IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By beston

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Temmuz 2015, 04:24   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gazi Mahallesi’nde bir polis şehit oldu




Gazi Mahallesi’nde, terör örgütü operasyonunda ölü ele geçirilen Günay Özarslan’ın cenazesi için toplanan gruba müdahale sırasında vurulan polis memuru Muhammet Fatih Sivri şehit oldu

İstanbul Bağcılar’daki terör örgütü operasyonunda öldürülen Günay Özarslan’ın cenazesi için Gazi Mahallesi’ndeki cemevi önünde toplanan gruba polis müdahale etti. Barikat çevresindeki grubu dağıtmak için gaz bombası, tazyikli su ve plastik mermi kullanan polise, göstericiler de molotofkokteyli, taş ve sopa attı. Gazi Mahallesi 1411. Sokak’ta gözaltı işlemi uygulamak için girdiği binadan ateş açılması sonucu yaralanan polis memuru Muhammet Fatih Sivri, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Gün boyu süren olaylarda cemevinin çevresi gaz altında kalırken, biri gazeteci 2 kişi de yaralandı.
İstanbul Esenyurt’ta ise İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne saldırı düzenleyecekleri öne sürülen terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması üyesi 6 kişi gözaltına alındı.
Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde önceki akşam bir çöp konteynerinde meydana gelen patlama, çevredeki bir çok binanın camlarının kırılmasına neden oldu. İncelemede, 20 el yapımı bombanın patladığı saptandı.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’nın şehir yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDGH) üyeleri bazı mahalle ve sokaklarda barikat kurup yolu trafiğe kapattı. Grup polis ekiplerine tüfekle ateş edip, ses bombası, taş ve molotof kokteylli attı.
Bingöl-Erzurum karayolu Karlıova ilçesinin Hacılar mevkiinde yüzü maskeli PKK’lılar tarafından ulaşıma kapatıldı. PKK’lılar yoldan geçen araçları durdurup kimlik kontrolü ve örgüt propagandası yaptı.
Ak Parti’ye ses bombası
İzmir’de Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı önüne el yapımı ses bombası atıldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. İzmir Narlıdere İnönü Mahallesi’nde ise belediye otobüsüne kimliği belirsiz kişilerce molotof kokteyli atıldı. Yolcular tahliye edilerek olası bir facia önlendi. 13 PKK’lı gözaltına alındı.
Şırnak’ın Cizre İlçesi Emniyet Müdürlüğü ek binasına uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Kurşunlardan biri Olay Yeri İnceleme Bürosu camına isabet etti.
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yüzlerini maskeyle gizleyen bir grup, 32 kişinin yaşamını yitirdiği Amara Kültür Merkezi’ne düzenlenen intihar saldırısının protesto amacıyla korsan gösteri yaptı, bir markete ait sevkiyat TIR’ını ateşe verdi. 3 itfaiye eri gazdan etkilendi.
Suruç’taki katliamda ölen Uğur Özkan’ın memleketi Cizre’de toprağa verilmesinin ardından çıkan olaylar 4 gündür aralıklarla sürerken, önceki akşam bir can daha gitti. Gösteriler sırasında Abdullah Özdal, evinin balkonundayken kurşunla ağır yaralanarak hayatını kaybetti.
Mersin’de, Suruç’ta meydana gelen canlı bomba saldırısını protesto etmek isteyen grup, polise molotof kokteyli ve taşlarla saldırdı. Olayları balkondan izleyen Bülent Ecevit Güngör (35), aydınlatma fişeğinin kafasına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde bulunan Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne teröristlerce uzun namlulu silahlar ve patlayıcılarla saldırı düzenlendi. Yoldan geçen bir araçtan açılan ateş sonucu saldırıda yaralananlar olduğu belirtildi.

Milliyet

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 27 Temmuz 2015, 08:35   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gazi Mahallesi’nde bir polis şehit oldu




yazık sabah ta başka bi haber de bizi tehtit ediyor hdp li vekilin birisi Allah bunlara akıl fikir versin.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun vatan uğruna türk bayrağı uğruna ölen herkesin ailesine mevlam sabır versin..

__________________
instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
bîr, gazi, mahallesi’nde, oldu, polis, Şehit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gazi Mahallesi'ne şafak operasyonu Cappy Haber Arşivi 0 24 Mart 2015 09:09
Gazi Mahallesi'nde Kobani eylemi Seth Haber Arşivi 0 07 Ekim 2014 00:30