IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Şubat 2016, 13:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tacizci kayınpederini öldüren gelin cinayeti böyle anlattı




BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde, aynı evde yaşadıkları emekli infaz koruma memuru olan kayınpederi 58 yaşındaki Çetin Bayrak’ı bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen 24 yaşındaki Meryem Bayrak’ın ifadesinde, "Olay gecesi evde kimse yoktu. Geç gelen kayınpederim bana tacizde bulununca onu uyardım. Devam edince bıçakladım. Sonra da evdeki kanları temizleyip bıçağı yıkadım" dediği öğrenildi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Orhangazi İlçesi Muradiye Mahallesi Rabia Apartmanı’nda geçen perşembe gecesi saat 23.30’da meydana gelen olayda, 2 ay önce evlenen oğlu ile aynı evde yaşayan Çetin Bayrak’ın cesedi, kaldığı apartmanın üçüncü katında üst tarafı çıplak olarak bulundu. Komşularının haber vermesi sonucu olay yerine gelen polis sırt ve göğüs kısmında 11 bıçak darbesi tesbit edilen emekli infaz koruma memurunun cesedini, cumhuriyet savcısının talimatı ile kesin ölüm nedenin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırdı.

Polis, oğlu Selçuk Bayrak’ın gece vardiyesinde, eşinin ise Bursa’daki kızının ziyaretinde olduğu sırada öldürülen Çetin Bayrak’ın olay anında evde bulunan gelini Meryem Bayrak’ı gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü’nde yöneltilen suçlamayı kabul etmeyen Meryem Bayrak’ın daha sonra cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Genç kadının, "Olay akşamı kayınvaldem Bursa’daki kızının yanında kalacaktı. Eşim Selçuk ise çalıştığı fabrikada gece vardiyesindeydi. Saat 23.30 sıralarında eve gelen kapınpederim bana tacizde bulundu. ’Ne yapıyorsun’ diyerek ona çıkıştım. Buna rağmen tacize devam edince mutfaktaki bıçağı aldım. İlk darbeyi bana arkası dönük olduğu sırada vurdum. Sonra rast gele sapladım. Can havliyle dördüncü kattaki evimizin kapısını açıp dışarı çıktı. Ben de kan izlerini silip kanlı bıçağı yıkadım: Sonrada polisler geldi" dediği öğrenildi. Sorgulaması tamamlanan Meryem Bayrak ifadesi alındıktan sonra cinayet suçundan adliyeye çıkartılacak.

Bu arada otopsisi dün yapılan Çetin Bayrak, Orhangazi ilçesinde ikindi de Gazi Orhanbey Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine Bayrak’ın oğlu Selçuk Bayrak da katılıp taziyeleri kabul etti.

Milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bursa, haber, muradiye, selcuk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Küçük çocuklar 3 yaşındaki kardeşlerini öldüren babalarının işkencelerini anlattı AngeL Haber Arşivi 0 27 Şubat 2015 15:47
'18 yıl azap çektim' dedi cinayeti anlattı Seth Haber Arşivi 0 13 Kasım 2014 10:39
Eşini boğarak öldüren kadının çocukları o geceyi anlattı Seth Haber Arşivi 0 27 Haziran 2014 09:49
Doçenti Öldüren Profesör Cinayet Anını Anlattı Amelia Haber Arşivi 0 09 Haziran 2014 11:18
Tacizci Doktor Böyle Yakalandı Thetis Haber Arşivi 7 18 Mayıs 2012 21:53