IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mayıs 2016, 21:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Efkan Ala Bursa'daki canlı saldırganın ismini açıkladı




İçişleri Bakanı Efkan Ala Bursa’daki saldırıyı gerçekleştiren teröristin PKK’ya üye olduğunu söyledi.Efkan Ala canlı bomba saldırısını gerçekleştiren teröristin 1992 doğumlu Eser Cali olduğunu duyurdu. Ala Gaziantep saldırısını gerçekleştiren teröristin ise IŞİD ile bağlantılı olduğunu belirtti.


İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bursa'daki canlı bombanın Eser Çali olduğunu açıkladı.


İçişleri Bakanı Efkan Ala, TBMM'de Bursa'daki canlı bomba saldırısını gerçekleştiren kişinin kimliğinin tespit edildiğini açıkladı. Efkan Ala, canlı bombanın kimliğinin 1992 doğumlu Iğdır'ın Aralık ilçesi nüfusuna kayıtlı Eser Çali olduğunu bildirdi. Canlı bombanın iki ayrı sahte kimlik kullandığını belirten Ala, Eser Çali'nin PKK üyesi olduğunu söyledi. Efkan Ala, "Şu an 6 kişi tutuklu konuyla ilgili. Daha önce 6 ilden çeşitli yerlerden gözaltılar olmuştu. Bu çalışmalarda önemli bir aşamaya geldi ama yine gözaltı ve tutuklamalar olabilir. Gaziantep'teki olayla ilgili soruşturmalar devam ediyor. Orada da gözaltılar var. 50'ye yakın 40 küsür gözaltı var. Gözaltı sayısı artabilir. Saldırıyı gerçekleştiren kişin DAEŞ bağlantılı terör örgütüne üye" diye konuştu.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


"180 BİN KİŞİ 1 MAYIS'I KUTLADI"
Efkan Ala, 180 bin kişinin 1 Mayıs'ı kutladığını anımsatarak şöyle konuştu: "Buradan bütün sendikalara, STK'lara teşekkür ediyorum. Türkiye'nin beklediği şekilde oldu. Bazı bölge sokaklarda ufak tefek can sıkıcı korsan gösteriler yapıldı. Bunlara ilişkin gözaltılar oldu. Genel itibariyle Türkiye'de 140 etkinlik yapıldı. 200 bine yakın güvenlik gücü görevlendirildi. 64 ilde ve ilçelerde kutlamalar yapıldı." Efkan Ala, Bursa'daki canlı bombamın arama kaydının olup olmadığına ilişkin bir soruya şu yanıtı verdi: "İki tane farklı kimlik kullanmıştır. Daha sonra ortaya çıktıkça aydınlandıkça paylaşılıyor. Bazı bilgileri erkenden vermek daha sonra elde edilecek bilgilerin zorlanmasını imkansızlaştırıyor. Bizdeki şu anda somut kesim bu bilgiler."
Bursa'daki canlı bomba saldırısını gerçekleştiren terör örgütü PKK mensubu Eser Cali'nin PKK kampında çekilen fotoğrafı ortaya çıktı


hurriyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
acıklama, bombalı saldırı, bursa, efkan ala, eser çali, içişleri bakanı, terörist


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rasim Ozan Kütahyalı, yeni Başbakan'ın ismini açıkladı Seth Haber Arşivi 0 14 Ağustos 2014 15:09
Erdoğan doğacak torununun ismini açıkladı Violent Haber Arşivi 1 12 Kasım 2013 11:12