini yağlamayacağı koşulu öne sürülmeden İran'a yüzlerce milyar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] verilebilir? Dünya barışı için en büyük tehdit İran'dır. İran'ın artan saldırganlığı IŞİD'den çok daha tehlikelidir ve bu saldırganlığın nihai hedefi dünyayı ele geçirmektir."
İran ile 5+1 ülkeleri arasında bu ülkelerin nükleer programını sonlandırmayı ve yaptırımları kaldırmayı hedefleyen bir kapsamlı anlaşmaya ulaşmak için yürütülen nükleer müzakereler, Avusturya'nın başkenti [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da devam ediyor. Müzakerelerin ucu açık olsa da 10 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a kadar süreceği belirtiliyor.

vatan

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 09 Temmuz 2015, 09:07   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Dünya barışı için en büyük tehdit İran'dır




hiç samimi bir açıklama değil iran tehtit olsa üzerinde ki ambargo yu kaldırmaz amerika , burda biraz köşe kapmaca oynuyorlar

__________________
instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

Alt 09 Temmuz 2015, 09:45   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Dünya barışı için en büyük tehdit İran'dır




filistinde soykırım yapacaksın birde dünya barışından bahsedeceksin işidi yaratan sizsiniz

__________________
Sen Benim Gökyüzüne Gönderdiğim Duamın Yeryüzündeki Cevabısın...
 

Alt 09 Temmuz 2015, 10:45   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Dünya barışı için en büyük tehdit İran'dır




Dünya gündeminde son yıllarda her ne kadar nükleer araştırmalarla adı geçse de kendi halinde etliye sütlüye karışmayan anca zaman zaman Türkiye ye ses eden, fırsat buldukça üstünlük kurmayı planlayan haricinde kimsenin sallamadığı bir ülke. Medlerden veya perslerden itibaren referans alırsak atalarını çağlar boyunca topraklarında kurulan uygarlıkların sayısı oldukça fazladır. Bu da o coğrafya da kültürel hareketliliğin fazlalığını gösterir. Konum olarak önemli bir coğrafya da olması da aynı zamanda batılı devletlerin gizliden gizliye her daim planlar yaptığı bir ülke haline getirmiştir. Gerek halkı gerekse dini İslam Devriminden önceki halleriyle gelseydi bugünlere, sanırım Türkiye kadar Amerika müttefiki bir ülke olurdu. Her ne kadar dini rejim baskın gelsede, baskılardan bunalmış halk/genç nüfus ilk fırsatta rejim değişikliği için adımlar atmaya başlayacağı bu büyüklükte bir ülke için zorunlu gibi geliyor. Cumhuriyet ile yönetilen bir devlet olması da değişikliklere imkan tanıyor. İran ın dini darbeyi yediği zamanlardan daha büyük tehdit olmayacağı ortadayken İsrail'İn kalkıpta hala İran ı bir tehdit olarak görmesi kendi suçunu bastırmaya çalışan bir cani olarak gösteriyor Netanyahu yu gözümde.

 

 

Etiketler
barışı, bÜyÜk, dünya, en, icin, tehdit, İrandır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dünya barışı için 8 bin km yürüdü Seth Haber Arşivi 0 22 Kasım 2014 22:42
Netanyahu: İran, IŞİD'den daha büyük bir tehdit AngeL Haber Arşivi 0 30 Eylül 2014 08:46
Şirketler için büyük tehdit! Zen Bilim Dünyasından Son Haberler 0 29 Nisan 2013 15:56
Dünya'ya en büyük tehdit! Kalemzede Esrarengiz Olaylar 0 11 Kasım 2011 16:34
İşte Dünya İçin En Büyük Tehdit.. Düş Haber Arşivi 0 30 Eylül 2011 16:55