IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Kasım 2016, 19:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bahçeli'nin danışmanı Taşlıçay: Dışarıdaki binlerce sapığın arasına 4 bin hastalıklı zihniyet gönderiliyor




Türk Ceza Kanunu'nda, cinsel istismar suçunda mağdur ile failin evlenmesi halinde fail hakkında hükmün açıklanmasının geri bırakılması veya cezanın ertelenmesine imkan veren düzenlemeyle ilgili olarak MHP ne yapacağını açıkladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı ve Kadın Kolları Genel Koordinatörü Nevin Taşlıçay, her gün tecavüzcüye bir kolaylık sağlandığını, kaç yaşında çocukla evlenebileceğini beyan eden zihniyetin televizyonlarda boy gösterdiğini, dışardaki binlerce sapığın arasına hapisteki 4 bin hastalıklı zihniyetin daha gönderildiği belirtilerek tecavüzcüsü serbest bırakıldığı için intihar eden çocukları anımsattı.

"GÜN GEÇMİYOR Kİ TECAVÜZCÜYE KOLAYLIK SAĞLANMASIN"
Taşlıçay, yaptığı açıklamada düzenlemeye neden itiraz ettiklerini şöyle anlattı: "Gün geçmiyor ki tacizciye-tecavüzcüye bir kolaylık sağlanmasın bu ülkede. Gün geçmiyor ki, kaç yaşında çocukla evlenilebileceği beyanında bulunan zihniyet televizyonlarda boy göstermesin. Bir tarafta kadına şiddet diğer tarafta çocuk istismarı. Şimdi ise başka bir trajedi. Sanki binlerce taciz, tecavüz vak'ası engellenebilmiş gibi dışarıdaki binlerce sapığın arasına hapiste olan 4.000 hastalıklı zihniyeti daha gönderiyoruz. Bu ne mi demek? Kadınıyla, genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla az tedirgin yaşıyorduk, biraz daha tedirgin yaşamayı öğrenin demek.

TECAVÜZCÜSÜ SERBEST BIRAKILAN ÇOCUK İNTİHAR ETTİ
İnsan onurunu, izzetini, şerefini, rızasını hiçe sayan bir yasa düşünülemez. Bunun adı hukuk olamaz. İnsan iradesini yok sayan; cebir, hile ve tehdidi meşrulaştıran zihniyet köhnemiştir. Bu yapılana hukuk değil, dayatma denir. Bu yanlıştan dönülmeli. Geleceğimiz, evlatlarımız ateşe atılmamalı. Eller vicdanlara konulmalı. Siz de çok iyi biliyorsunuz ki, tecavüzcüsü serbest bırakılan bir çok çocuk intihara kalkıştı. Değil 4.000 bir tek çocuğun dahi vebali dünyalara değişilmez. MHP Genel Merkez Kadın Kolları olarak bu meselenin takipçisi olacağımızı beyan eder, yanlıştan dönülmesi için bütün yolları deneyeceğimizi tüm kamuoyuna duyururuz."

hurriyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cinsel istismar, cocuk, düzenleme, evlenme, evlilik, mhp, nevin taşlıçay, serbest, tecavüz, tecavÜzcÜ, türk ceza kanunu, yasa


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hastalıklı Etleri Çalıp Piyasaya Sürdüler Rhytia Haber Arşivi 0 10 Şubat 2014 17:56
Ağrı - Taşlıçay Sim Doğu Anadolu Bölgesi 0 18 Ağustos 2011 02:07
Hastalıklı değil sağlam böbreği alındı Cemalizim Haber Arşivi 0 10 Ağustos 2008 16:03