IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Temmuz 2016, 14:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Halk geceyi 'demokrasi nöbeti'nde geçirdi




Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla ilk günden bu yana meydanları boş bırakmayan vatandaşlar Türkiye'nin 81 kentinde demokrasi nöbetini sürdürüyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla ilk günden bu yana meydanları boş bırakmayan vatandaşlar Türkiye'nin 81 kentinde demokrasi nöbetini sürdürüyor.

Kızılay'da protestolar sürüyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto için meydanlara çıkan vatandaşların Ankara Kızılay Meydanı'ndaki "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın çağrısı üzerine meydanlara koşan her yaştan çok sayıda vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla Kızılay Meydanı'nda bu akşam da yerini aldı.

Öte yandan Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi etrafında nöbete devam eden özellikle akşam saatlerinde sayıları artan vatandaşlar, Millet Camisi'nde de namazlarını kılıyor. Namazın ardından darbe girişiminde şehit olanlar için Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştiriliyor, dualar ediliyor.

Hakkari'de binlerce insan şehitler için dua etti

Hakkari'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik protestolar sürüyor.

Valilik önünde akşam saatlerinde ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan yaklaşık 4 bin kişi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine "Dik dur eğilme, bu millet seninle" diye slogan attı.

Daha sonra, FETÖ'nün darbe girişiminde şehit olanlar için dua edildi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Siirt'te birlik ve beraberlik mesajı

Siirt'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi protesto edildi.

Siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin çağrısı üzerine, aralarında Vali Mustafa Tutulmaz, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halidun Eren ve 3. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Sedat Özkoç'un da yer aldığı binlerce kişi, valilik önünde toplandı.

Türk bayrakları taşıyan vatandaşlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "dik dur eğilme bu millet seninle", "Siirt burada darbeciler nerede" ve "darbeye karşı omuz omuza" şeklinde sloganlar attı. Vatandaşlara caddeden geçen çok sayıda araç da korna çalarak destek verdi.

Hatay'da şehitler için dua

Hatay'ın Antakya ilçesinde vatandaşlar Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için demokrasi nöbetini sürdürüyor.Vali Ürgen Alanı'nda toplanan ve ellerinde Türk bayrakları ve dövizler taşıyan binlerce kişi, "Dik dur eğilme, bu millet seninle" ve "İdam isteriz" şeklinde sloganlar attı.

Programda Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duaların okunmasının ardında Antakya Belediyesi Tasavvuf Müziği Korusu konser verdi.

Şanlıurfa'da Rabia Meydanı'nda terör örgütü aleyhine sloganlar
Şanlıurfa'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepkiler devam ediyor.

Rabia Meydanı ve 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı önünde toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla terör örgütü aleyhine sloganlar attı. Çocuk ve kadınların da katıldığı gösterilerde, vatandaşlar yaşanan girişime tepkilerini dile getirdi.

Bitlis'te halk namaz sonrası meydana yürüdü

Bitlis'in Ahlat ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşların "demokrasi nöbeti" devam ediyor.

Yatsı namazı çıkışı ilçedeki Ulu Cami önünde toplanan çok sayıda vatandaş, sloganlar atarak Selçuklu Mahallesi'nde bulunan meydana kadar yürüdü.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Muş'ta darbe tekbirlerle protesto edildi

Muş'ta, meydanlarda toplanan vatandaşlar Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) askeri darbe girişimini protesto etti.

Belediye Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, tekbirler ve slogan eşliğinde askeri darbe girişimini protesto etti.

Belediye Başkanı Feyat Asya, demokrasi nöbetlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın herkes evine dönebilir açıklamasını yapana kadar sürdüreceklerini söyledi.

İzmir'de 10 bini aşkın vatandaş Konak Meydanı'nda

İzmir, Manisa, Denizli, Aydın ve Uşak'ta toplanan vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti.

İzmir'de 10 bini aşkın vatandaş, Türk bayraklarıyla Konak Meydanı'nda bir araya geldi.

İstiklal Marşı'nı okuyan vatandaşlar, "Darbe yapana, darbe yapan millet olarak tarih yazdık", "O kadar uyardık seni FETÖ, ampulle oynama, çarpılırsın"," He canım he darbe oldu" pankartları taşıdı, "İdam isteriz", "Dik dur, eğilme, bu millet seninle" sloganları attı.

Kırşehir'de 40 siyasi parti ve STK'lar bir arada

Kırşehir'de faaliyet gösteren 40 siyasi parti ve sivil toplum kuruluşunun başkanları, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla "demokrasi nöbetine" katılarak birlik ve beraberlik örneği sergiledi.

Cacabey Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya gelen başkanlar, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Adıyaman'da gösteriler devam ediyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından Adıyaman'da başlatılan protesto gösterileri devam ediyor.

Darbe girişiminin ardından, valilik binası önündeki meydanda toplanan vatandaşlar, bekleyişlerini sürdürüyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kırklareli'nde bayraklı protesto

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi, Kırklareli'nde protesto edildi.

Vilayet Meydanı'nda demokrasi nöbetine devam eden vatandaşlar, ellerinde bayraklarla "Recep Tayyip Erdoğan", ''Vur de vuralım, öl de ölelim" şeklinde sloganlar attı.

Sivas'ta vatandaşlar valilik binasında

Sivas'ta vatandaşlar ellerinde pankartlar ve Türk bayraklarıyla akşam saatlerinde Sivas Valiliği önünde toplandı. Sivas Valisi Davut Gül, İl Jandarma Komutanı Albay Bektaş Arslan ve İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, valilik binası önünde bir süre vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Nevşehir'de protestolar Türk Telekom binası önünde

Nevşehir’de, AK Parti il binasından yürüyüşe geçen ve Türk Telekom binası önünde toplanan binlerce vatandaş, burada sloganlarla darbe girişimini protesto etti.

Yozgat'ta partilerin il başkanlarından birlik mesajı

Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan siyasi parti il başkanları, vatandaşlara birlik ve beraberlik mesajı verdi.

AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, burada yaptığı konuşmada, darbeye karşı çıkarak ülkenin geleceğine ipotek koymaya çalışanlara fırsat vermeyenlere teşekkür etti.

CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar da demokratik, laik, sosyal Türkiye Cumhuriyeti Devletini bir avuç çapulcuya bırakmayacaklarını, darbelere sonuna kadar karşı olduklarını belirtti.

"Vatan sana canım feda"

Aksaray’da vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Kent Meydanı'nda Türk bayraklarıyla alana gelen vatandaşlar, "Vatan sana canım feda", "Dik dur eğilme Aksaray seninle", "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları attı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


"Hainler hesap verecek"

Tekirdağ'da vatandaşlar FETÖ'nün darbe girişimine karşın "demokrasi nöbetini" sürdürüyor.

Valilik binası önünde toplanan ve 4 gündür demokrasi nöbetine devam eden vatandaşlar, ellerinde bayraklarla "darbeye hayır", "Recep Tayyip Erdoğan", "paralel hainler hesap verecek", "millete kalkan eller kırılsın" şeklinde sloganlar attı.

Van'da binlerce vatandaş sokakta

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi, Van'da alanlara inen binlerce vatandaş tarafından protesto edildi.

Beşyol Meydanı'nda demokrasi nöbetine devam eden vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Recep Tayyip Erdoğan", ''Darbeye hayır" ve ''Vanlılar burada darbeciler nerede'', "Fetö'ye idam" şeklinde slogan attı.

Kayseri'de Gül cep telefonu bağlantısıyla vatandaşlara hitap etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) askeri darbe girişimine ilişkin, "Maalesef cuma günü tarihimizin çok acı günlerinden birisini daha yaşadık. Bir grup akıl, izan, vicdan noksanı insan, bir gece baskınıyla Türkiye'de yönetimi ele alacağını zannetti ama önce silahlı kuvvetlerimizin değerli komutanları sonra da fedakar, cefakar vatandaşlarımız sokağa çıkarak buna mani oldular." dedi.

Kayseri'de darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz'dan beri Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla sloganlar atarak tepkilerini sürdürdü.

11. Cumhurbaşkanı Gül, meydanda toplanan vatandaşlara, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in kurduğu görüntülü cep telefonu bağlantısıyla hitap etti. Gül, sevgi gösterisinde bulunan ve tezahürat yapan vatandaşları selamladı.

Kastamonu'da şehitler için dua edildi

Kastamonu'da vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Kur'an tilavetini dinledi ve darbe girişimi sırasında şehit olanlar için dua etti.

Eskişehir Vilayet Meydanı'nda buluştu

Eskişehir Vilayet Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.

Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine tezahüratta bulundu. Türk Kızılayı, ilçe belediyeleri, çeşitli kurum ve kuruşları tarafından nöbet eylemindeki vatandaşlara içecek ve yiyecek ikram edildi. Darbe girişimde hayatını kaybedenler için okunan Kur'an-ı Kerim'e vatandaşlar da eşlik etti. Vatandaşların Vilayet Meydanı'ndaki protestoları sürüyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yalovalılar: Darbelere direneceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyan Yalovalılar, aileleri ve çocuklarıyla birlikte ellerindeki Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı.

Vatandaşlar, dev ekranda televizyon kanallarından gündemi takip etti ve haber bültenlerini izledi. Meydandakiler, "Darbelere karşı direneceğiz", "Dik dur eğilme, bu millet seninle", "Recep Tayyip Erdoğan" ve ''Darbeye hayır" sloganları attı.

Kütahya'da binlerce vatandaş meydanlarda

Kütahya'da da "demokrasi nöbeti" tutmak için kentin çeşitli noktalarından araçlarla ve yaya olarak binlerce vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla meydanlara yine akın etti.

Zafer Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, konuşmalar sırasında sık sık, "İdam cezası geri gelsin", "Dik dur eğilme, bu millet seninle" ve "Devlete uzanan eller kırılsın" sloganları attı.

Konya'da sabaha kadar protesto

Konya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşların "demokrasi nöbeti" devam ediyor.

Konyalı vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla Mevlana Meydanı'na akın etti. Kadın erkek, genç yaşlı on binlerce vatandaş, cuma gününden bu yana geceden sabaha kadar sloganlar atarak darbe girişimini protesto ediyor.

Ellerinde Türk bayraklarıyla meydanı dolduran vatandaşlar, "Dik dur eğilme, bu millet seninle", "Konya burada darbeciler nerede", "Vur vur inlesin Pensilvanya dinlesin" şeklinde sloganlar attı. Konya Atlı Okçuluk Grubu Başkanı Dr. Naim Ünsal ve grup üyeleri alana atlarıyla gelerek, renkli görüntüler oluşturdu.

Kocaeli'de STK'lar bir arada

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, gençlik alanında faaliyet gösteren 36 sivil toplum kuruluşu ile siyasi partilerin gençlik kolları, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla ortak basın açıklaması yaptı.

Genç Kocaelililer Derneği Başkanı Sedat Köse, Sabri Yalım Parkı'nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından yaptığı açıklamada, FETÖ ve dış güçlerin gölgesinde vatanı bölme amacıyla darbe girişiminde bulunanların, yüce Türk adaleti karşısında hak ettikleri bedeli ödemeleri gerektiğini söyledi.

KKTC'de Fetullah Gülen'in kitapları yakıldı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından Fetullah Gülen'in kitapları yakıldı.

Adana Uğur Mumcu Meydanı ayakta

Adana'da vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Uğur Mumcu Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.

Darbe aleyhinde slogan atan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da sevgi gösterisinde bulundu.

Elazığ nöbete devam ediyor

Elazığ'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto eden vatandaşlar meydanlardaki nöbetini sürdürdü.

Havanın kararmasıyla kentin dört bir yanından İzzetpaşa Meydanı'na gelen vatandaşlara, meydana traktörleri ile gelen bir grup çiftçi ile ambulanslarla gelen sağlık çalışanları destek verdi.

"Milletin mücadelesi karşısında sinek gibi yok oldular"

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "Topları da olsa, tüfekleri de olsa, helikopterleri de olsa, uçakları da olsa bu insanların topyekün mukabelesi karşısında sinek gibi yok olup gitmişlerdir." dedi.

Özkan, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından "Demokrasi nöbetinin" tutulduğu kent meydanında, kanaat önderleri ile mahalle muhtarların da katıldığı toplantıda vatandaşlara seslendi.

Isparta'da gösterilere sığınmacı desteği

Isparta Hükümet Meydanı'nda binlerce kişinin katıldığı ve 5 gündür devam eden darbe karşıtı gösterilere, Ispartalıların yanı sıra ülkelerindeki savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan çok sayıda sığınmacı da destek verdi.

Bursa Fomara Meydanı'nda binlerce kişi

Bursa'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşların "demokrasi nöbeti" devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine kentin çeşitli noktalarından araçlarla ve yaya olarak AK Parti İl Başkanlığının da bulunduğu Fomara Meydanı'na akın eden binlerce kişi, ellerindeki Türk bayraklarıyla sloganlar atıp, tepkilerini dile getirdi.

Sinop'ta şehitler için dua

Sinop'ta vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi protestosunu sürdürdü.

Hükümet Konağı Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından darbe girişiminde hayatını kaybedenler için dua okudu.

Hakkari'de de protestolar sürüyor

Hakkari'de vatandaşlar Fetullahçı Terör Örgütünün darbe girişimini protesto etti.

Doğu Karadeniz nöbeti sürdürüyor

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi, Trabzon, Rize, Ordu, Bayburt ve Gümüşhane'de protesto edildi.

Malatya'da bekleyiş sürüyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi nedeniyle Malatya'da başlatılan protesto gösterileri devam ediyor.

Darbe girişiminin ardından, Valilik binası ile Yeni Cami önünde toplanan vatandaşlar, bekleyişlerini sürdürüyor.

"Terör örgütü elebaşı şizofren bir deli"

Afyonkarahisar'da Anıtpark Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar, "Dik dur, eğilme, bu millet seninle" ve "İdam isteriz” sloganları attı.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, 15 Temmuz gecesi demokrasiye, devlete, millete ve cumhurbaşkanına darbe girişiminde bulunulduğunu belirterek, terör örgütü elebaşısının şizofren bir deli olduğunu söyledi.

Erzurum'da teheccüd namazı kılındı

Erzurum'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşların "demokrasi nöbeti" kapsamında teheccüd namazı kılındı ve dualar edildi.

Yakutiye Kent Meydanı'na toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla FETÖ aleyhine sloganlar atarak, darbeyi lanetledi.

TrtHaber


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
darbe girişimi, demokrasi nöbeti, son dakika, trt


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Meydanlarda demokrasi nöbeti Seth Haber Arşivi 0 16 Temmuz 2016 21:56
Bir Ses Böler Geceyi Zen Sinema Dünyası 1 25 Mart 2012 01:58
Gel Sen Uyu Bu Geceyi Adrasteia Aşk ve Sevgi Köşesi 0 03 Aralık 2011 15:52
Nusaybin geceyi olaylı geçirdi Lucifer Haber Arşivi 0 30 Ekim 2010 17:02