IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Ağustos 2015, 11:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
YDG-H operasyonunda 13 gözaltı




Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyelerine yönelik yoperasyonda 13 kişi gözaltına alındı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Çok sayıda özel harekat polisi ve zırhlı araçların katıldığı operasyonda daha önce belirlenen 13 ayrı adrese Sabah saatlerinde eş zamanlı baskın yapıldı. Operasyonda 13 şüpheli gözaltına alınırken, evlerde yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca ile çok sayıda havai fişek ve örgütsel döküman ele geçirildi. Gözaltına alınan 13 şüpheli, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

İSTANBUL Okmeydanı'NDA OPERASYON

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ise Okmeydanı'nda önceden belirlenen bir adrese baskın düzenledi. Bomba İmha Ekipleri'nin de katıldığı baskında bir kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabaha karşı 04.00 sıralarında Okmeydanı'nda önceden belirlenen bir adrese baskın düzenledi. Bomba İmha ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin de destek verdiği operasyon kapsamında adrese giren ekipler, yaklaşık 1 saat içeride inceleme yaptı. Terörle Mücadele polisleri de bu sırada sokak başlarında güvenlik önlemi aldı. Yapılan incelemelerin ardından, adreste ele geçirilen çeşitli malzemeler zırhlı polis aracına yüklendi. Operasyon kapsamında bir kişi de gözaltına alınarak Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına götürüldü.

ADANA'DA IŞİD VE PKK OPERASYONU

ADANA’da polisin şafak vakti düzenlediği operasyonda terör örgütü PKK ve IŞID üyesi olduğu bildirilen 9 şüpheli gözaltına alındı. Dün yapılan operasyonda gözaltına alınanlarla birlikte sayı 17’ye yükseldi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezine bağlı ilçelerde daha önce belirlenen ve arama izni çıkarılan evlere operasyon düzenlemek için saat 03.30 sıralarında emniyet binasında bir araya geldi. Aralarında Özel Harekat Şube Müdürlüğü’ne bağlı timlerin de bulunduğu ekipler, zırhlı araçların da desteğiyle eş zamanlı operasyon düzenledi.

POLİS HELİKOPTERİ KEŞİF YAPTI

Yaklaşık 100 polisin katıldığı operasyonda uzun namlulu silahlarla çevrede güvenlik önlemi alındı. Polis helikopteri de operasyon yapılan bölgeden anında görüntü alıp ekiplere bildirdi. Yapılan operasyonda terör örgütü PKK ve IŞİD üyesi olduğu bildirilen 9 kişi yakalandı. Gözaltına alınanlar sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından sorgulanmak için Adana Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Dün sabah yapılan operasyonda gözaltına alınan terör örgütü PKK ve IŞİD üyesi 8 kişinin sorgusunun sürdüğü bildirildi. Sayıları 17’yü yükselen şüphelilerin ifadeleri tamamlandıkça adliyeye sevk edileceği bildirildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
13, gözaltı, operasyonunda, ydgh


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erzincan'da terör operasyonunda 14 gözaltı Desmont Haber Arşivi 0 02 Ocak 2015 20:20
Dolandırıcılık operasyonunda 12 gözaltı daha! Desmont Haber Arşivi 0 25 Aralık 2014 18:46
Balyoz operasyonunda ilk gözaltı! Lucifer Haber Arşivi 0 30 Temmuz 2010 18:55
PKK operasyonunda 34 gözaltı.. Lee Haber Arşivi 0 14 Kasım 2007 19:06