IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Temmuz 2016, 12:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eşine bile haber vermeden yardıma koşmuş




Darbe girişimine karşı koymak için gittiği Özel Harekat Daire Başkanlığında hainler tarafından atılan ikinci bombada şehit olan 24 yıllık polis memuru Faruk Demir’in, arkadaşlarının yardımına koşmak için evden çıkarken eşine bile haber vermediği öğrenildi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Darbe girişimine karşı koymak için gittiği Özel Harekat Daire Başkanlığında hainler tarafından atılan ikinci bombada şehit olan 24 yıllık polis memuru Faruk Demir’in, arkadaşlarının yardımına koşmak için evden çıkarken eşine bile haber vermediği öğrenildi.


Gölbaşı’nın kahraman şehitlerinden 52 yaşındaki özel harekat polisi Faruk Demir, 24 yıllık meslek hayatında bir çok görev aldı. Özel Harekat Daire Başkanlığı’ndan emekli olan 2 çocuk babası Elazığlı şehit Demir’in, parmakla gösterilen bir keskin nişancı olduğu öğrenildi. Demir’in, olay günü arkadaşlarının bulunduğu binaya bomba atıldığını haber alır almaz eşi Semra Yıldırım’a dahi haber vermeden aracına binerek yardıma koştuğu öğrenildi.

"BOMBA YEDİK, BURASI CEHENNEM"
Şehidin kardeşi Mehmet Sait Demir, “1965 doğumluydu. 1992 yılında polis oldu. 1996 yılında ise özel harekat başkanlığında göreve başladı. Bu zaman içerisinde 8 yıl Diyarbakır ve tüm ilçelerinde görev yaptı. 2004 yılında Ankara Özel Harekat Daire Başkanlığı’nda keskin nişancı olarak gitti ve keskin nişancılık hocalığı yaptı. 15 Temmuz Cuma akşamı saat 23.35’de telefon açtım. Ağabeyimi sordum, konuştuk. ‘Özel Harekat Daire Başkanlığı’ndayım. Bomba yedik. Şuanda burası cehennem. Ben seni daha sonra ararım’ dedi. Bende ‘Allah’a emanet ol’ dedim. Toplam 30 saniye konuştum. Gece saat 12.00 ile 01.30 arası televizyonda Özel Harekat Daire Başkanlığı’nda 17 şehit verdik dedikleri anda elim ayağım tutuldu. Hemen telefona sarıldım. Telefon çıkmayınca telaş etmeye başladık” dedi.

EVDEN DAİREYE 2 DAKİKA İÇİNDE ULAŞMIŞ
Evden çıkıp Özel Harekat Daire Başkanlığı’na gitmesinin 2 dakika kadar sürdüğünü anlatan Demir, “O kadar hızlı gitmiş. Her zaman arabasını daire dışına park edermiş. O gün daha hızlı gideyim diye içeriye park etmiş. Ağabeyim, arkadaşları ve çevresi tarafından çok sevilen bir insandı. Arkadaşları öyle bir anlatıyor ki, çok sevecendi. Kimsenin kalbini kırmamış. Çok şakacı, işine çok iyi bakan ve bilen bir insandı. Kurs verdiği tüm öğrenciler hep ‘hocam hocam’ derlerdi, çok severlerdi. Elazığlılar da kendisini çok severdi" diye konuştu.
Evli ve 2 çocuk babası olan Elazığlı Şehit Faruk Demir’in naaşı, eşinin yaşadığı Ankara’da toprağa verilmişti. Elazığ’da yakınları bulunan şehidin ailesi, taziye için Sürsürü Mahallesi Yeşil Camii’nde taziyeleri kabul ediyor.
(İHA)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
darbe girişi, Özel harekat


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
değişim yaptığımız şahıs haber vermeden linkleri kaldırmış SiberTRNet Link değişimi 1 01 Mart 2012 16:04
değişim yaptığımız şahıs haber vermeden linkleri kaldırmış SiberTRNet Link değişimi 3 01 Mart 2012 15:19