IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Mart 2016, 12:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kızım seni babana gönderiyorum




Ankara’daki canlı bomba saldırısında hayatlarını kaybedenler uğurlanırken geride acı ve öfke dolu feryatlar kaldı. Eşini, kızına hamileyken kaybeden 16 yaşındaki Peri’nin annesi “Bu dünya çok kötü annem. Babana gönderiyorum seni, baban bakacak sana bundan sonra” diye ağladı. 15 yaşındaki lise öğrencisi Atakan da dün uğurlanırken sınıf arkadaşları sırasını çiçeklerle donattı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


BAŞKENTTEKİ cenaze törenlerinde, aralarında lise ve üniversite öğrencilerinin de olduğu terör kurbanlarına hazin veda manzaraları yaşandı. Destina Peri Parlak (16), Elvin Buğra Aslan (21), Dorukan Yusuf Özdemir (18), Fehmi Çetinkaya (75) ve Atakan Eray Özyol (15) için Karşıyaka Mezarlığı Ahmet Efendi Camisi’ndeki törene, yakınlarının yanı sıra CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bir grup, Başbakanlık tarafından gönderilen çelengi protesto ederek ters çevirirken, hükümet aleyhine sloganlar atmaya başladılar. Bu sırada anne Nalan Aslan, protestocu gruba, “Susun, burası siyaset yeri değil. Bizim acımız var” diye bağırdı.






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


SON FOTOĞRAFI ANLATTI

Ayrancı Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Destina Peri Parlak’ın tabutunun önüne beyazlar içindeki fotoğrafı, üzerine ise duvak ve Beşiktaş atkısı konuldu. Destina’ya hamileyken eşini kaybeden annesi Hacer Parlak, kızına gözyaşları içinde, “Bu dünya çok kötü annem. Babana gönderiyorum seni, baban bakacak sana bundan sonra. Kızım duy sesimi, kalk ne olur. Sensiz nasıl nefes alacağım” diye seslendi.

Destina Peri Parlak, saldırıdan önce çektirdiği bir fotoğrafı Instagram hesabında paylaşmıştı. O fotoğrafı çeken 10 yıllık arkadaşı Gökçe Deniz Tokmak da cenazedeydi. Tokmak, “Bir kafede oturup sohbet ettik. Birlikte fotoğraf çektirdik. Destina’nın son fotoğrafını da ben çektim. Sonra evlerimize gitmek için dağıldık. Bizim otobüsümüz erken geldi. Destina, Öveçler otobüsünü bekledi” dedi.

Özel Matfen Temel Lisesi 12. sınıf öğrencisi Dorukhan Yusuf Özdemir’in tabutuna da basketbol genç takımında kaptanlığını yaptığı Altınel Spor Kulübü’nün forması konuldu.



Dr. Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Atakan Eray Özyol’un tabutunun başında ağlayan annesi Kevser Özyol, “Kim verecek yavrumun hesabını, nasıl koydular tabutun içine, nasıl bir ateştir bu Allah’ım yardım et” sözleriyle feryat etti.
kaynak:hürriyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
babana, gönderiyorum, kızım, kızım seni babana gönderiyorum, seni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
''Ben seni çiçek satarak okuttum. Nereye gidiyorsun kızım?'' AngeL Haber Arşivi 0 20 Kasım 2015 16:08
Soner Arıca - Gönderiyorum Amelia R, S, Ş, T 0 17 Mart 2014 10:22