IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Temmuz 2015, 14:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şehitlere ağlatan veda




Ceylanpınar'da PKK'lı teröristler tarafından evlerinde şehit edilen 2 polis için düzenlenen cenaze törenine şehit annesinin sözleri damgasını vurdu.

Törende İl Emniyet Müdürü Pınarbaşı'dan da ilginç sözler geldi.


Ceylapınar'da kaldıkları evde şehit edilen polis memurları Okan Acar ve Feyyaz Yumuşak için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve şehit aileleri katıldı.

Daha sonra şehit polislerden Feyyaz Yumuşak'ın cenazesi Kırşehir'e, Okan Acar'in cenazesi ise Niğde'ye gönderilecek.
Törende şehit polisler Okan Acar ve Feyyaz Yumuşak için saygı duruşu yapıldı.

Şehit Okan Acar'ın annesinin "Henüz 20 yaşındaydı, küçücüktü... Benim oğlum çok büyükmüş ki bu kadar kalabalığı topladı" sözleri yürekleri dağladı.

Bakan Öztürk, törende, Türkiye'de, kadimden beri var olmak için ağır bedeller ödeyen bir kaderin hüküm sürdüğünü söyledi. Öztürk, "Ne yazık ki bugün de bu gelenek, bu kader yine karşımızdadır. Bu ülkenin birliği, bütünlüğü ve bekası için güvenlik görevlilerimize karşı vahşice yapılmış olan cinayet, hiçbir ahlak kuralına, anlayışına, din anlayışına veya insanlığa sığacak şey değildir. Yatağında yatarken 2 insanı, bir başka elim olay dolayısıyla şehit etmenin açıklanacak bir şeyi olamaz. Hiçbir dava buna haklılık kazandıramaz. Vahşice, nefret ettirici faaliyetlerin, bu ülkede kimseyi korkutmasına imkan yoktur."

KANLARI YERDE KALMAYACAK

Vali Küçük "Polislerimizi şehit eden alçak teröristler bilsinler ki; devlet muhakkak yakalarına yapışacaktır. Hukuktan ve devletten kaçamayacaklar. Şehitlerimizin kanları asla yerde kalmayacak" diye konuştu.

İHANET SARMALINI DERİNLEŞTİRMEK İSTİYORLAR

Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ise devletin bekası, milletin birlik ve bütünlüğünü bozmak için daha önce defalarca tezgahlanan kanlı oyunların bir yenisiyle karşı karşıya olduklarını söyledi. Madımak Oteli'nde 2 Temmuz 1993'te katledilenlerin intikamını almak için 3 gün sonra Başbağlar köyündeki masum insanları hunharca katleden barış ve kardeşlik maskesi arkasına giren odakların, Suruç'ta katlettikleri insanların intikamını almak için de Ceylanpınar'da vatanına ve milletine hizmetten başka hiçbir gayesi olmayan 2 meslektaşını kahpece katlettiğini dile getiren Pınarbaşı, şöyle devam etti:

ABİLERİNDEN ALDIKLARI TALİMATLA...

"Maalesef son yıllarda kandan beslenen ancak barış ve kardeşlik sözünü dillerinden düşürmeyen bu odaklar, devletin tüm kurumlarına ve teşkilatımızın tüm hücrelerine giren örgütle de adeta kol kola girerek, ihanet sarmalını derinleştirmeye çalışıyorlar. Bu örgütün teşkilatımızın içerisine sızdırdıkları aracılığıyla istihbarat zafiyetleri oluşturulmaya çalışılmış, ilimizin plaka tanıma sistemi, abilerinden aldıkları talimatla kapatılarak asayiş ve terör olayları tırmandırılmaya çalışılmıştır. Bu örgüt tarafından Suruç'taki terör saldırısı fırsat bilinerek, istihbarat ve terörle mücadele birimlerinin başında gecesini gündüzüne katarak çalışan personelimiz gazete ve televizyonlarda yayınlar yapılarak, hedef gösterilmiştir. Bununla neyi amaçladıklarını iyi biliyoruz. Tüm bunlara rağmen son dönemlerde kol kola giren odaklarla mücadeleyi şehitler versek de sonuna kadar sürdüreceğiz. Şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağını timsah gözyaşı dökenler dahil herkes görecek. Bundan şehitlerimizin aileleri dahil kimse şüphe etmesin."

ASKER KARDEŞ POLİS ÜNİFORMASINI GİYDİ

Törene, şehit polis Feyyaz Yumuşak'ın Mardin'de görev yaptığı öğrenilen asker kardeşi de katıldı. Ağabeyine ait olduğu belirtilen üniformayı giyerek törene gelen ve adı açıklanmayan acılı kardeş, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Üniformayı bugüne özel giydim. En son ağabeyimle 2 gün önce görüşmüştük. Birkaç günlüğüne Sakarya'ya gitmeyi planlıyorduk" diye konuştu. İl Müftüsü İhsan Açık tarafından dua okunan törenin ardından şehitlerin naaşı omuzlarda cenaze aracına taşındı. Şehir merkezinin bazı bölümlerinden sirenler eşliğinde geçirilen şehitleri gören vatandaşların gözyaşlarını tutamadığı, dualar edip şehitleri uğurladıkları görüldü.

Şehitler, daha sonra memleketlerine gönderilmek üzere GAP Havalimanına götürüldü. Bu arada tören öncesinde Emniyet Müdürlüğü bahçesine ellerindeki pankartlarla girmek isteyen gruba polis izin vermeyerek tören alanı dışında beklemelerini istedi.


GENELKURMAY: İNSANLIK DIŞI

Genelkurmay Başkanlığı, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde polisi şehit olması ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Kahraman iki polis memurumuzun Bölücü Terör Örgütü teröristleri tarafından alçakça ve insanlık dışı bir şekilde şehit edilmesi Türk Silahlı Kuvvetleri Mensuplarını derinden üzmüştür. Bu menfur cinayeti şiddetle ve nefretle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, Milletimize ve kederli ailelerine sabır, metanet ve başsağlığı diliyoruz." denildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ağlatan, veda, şehitlere


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Diren'e ağlatan veda Amelia Haber Arşivi 0 05 Mayıs 2014 19:17
Şehit Polisin 2 Yaşındaki Kızından Ağlatan Veda Rhytia Haber Arşivi 0 13 Mart 2014 14:07
Şehitlere Dua JB Haber Arşivi 0 07 Şubat 2011 06:24
Şehitlere son veda Angel Haber Arşivi 0 21 Ekim 2008 10:50