IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Eylül 2016, 15:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hakkari'de 2'si uzman çavuş 4 kişi kaçırıldı




Alınan bilgilere göre, Hakkari-Çukurca karayolu üzerindeki Doğanlı köyü yakınlarındayol kesen PKK’lı teröristler, sivil bir aracı durdurdu. Araçta bulunan 2 uzman çavuş, şoför ve bir sivil vatandaşı indirerek kaçıran teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.
Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak ise olayı doğrulayarak, “Hakkari-Çukurca karayolu Doğanlı köyü yakınlarında yol kesen bölücü terör örgütü mensupları, araçtaki 2 uzman çavuş, şoför ve 1 sivil şahsı kaçırdı. Bölgedeki operasyonlar devam ediyor” dedi.

DÜN 14 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
Güvenlik Güçleri dün Kars, Tunceli ve Hakkari'de düzenledikleri operasyonlarda 14 bölücü teröristi etkisiz hale getirdi.

TSK'dan yapılan açıklamaya göre dün Kars / Kağızman'da icra edilen operasyonda; bölücü terör örgütü mensubu dört terörist etkisiz hale getirildi.

Hakkari / Çukurca'da icra edilen operasyonda; 10 roketatar mühimmatı, 17 sevk fişeği, 31 fünye, 27 el bombası, altı adet tuzaklanmış roket başlığı, 680 adet 12.7 mm uçaksavar mühimmatı, 240 adet Doçka mühimmatı, 4.200 adet Kalaşnikof fişeği, iki adet el yapımı patlayıcı düzeneği, çok sayıda ideolojik doküman, bir Doçka namlusu ele geçirildi.

Tunceli bölgesinde icra edilen operasyonda; bölücü terör örgütü mensubu üç terörist etkisiz hale getirildi, bölücü terör örgütü mensubu bir terörist yaralı olarak yakalandı, iki AK-47 piyade tüfeği ele geçti.

Siirt, Diyarbakır ve Şırnak'ta icra edilen operasyonlarda tespit edilen beş el yapımı patlayıcı yerinde imha edildi.

Şırnak / İdil bölgesinde icra edilen operasyonda Midyat yolu üzerinde bulunan bir iş yerinde üç el bombası, 114 fişek ele geçirildi.

Mardin / Derik, Atlı Mahallesinde, sulama amaçlı kullanılan kuyu evinden 19 Eylül günü üç bölücü terör örgütü mensubu terörist tarafından kaçırılan Suriye uyruklu bir şahıs ölü olarak bulundu.

Hakkari / Yüksekova bölgesinde bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı tespit edilen silah mevzisi, sığınak ve barınaklar ile yedi bölücü terör örgütü mensubu terörist icra edilen hava harekâtı ile imha edildi.


Kaynak: İHA

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cukurca, hakkari, kaçırılma, pkk, uzman çavuş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Uzman çavuş dehşeti! Seth Haber Arşivi 0 13 Ekim 2014 14:07
Hakkari'de saldırıya uğrayan uzman çavuş şehit oldu Feronia Haber Arşivi 1 25 Nisan 2011 14:55
Uzman Çavuş şehit olduUzman Çavuş şehit oldu Uzman Çavuş şehit oldu Halkalı saldırısı Feronia Haber Arşivi 0 26 Haziran 2010 17:06