IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ağustos 2015, 18:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
1 uzman çavuş şehit oldu, 2 terörist öldürüldü




Diyarbakır’ın merkeze bağlı Özerkli Köyü Jandarma Karakolu’na PKK’lı teröristlerin düzenlediği roketatarlı saldırıda 1 uzman çavuş şehit oldu. Hain saldırı sonrası çıkan çatışmada 2 terörist öldürüldü.

Diyarbakır’ın Hani İlçesi karayolu üzerinde bulunan merkeze bağlı korucuların da bulunduğu Özerkli Köyü Jandarma Karakolu’na bugün saat 14.15’de bir grup terörist tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Karakola roketatar atan PKK’lılar daha sonra uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Karakoldaki askerlerin de karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Hain saldırıda bir uzman çavuş ağır şekilde, 4 jandarma er ve bir köy korucusu hafif şekilde yaralandı. Hastaneye kaldırılan uzman çavuş kurtarılamayarak şehit düştü.

1 UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT OLDU, 2 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Genelkurmay Başkanlığı hain saldırıyla ilgili açıklama yaptı:

12 Ağustos 2015 saat 13.10’da Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, Diyarbakır/Sur Özekli Jandarma Karakol Komutanlığına, roketatar ve uzun namlulu silahlar ile saldırıda bulunulmuştur. Yapılan silahlı saldırıya anında karşılık verilmiş, çıkan çatışmada bir Jandarma Uzman Çavuşumuz ağır, dört Jandarma Erimiz ve bir Geçici Köy Korucumuz da hafif şekilde yaralanmıştır. Kahraman Jandarma Uzman Çavuşumuz kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Çatışmada iki terörist etkisiz hale getirilmiş olup, çatışma 13.30'da sona ermiştir.

Bölgeye taarruz helikopter kolu, insanlı keşif uçağı, karadan ve havadan takviye birlikler sevk edilmiş, diğer teröristlerin etkisiz hale getirilmesi maksadıyla karadan ve havadan operasyonlara devam edilmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden Kahraman Şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan Kahraman Personelimize ve Geçici Köy Korucumuza acil şifalar temenni ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
1, 2, çavuş, oldu, terörist, uzman, öldürüldü, Şehit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yaralı uzman çavuş şehit oldu! Seth Haber Arşivi 2 30 Temmuz 2015 14:31
Uzman Çavuş şehit olduUzman Çavuş şehit oldu Uzman Çavuş şehit oldu Halkalı saldırısı Feronia Haber Arşivi 0 26 Haziran 2010 17:06
1 Uzman Çavuş Şehit Oldu. Lucifer Haber Arşivi 0 17 Ocak 2010 20:12