IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Şubat 2016, 17:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gümüşhane’de şehit teğmen acısı




Türkiye bugün Diyarbakır Sur'dan peş peşe gelen şehit haberleriyle sarsıldı. PKK terör örgütüyle devam eden çatışmalarda biri teğmen beş asker şehit oldu. Sur'da PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada 25 yaşındaki Teğmen Recep Erdoğan’ın şehit düştüğü haberi, memleketi Gümüşhane’de yakınlarını yasa boğdu. Vali Yücel Yavuz’dan acı haberi alan şehidin ailesi gözyaşlarını tutamadı. Çatışmalarda bugün şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Bekir Şimşek'in Yozgat’ın Aydıncık ilçesindeki baba evine de acı haber ulaştı.


Öğle saatlerinde ailenin Hasköy Köyü’ndeki evine giden Vali Yücel Yavuz ve beraberindekiler, acı haberi bildirdi. Oğlunun şehit olduğunu öğrenen 5 çocuk babası Vahittin Erdoğan ve yakınları gözyaşı döktü. Eve Türk bayrağı asıldı. Anne Mecnun Erdoğan’ın ise Malatya’daki kızının yanında olduğu öğrenildi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



BAŞKAN ÇİMEN’DE ÜZÜNTÜSÜNÜ DİLE GETİRDİ
Bu arada Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen de, bekar olan şehit Teğmen Recep Erdoğan ile ilgili olarak sosyal medya açıklamada bulundu, üzüntüsünü dile getirdi. Facebook sayfasına şehit Teğmen Erdoğan’ın bir fotoğrafını koyan Başkan Çimen, "Diyarbakır Sur’da hain PKK ile girdiği çatışmada şehit olan Gümüşhane Hasköy’lü Teğmen Recep Erdoğan’a Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Rabbim geride kalanlara sabır versin" ifadelerine yer verdi.



YOZGAT'TAN İKİ ŞEHİT


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Bekir Şimşek


Diyarbakır’ın Sur ilçesinde devam eden operasyonda, güvenlik güçleri ve teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen iki askerin acı haberi Yozgat’ın Aydıncık ilçesi ve Sorgun ilçesine Bağlı Aşağıcumafakılı köyündeki baba ocağına ulaştı.
İki şehidin de baba evinin önüne büyük Türk bayrakları asılarak taziye çadırları kuruldu. Acı haberi duyan ilçe halkı her iki şehidin de baba evine akın etti. Sorgun ilçesindeki şehidin evini ziyaret eden İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, buradan da Aydıncık ilçesindeki şehidin baba evine geçerek ailenin acısını paylaştı.

Şanlıurfa’dan geçici görevle Diyarbakır Sur ilçesindeki operasyonlara katılmak üzere görevlendirilen 26 yaşındaki Aydıncıklı Şehit Uzman Erbaş Bekir Şimşek, Satı ve Şahin Şimşek ailesinin 4 kız, 4 erkek olmak üzere 8 çocuklarından birisiydi. Şehit Şimşek'in 6 ay önce başladığı göreve Şanlıurfa’da devam ettiği geçici görevle Diyarbakır'a gittiği öğrenildi.

Şehidin ağabeyi Adem Şimşek, kardeşi ile en son iki gün önce görüştüğünü belirterek, “Silopi’deyim oradan Sur’a geldik, operasyonlara devam ediyoruz. Sabah da şehit haberini aldık. Daha 5-6 aydır görev yapıyordu. Biz 8 kardeşiz, 8'imiz de tekrar gitmeye hazırız. Vatan sağolsun, millet sağolsun yapacak bir şeyimiz yok. Tekrar cepheye savaşmaya gitmeye hazırız.” dedi.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Amcası Seyfettin Şimşek, şehit yeğeni ile en son bir hafta önce konuştuklarını söyledi. şehit amcası dönünce düğün hazırlıklarına başlayacaklarını ifade etti.


Diğer şehit Astsubay Nusret Atmaca (36) evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. Onun da şehit düşen hemşerisiyle birlikte görev yeri Şanlıurfa’dan geçiçi görevle Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerinde düzenlenen operasyonlara katıldığı ardından Diyarbakır'ın Sur ilçesine görevlendirildiği belirtildi.
Şehit Nusret Atmaca'nın sosyal paylaşım sitesindeki 'Silopi temiz, bizlerden dualarını esirgemeyen Türk İslam aleminin her ferdine Selam olsun', 'Silopi biter Cizre’ye devam', 'Cizre ve Silopi’den sonra Sur’a devam' yazıları dikkat çekti.


Şehitlerin cenazesinin yarın ikindi namazına müteakip düzenlenecek törenin ardından defnedileceği öğrenildi.


hurriyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
diyarbakır, teğmen, Şehit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şehit babasının acısı yürek dağladı! Seth Haber Arşivi 1 11 Kasım 2015 13:46
Gümüşhane İlçelerinin isimleri - Gümüşhane'ye bağlı ilçeler PySSyCaT Karadeniz Bölgesi 0 09 Kasım 2014 23:12
Gümüşhane şiirleri - Gümüşhane ile ilgili şiirler PySSyCaT Karadeniz Bölgesi 0 09 Kasım 2014 23:05
Şehit Teğmen Serkan Sağır toprağa verildi PassioN Haber Arşivi 0 25 Ocak 2012 21:20