IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ocak 2016, 10:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kasap, hem kurye hem savaşçıymış




Konya’da IŞİD’e eleman kazandırdıkları öne sürülen 10 şüpheli dün 15 adrese düzenlenen eşzamanlı operasyonla gözaltına alındı. Suriye’deki çatışma bölgelerinde de savaştıkları öğrenilen şüphelilerin izinle tekrar ülkeye döndükleri ve örgüte eleman götürülmesine yardımcı oldukları ifade edildi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


TOLGA YANIK Konya DHA, AA

Konya’da terör örgütü IŞİD’e üye oldukları ve eleman kazandırdıkları öne sürülen 10 şüpheli gözaltına alındı. Konya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri terör örgütü IŞİD’e katılarak Suriye’deki çatışma bölgelerinde savaşıp izinle ülkeye yeniden giriş yapan örgüt üyelerini takibe aldı. Teknik ve fiziki takip ardından operasyonu başlatan polis, bu sabahın ilk ışıkları ile birlikte kent merkezindeki 15 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda Fuat Ç., Osman A., Enes Ç., Kamil D., Orhan A., Ali D., Cüneyt A., Ali K., Servet A. ve Ali Mücahit O. gözaltına alındı.

‘Masum çıkayım’

Terör örgütüne üye olmak ve elaman temin etmek suçundan gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ise örgütsel dokümanların ele geçirildiği ifade edildi. Şüphelilerden kasap, evli ve 2 çocuk babası 27 yaşındaki Fuat Ç.’nin örgütün Suriye koluyla bağlantı kurduğu ve örgüte katılmak isteyenlerin çatışma bölgelerine gitmesine yardımcı olduğu öne sürüldü. Fuat Ç.’nin sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında ’Allah yolunda işçi’ yazması dikkat çekti. Sosyal paylaşım sitesine iki çocuğu ile birlikte fotoğraflarını koyan ve en son 2014 yılında paylaşımda bulunan Fuat Ç.’nin başını eliyle desteklediği fotoğrafın altına ‘Ne o tosuncuk boynunu bükmüşsün’ yazan arkadaşına, ‘Yok be abi bir şey olduğu yok biraz masum çıkayım diye’ yazdığı görüldü. Gözaltına alınan şüpheliler Konya eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şubesi’ne götürüldü.

1 IŞİD’li tutuklandı

Şanlıurfa’da ise Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, 3 aylık takibinin ardından IŞİD’e eleman temin ettiği ve eğitim verdiği iddiasıyla geçen salı günü çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlemiş ve 22 kişi gözaltına almıştı. Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 11’i savcılık ifadelerinin ardından, 10’u ise adli kontrol şartıyla serbest tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İsmi açıklanmayan bir şüpheli ise, ’terör örgütü üyesi olmak’ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak Milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
hem, kasap, kurye, savaşçıymış


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık