IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Ekim 2015, 20:58   #1
GoLGe
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bakan Şimşek'e CHP'den davet




CHP İzmir milletvekili adayları, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i CHP'ye davet etti.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


CHP İzmir milletvekili adayları, partinin az oy aldığı yerlerde bölgesel çalışma yapmak için strateji oluşturdu. AK Parti'nin seçim beyannamesini değerlendiren CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, “Bizimkiyle madde madde aynı. Daha önce Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bize 'o bütçeyi nereden bulacaksınız' diye sormuştu. Kaynağı açıklasınlar CHP'ye geçerim' demişti. O bütçenin nereden bulunduğunu tarif ettik. Onlara 'günaydın' demek lazım. Mehmet Şimşek'i partiye bekliyoruz Kendisi gelmese de olur, oyunu versin yeter" dedi.

CHP İzmir İl Başkanlığı, birinci ve ikinci bölge milletvekili adaylarıyla toplantı yaparak adaylardan bölgesel çalışma yapmalarını istedi. Basına kapalı gerçekleşen toplantıda edinilen bilgiye göre Aytun Çıray'ın göçmen mahalleleleri ve küçük Menderes bölgesi, Mustafa Balbay'ın Karşıyaka, Atila Sertel'in Bornova, Ali İhsan Elitaş ve Nurgül Uçar'ın Menemen ve Çiğli bölgelerinde çalışmaları istendi. CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, toplantı sonrası milletvekili adaylarıyla yaptığı açıklamada 1 Kasım seçimleri için Kurban Bayramı'ndan önce sahaya indiklerini vurgulayarak, partinin eski ve yeni il başkanları, meclis üyeleri, il yöneticilerinin nerede nasıl çalışacağını belirlediklerini söyledi. Serter, “Milletvekili adaylarımızla partinin oyunun eksik olduğu yerlerde nasıl çalışma yapacağımızı tartıştık. Herkes nerede daha çok oy alabilirse oralarda çalışılacak. Ev toplantıları, esnaf ziyaretleri, kahvehane gezileri yapılacak mitin mitingler düzenlenecek. Takım oyunu içinde herkes görev alacak. Her noktada olacağız" dedi.


CHP İzmir İl Başkanı Serter, AK Parti'nin seçim beyannamesini nasıl bulduklarını soran basın mensuplarına “Bizimkiyle madde madde aynı. Daha önce Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bize 'o bütçeyi nereden bulacaksınız' diye sormuştu. Kaynağı açıklasınlar CHP'ye geçerim' demişti. O bütçenin nereden bulunduğunu tarif ettik. Onlara 'günaydın' demek lazım. Mehmet Şimşek'i partiye bekliyoruz. Kendisi gelmese de olur, oyunu versin yeter" dedi.


(Alıntıdır)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
akp, bakan, chp, chpden, davet, etti, izmir, maliye, maliye bakanı, mehmet şimşek, Şimşeke


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bakan Şimşek açıkladı: 2B arazileri için.. Desmont Haber Arşivi 0 25 Kasım 2014 17:42
Bakan Şimşek'ten Sürpriz Ziyaret Cemalizim Haber Arşivi 0 12 Mart 2012 10:30
Bakan Şimşek'ten Öğretmenlere Müjde System Haber Arşivi 0 11 Aralık 2011 16:08
Bakan Şimşek'e Ahlat bastonu Cemalizim Haber Arşivi 0 10 Ağustos 2008 15:57