IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Mayıs 2016, 14:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Yengem çok güzel geldi bana' deyip ağabeyini öldürmüş




Konya’nın Çumra ilçesinde 26 yıl önce yengesiyle yasak aşk yaşayan bir kişinin, ağabeyini yengesinin erkek kardeşiyle birlikte öldürerek su kuyusuna attığı ortaya çıktı. Aradan geçen 26 yıl sonra polis, Avusturalya’dan gelen bir ihbar üzerine yasak aşk cinayetini aydınlatarak olayın zanlılarını yakaladı.

Konya’da 26 yıl önce ortadan kaybolan ve o dönemde 27 yaşında olan Sami Ekmekçi’nin, eşiyle ilişki yaşayan öz kardeşi tarafından sopayla dövülerek öldürülüp bir su kuyusuna atıldığı ortaya çıktı. Avustralya’dan gelen ihbar üzerine polis tarafından gözaltına alınan, şimdi 49 yaşında olan kardeş Ali Ekmekçi, "İyi ki beni yakaladınız. Üstümden büyük bir yük kalktı" dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Konya Emniyet Müdürlüğü ihbar hattına Avustralya’da yaşayan bir kişi tarafından 6 ay önce elektronik posta gönderildi. Posta içeriğinde, Çumra İlçesi’nde düğünlerde müzisyenlik yapan Sami Ekmekçi’den 1990 yılından bu yana haber alınamadığı, eşi ve erkek kardeşi arasında ilişki olduğu, bu dedikoduların ardından da ortadan kaybolduğu bildirildi.
İhbar üzerine Konya Emniyet Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan araştırmada hakkında herhangi bir kayıp ihbarı bulunmayan Sami Ekmekçi’nin 1990 yılında ortadan kaybolduğu ortaya çıktı. ’Eşi ve kardeşi arasında çıkan dedikodular yüzünden ilçeyi terk ettiği’ yönünde söylentiler bulunduğunu belirledi. Sami Ekmekçi’nin cinayete kurban gitmiş olabileceği ihtimali üzerine Konya Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

AĞABEYİ ALEYHİNDE TANIKLIK YAPMIŞ
Dosyayla ilgili çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, Sami Ekmekçi’nin müzisyenlik yaptığı ve düğünlerin aranan ismi olduğunu belirledi. Ekmekçi ve ailesinin kayıtlarını inceleyen dedektifler, şu anda 45 yaşında olan eşi Safiye Demirci’nin, kocası ortadan kaybolduktan 4 yıl sonra boşanma davası açtığını ve 3 ay içerisinde boşandığını tespit etti. Duruşma tutanaklarını inceleyen polis, mahkemede Sami Ekmekçi’nin kardeşi Ali Ekmekçi’nin tanıklık yaptığını ve "Ağabeyim yengeme sürekli şiddet uygulardı. Aralarında şiddetli geçimsizlik vardı" diye ifade verdiğini belirledi. Ayrıca tutanaklarda ağabeyinin duruşmalara gelmek ve kimseyle görüşmek istemediği yönünde ifadelerinin de bulunduğunu belirleyen polis, tüm şüphelerini Ali Ekmekçi ve yengesi Safiye Demirci’ye yöneltti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


’ASKERDEYKEN YENGEME FOTOĞRAFINDAN AŞIK OLDUM’

Geçen Salı günü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Konya’da yaşayan fırıncı Ali Ekmekçi, İstanbul’da bir barda çalışan 3 çocuk annesi Safiye Demirci ile olayla ilişkisi olduğu öne sürülen, o dönem 14, şimdi 40 yaşında olan kardeşi Şani Demirci’yi gözaltına aldı. İfadesinde kardeşini öldürdüğünü itiraf eden Ali Ekmekçi şunları anlattı: "İyi ki beni yakaladınız. Yıllardır üzerimdeki yükü aldınız. Ben askerdeyken ağabeyim evlenmiş bana da düğün fotoğrafını gönderdiler. Ağabeyim çirkin bir adamdı. ’Bu güzel kızla nasıl evlendi’ diye düşündüm. Yengem çok güzeldi, fotoğrafında onu çok beğendim. Askerden dönünce yengem Safiye ile aramda yakınlaşma oldu. Bir süre sonra ilişkiye girmeye başladık."

’YATTIĞI ODAYA GİRİP, ÖLENE KADAR KAFASINA SOPA VURDUM’
Yengesinin sürekli kendisine ’Ben bu adamı çekmek istemiyorum’ diye yakındığını kaydeden Ali Ekmekçi şöyle devam etti:
"Bir gün bana ’Ben senin kadının olmak istiyorum. Ağabeyini ortadan kaldıralım’ dedi. Birlikte plan yaptık. Safiye olay gecesi evin kapısını açık bıraktı. Kapının arkasına da bir sopa koydu. Eve girdim sopayı alıp yattığı odaya gittim. Ağabeyim uyandı. Bana bakıp ’ne oluyor’ dedi. Ben de elimdeki sopayla kafasına vurmaya başladım. Ölene kadar kafasına sopa vurdum. Ardından battaniyeye sarıp bir kenara koyduk. Ertesi gece gidip cesedi at arabasına yükledik. Safiye’nin kardeşi Şani Demirci de yanımdaydı. Köye uzak bir su kuyusuna cesedi attık."

’BEN ÇOK AŞIK DEĞİLDİM’
Gözaltına alınan Safiye Demirci ise, "Ali ile ilişkim vardı. Eski eşimi öldürmek için plan yaptık. Ali bana çok aşıktı. Ama ben ona o kadar da aşık değildim. Olaydan sonra pişman oldum. Uzun yıllar kimselere anlatamadım" diye ifade verdi.

’ENİŞTEMİ ÖLDÜRÜNCE BİRBİRLERİNE BAKIP GÜLDÜLER’
Cesedi kuyuya atmalarına yardım ettiği öne sürülen Safiye Demirci’nin erkek kardeşi Şani Demirci ise ifadesinde şunları anlattı:
"Ben 13- 14 yaşlarındaydım. Ali ağabey askerden geldiğinde birlikte fırında çalışıyorduk. O dönemlerde ablam bizim yanımıza gelip ’Sami beni hep dövüyor’ derdi. Bir süre sonra ablamla Ali’nin ilişkisi olduğunu öğrendim. Ablamla Ali’nin ’Sami’yi artık öldürelim’ dediklerini duydum. Bir gün işten Ali ile çıktık eve geldik. Işıklar birkaç kez yanıp söndü. Ali bunu görünce içeri girdi. Ben de arkasından eve girdim. Kapının yanındaki sopayı alarak eniştem Sami’nin kafasına vurmaya başladı. Ben kanı görünce yan odaya kaçtım. Girdiğim odada 1 yaşındaki yeğenim ağlıyordu. Ben de onunla ağlamaya başladım. Odaya tekrar gittiğimde Ali çamaşır ipiyle eniştemin boğazına iki düğüm attı. Ablamla birbirlerine bakıp güldüler. O gece Ali’nin babasının evinde kaldık. Ertesi gece eve dönüp cesedi at arabasına yükledik. Sonra götürüp bir su kuyusuna attık."

ŞANİ DEMİRCİ’DEN İLGİNÇ PAYLAŞIM

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ali Ekmekçi’nin ağabeyini öldürdükten sonra yengesi 1 çocuk annesi Safiye Demirci’ye ayrı bir ev tutup 1996 yılına kadar zaman zaman birlikte yaşadığı belirtildi. Ekmekçi’nin evlenmesinin ardından da, Safiye Demirci’nin 1996 yılında yeni bir evlilik yaparak İstanbul’a taşındığı ve bu evliliğinden de 2 çocuğu olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan Şani Demirci’nin ise sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından ’Kuyuya atılmasaydı Hz. Yusuf saraya nasıl giderdi. Ama bekledi. Gönlü güzeldi. Sabrı güzeldi. Tevekkülü güzeldi. Şer de hayır da sebepsiz değildi’ yazılı paylaşımı dikkat çekti.

KUYU YÜKSEK HIZLI TREN HATTINDA KALDI
Cinayet Büro Amirliği ekipleri sorguları yapılan şüpheliler, dün Çumra İlçesi Okçu Mahallesi Güvercinlik mevkisinde su kuyusunun yerini gösterdi. Tarif edilen yerde iş makinesiyle yapılan çalışmada su kuyusuna ve kemiklere rastlanmadı. Su kuyusunun bölgeden geçen yüksek hızlı tren hattı güzergahında kaldığı öne sürülürken, kazı çalışmalarına ara verildi.

hurriyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
almanya, cinayet, ihbar, konya, yenge


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bana komik geldi :D Judge Stan Komik Loglar 0 23 Haziran 2010 17:54