IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Temmuz 2015, 16:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Cesetlerin altında kaldık'




Bombalı saldırıda patlama anının dehşet görüntüleri kameralara saniye saniye yansıdı. Görüntüde, grubun basın açıklaması yaptığı esnada patlamanın meydana geldiği görülüyor. Canlı bombanın basın açıklaması yapan grubun arasına sızdığı tahmin ediliyor.

Görgü tanıkları da dehşeti anlattı.



Ankara/milliyet

Suruç'ta 28 kişinin yaşamını yitirdiği en az 100 kişinin hayatını kaybettiği patlamaya canlı bombanın yol açtığı kesinleşti. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Suruç’taki patlamanın canlı bomba olduğunu kesinleştirdiklerini söyledi. Vali Küçük, ölü sayısının 28’e yükseldiğini belirterek, şöyle dedi: "Derin üzüntü içerisindeyim. Bu terörü lanetle kınıyorum. Vefat eden kardeşlerime Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Canlı bomba olduğunu kesinleştirdik. Şu anda 28 ölü var, 100’e yakın da yaralılar var. Bütün yaralılar sağlık kuruluşları ile hastanelere nakledildi onu ifade edebilirim. Canlı bomba ama 18 yaşında mıdır? Yaşı nedir, ne değildir onu henüz ekiplerimiz, güvenlik güçlerimiz tespit için uğraşıyor. Olay çok taze. Kimdir, kimliği hedir, onun hakkında henüz bir bilgimiz yok. Olay yeri inceleme ekibi ve pek çok güvenlik kuvveti, o araştırmayı yapıyor ve netice alacaklar. Netice alınca da kamuoyuyla paylaşacağız."


'YERLERDE ÖLÜLER VARDI'

Patlama sırasında kültür merkezi içinde bulunan bir görgü tanığı, şunları anlattı:

"Basın açıklaması bittikten sonra kültür merkezine girdiğimiz sırada patlama oldu. Büyük bir panik oldu. İçeriye doğru koştuk. Herkes bir tarafa koşuyordu. Tekrar dışarıya koştuk. Yerde yaralılar, ölüler olduğunu gördük. Ardından kültür merkezi boşaltıldı. İkinci bir patlama şüphesi nedeniyle kültür merkezinin içine kimse alınmıyor."

"CESETLERİN ALTINDA KALDIK"

Görgü tanıklarından Garip Çelik ise şunları söyledi:

"Basın açıklaması için gitmiştim. Gençler basın açıklaması yapacaktı. Hangi koşullarda Kobani’ye geçeceklerini anlatıyorlardı. Tam foto çekmeye çalışırken çok şiddetli bir patlama oldu. Cesetler her yere yayıldı. Cesetlerin altında kaldık o derece şiddetliydi. Tam basın açıklaması yapılırken oldu. Patlama diyoruz ama patlamanın şekli belli değil, canlı bomba olabilir. Bu daha önce tasarlanmış. İntihar saldırısı olabilir, çözemedik. Gerçekten şok büyük bir kargaşa yaşandı. Kamera elimdeydi, insanlar şoka girdiler, sonra yaralılar taşınmaya başlandı. Ambulanslar çok geç geldi. Araçlar yaralıları almak istemedi, kargaşa çıktı. Polisler havaya ateş etti. İnsanlar ağlayarak geliyor. Sabah yolda kontrol yoktu ama sonra gelenler kontrol edildi alana gelirlerken. Planlanmış olabilir. Biz İstanbul’dan geldik. Dün yola çıkıp geldik. Amara Kültür Merkezi önünde basın açıklaması yapılıyordu. Patlama olurken kameram açıktı çekim yapıyordu, alttan üste doğru patlama oldu. Mantık olarak poşet içinde veya yerde olması mantıklı gelmiyor, canlı bomba ihtimali var. Kitlenin tam ortasında oldu. İstanbul’dan birlikte geldiğim arkadaşlarım hayatını kaybetti."

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
altında, cesetlerin, kaldık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Akdeniz'de Batan Teknenin Kaptanı Cesetlerin Taşınmasını Gülerek İzledi Violent Haber Arşivi 0 21 Nisan 2015 23:40
Güneşin Altında Gölgesiz Kaldık Tufan Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 10 Şubat 2015 13:20
Cesetlerin hareket ettiği mezarlığın sırrı! Frozen Esrarengiz Olaylar 0 31 Mart 2011 16:40
Taş Altında Kalır Laf altında Kalmaz xD AdanaLy Fıkra 3 16 Mart 2011 00:03
Ne günlere kaldık 18+ ;d Thief Komik Loglar 10 28 Aralık 2009 18:54