IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Mart 2016, 12:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
‘8 çocuğa tecavüz’ şehri karıştırdı




Karaman’da öğretmenlik yapan Muammer B.’nin öğrencilere tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanması kentte infiale neden oldu
Tecavüze uğradığı ileri sürülen öğrencilerle ilgili sağlık raporlarının konulduğu dosya için ‘gizlilik’ kararı verildi



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Karaman’da bir ilkokulda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Muammer B.’nin (54), vakıf ve dernek evlerinde kursa gelen öğrencilere tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanması kentte infiale neden oldu. Öğretmen Muammer B.’nin, ilkokul ve ortaokulda okuyan 8 öğrenciye tecavüz ettiğinin raporla saptandığı, bu sayının artabileceği de ileri sürüldü.

Gizlilik kararı
Tecavüze uğrayan bir ortaokul öğrencisinin durumu ailesine anlatması ve ailenin savcılığa başvurmasıyla ortaya çıkan olayla ilgili başlatılan soruşmada, okulda görevli sınıf öğretmeni Muammer B.’nin, gönüllü olarak bazı vakıf ve derneklerin kiraladıkları evlerde ders verdiği çok sayıda erkek öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Polis tarafından gözaltına alınan öğretmen Muammer B. sorgulanırken ilkokul ve ortaokulda okuyan 8 erkek öğrencinin tecavüze uğradığına ilişkin hastaneden rapor alındı. Sorgusunun ardından 4 Mart’ta adliyeye sevk edilen Muammer B. tutuklandı.
Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcılığı, öğrencilerle ilgili sağlık raporlarının konulduğu dosya için ‘gizlilik’ kararı verdi. Adli soruşturma devam ederken Milli eğitim Müdürlüğü de öğretmen Muammer B., hakkında idari soruşturma başlattı.

‘Gönüllü’ olarak
3 kez evlenip ayrılan ve bir çocuğu olduğu öğrenilen Muammer B.’nin, olayın gerçekleştiği ilkokulda 3 yıldır görev yaptığı, bazı vakıf ve derneklerin öğrenciler için açtığı etütlerde gönüllü olarak görev yaptığı belirtildi.
Karaman Valisi Murat Koca, olayla ilgili soruşturmanın adli mercilerle yürütüldüğünü ve dava hakkında gizlilik kararı olduğunu, olayın adli vaka olduğu içinde Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıklama yapılmasının doğru olduğunu söyledi.


EĞİTİM BİR-SEN:
Şikâyet duymadık
Tutuklanan öğretmen Muammer B.’nin üyesi olduğu ileri sürülen memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen Şubesi yetkilileri, olaydan büyük üzüntü duyduklarını ancak bir kişi yüzünden camiaların suçlanmaması gerektiğini söylemekle yetindi. Muammer B.’nin bir dönem gönüllü görev aldığı Ensar Vakfı karaman Şubesi yetkilisi Ali Bağcı da “Bizim vakfımızda 2013’te 5 ay gönüllü olarak görev yapıp öğrencilere kurs verdi. Bir şikâyet duymadık” dedi.
Sosyal medyada adı geçen derneklerden Karaman Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği’nin (KAİMDER) Başkanı Mehmet Sarı, kendilerine bağlı herhangi bir yurt ve ev olmadığını söyledi. Mehmet Sardı, “Adı geçen Muammer B.’nin bizde herhangi bir üyeliği yoktur” dedi.

Milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
anadolu, eğitim, ensar vakfı, karaman, memur, sağlık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
9 yaşındaki çocuğa tecavüz eden 15 yaşındaki çocuğa 11 yıl hapis Seth Haber Arşivi 0 27 Temmuz 2014 16:39
8 yaşındaki çocuğa tecavüz... Lee Haber Arşivi 12 04 Mayıs 2008 07:41