IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Ocak 2016, 21:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kamer Genç için cenaze töreni düzenlendi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yaklaşık bir yıldır tedavi gördüğü pankreas kanserine yenik düşerek hayatını kaybeden eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Kamer Genç için Kartal Cemevi’nde cenaze tören düzenlendi.


Türk siyasetinin renkli isimlerinden eski CHP Milletvekili Kamer Genç, Kartal Cemevi’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. İkindi namazına müteakip düzenlenen cenaze törenine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Muharrem İnce ve Gürsel Tekin, eski Bakan Namık Kemal Zeybek, Hüsamettin Cindoruk, Yaşar Okuyan ve merhum Başbakan Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit katıldı. Törende yoğun katılım nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşandı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Kamer Genç’in eşi Sevim Genç, cenaze namazından önce yaptığı konuşmada, “Eşim de burada olsaydı çok büyük mutluluk duyacaktı bu kadar saygın topluluktan dolayı. Hepimizin başı sağolsun. Allah hepinize sağlıklı ömürler versin. Bütün sevenlerine huzur ve sağlıklı ömürler versin. Hiçbiriniz kötü bir gün görmeyin” dedi.


Sevim Genç’in konuşmasından sonra kılınan cenaze namazının ardından Genç’in cenazesi omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı. Cenazenin Atatürk Havaalanı'ndan Elazığ’a, oradan da defnedilmek üzere Tunceli’ye götürüleceği öğrenildi.


“BÜTÜN YURTTAŞLARIMIZIN SESİ OLDU”
CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu gazetecilere yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin başı sağolsun. Parlamentoda ayrımsız bütün yurttaşlarımızın sesi oldu kendisi, ezilenlerin sesi oldu. Aramızdan bugün ayrılıyor. Ben anısı önünde saygıyla eğiliyorum. Hiçbir zaman eğilmedi” diye konuştu.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Namık Kemal Zeybek ise, “Meclisimizin gülüydü. En çalışkan milletvekiliydi. Her fırsatta söz alır mutlaka Tunceli’nin dertlerini ve Türkiye’nin dertlerini duyururdu” ifadeleriyle Kamer Genç'i anlattı. CHP Milletvekili Gürsel Tekin de Kamer Genç ile ilgili olarak, "Kamer ağabey ile ilgili neler anlatılır bilmiyorum ama gerçekten Türk siyasetinin en önemli simalarından bir tanesiydi” dedi. Kamer Genç'in cenazesi, pazartesi günü Tunceli Cemevi'nde saat 10.00'da, Nazimiye Cemevi'nde de saat 12.00'de yapılacak törenlerin ardından, vasiyeti üzerine Ramazan Köyü'nde toprağa verilecek.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



hurriyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cenaze, cenaze töreni, defnedildi, düzenlendi, genc, icin, kamer, kamer genç, kamer genç hayatını kaybetti, kamer genç kimdir, töreni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Berkin Elvan için anma töreni düzenlendi Cappy Haber Arşivi 0 07 Mart 2015 23:18
Atatürk'ün Cenaze Töreni. Collettivo Atatürk Köşesi 0 23 Temmuz 2008 19:13
Atatürk'ün Cenaze Töreni aSsLı Atatürk Köşesi 6 03 Nisan 2008 19:17