IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Mart 2016, 12:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Babalarını eve kilitleyip aç bıraktılar




Bursa’da eve kilitlenip aç ve susuz bırakıldığı iddia edilen yaşlı adam, polis ve mahalle muhtarı sayesinde kurtuldu. 3 gün aç ve susuz bırakılan yaşlı adam, cama çıkıp, “Ölüyorum, yardım edin” diye bağırınca, çilingirle eve girildi. Yaşlı adamın içler acısı hali kameralara yansıdı.






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Olay, Yıldırım ilçesi Beyazıt Mahallesi'nde meydana geldi. Binanın son katında yalnız başına oturan 78 yaşındaki Elmas Terzi, çocuklarının kendisine bakmadığını ileri sürüp huzurevine yatmak istedi. İddiaya göre, babalarının huzurevine gitmesine mani olan çocukları, Terzi’yi eve kilitleyip işe gittiler.

Açlık ve susuzluğa dayanamayan yaşlı adam, pencereden, “Ölüyorum, yardım edin” diye bağırdı. Yaşlı adamın yardım çığlığını duyan mahalle sakinleri durumu Beyazıt Mahallesi Muhtarı Süleyman Atış’a bildirdi. Atış, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çocuklarına ulaşamayınca savcının izniyle çilingire kapıyı açtırdı. Eve giren ekipler, Elmas Terzi’nin içler acısı haliyle karşılaştı.

Yaşlı adam, kendisi kurtaran polis ekiplerine, “3 gün oldu bir şey yemedim, içmedim. Bunu bana çocuklarım yaptı. 3 gün önce yemek getirdiler. Yemekler yerde duruyor, üşüyorum, dizlerim tutuldu” diye sitem etti.

Tavanı olmayan odanın üstünün karton ve brandalarla kaplı olduğu görüldü. 112 ekipleri, yaşlı adama ilk müdahaleyi günlerdir kilitli kaldığı evinde yaptı. Terzi, Şevket Yılmaz eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

“BİR HAFTA ÖNCE SAPASAĞLAMDI”

Yaşlı adamın bankada bulunan parası ve emekli maaşı için eve kilitlendiğini iddia eden Beyazıt Mahallesi Muhtarı Süleyman Atış, “Yaşlı amcanın bankada bir miktar parası var. Mahalleli olarak Elmas amcayı huzurevine yatırmak istedik. Ancak çocukları karşı çıktı. Eve kilitlemişler. 3 günden beri cama çıkıp "açım" diye bağırıyormuş. Komşuları durumu bize söyledi. Polis nezaretinde çilingirle kapıyı açtık. Bir hafta önce bu halde değildi, kahveye bile geliyordu, sapasağlamdı. Hiçbir hastalığı yok, sadece aç ve susuz bırakmışlar. Ne kendileri bakıyor, ne de devlete teslim ediyorlar. Açlıktan midesi yapışmış” dedi.

Yaşlı adamın hastaneye sevk edilmesinin ardından polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bursa, eğitim, elmas, haber, sağlık, şevket yılmaz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çocuğunu kilitleyip kapının altından besledi Seth Haber Arşivi 0 29 Ekim 2014 00:21
Babalarını Kaybettiler.. Düş Haber Arşivi 0 01 Eylül 2011 23:51
Bazen Babalarını Özler Erkek Çocukları .. Sis IF Ekstra 2 19 Haziran 2011 14:57