IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Feronia
  • 1 Post By ZeL

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Aralık 2016, 00:41   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
TSK'dan son dakika aciklamasi: 14 asker sehit




TSK'dan son dakika açıklaması: 14 asker şehit, 138 DEAŞ'lı öldürüldü
Genelkurmay Başkanlığı'ndan son dakika açıklaması.. Suriye’de yürütülen ’Fırat Kalkanı Harekatı’nda 10 askerin daha şehit olduğunu, 18 askerin de yaralandığını açıkladı. Genelkurmay Başkanlığı’ndan harekata ilişkin gece saatlerinde yapılan bilgilendirmede bugün El Bab bölgesinde sabah saatlerindeki çatışmalar ile öğleden sonra bombalı araçla düzenlenen 3 ayrı intihar saldırısında toplam 14 askerin şehit olduğu, 33 askerin de yaralandığı belirtildi. Açıklamada 138 DEAŞ’lı teröristin de öldürüldüğü ifade edildi

TSK'dan son dakika açıklamasına göre, Fırat Kalkanı operasyonunda 14 asker şehit oldu, 6'sı ağır 33 asker yaralandı. Açıklamada 138 DEAŞ'lı teröristin öldürüldüğü duyruldu. DEAŞ'lı teröristler tarafından 3 farklı intihar saldırısının düzenlendiği açıklandı.

Açıklamada çatışmalar ile karadan ve havadan yapılan harekatlarda 138 DEAŞ’lı etkisiz hale getirildi.

"Muhalif unsurlardan oluşan Özel Görev Kuvvet Grupları tarafından, havadan ve karadan sağlanan yoğun ateş desteği ile El Bab’ın ele geçirilmesine yönelik ileri harekata devamla, Bab-Halep yolunda tam kontrol sağlanmıştır. Hava Harekatları, bölgedeki topçu birliklerimiz ve diğer ateş destek vasıtalarımız ile El Bab bölgesinde tespit edilen DEAŞ terör örgütüne ait hedefler yoğun olarak ateş altına alınmaya devam etmektedir. Şu ana kadar topçu birliklerimiz ve diğer ateş destek vasıtalarımız ile; 3 ZSU-23 silah monteli pikap aracı, 2 adet doçka monteli pikap aracı, 3 ağır makinalı tüfek monteli pikap aracı ateş altına alınarak imha edilmiştir. Hava Kuvvetlerimize ait savaş uçaklarınca yapılan hava taarruzları sonucunda 67 hedef vurularak imha edilmiş; ayrıca ateş destek vasıtalarımızla açılan ateşlerle çok sayıda DEAŞ hedefi etkisiz hale getirilmiştir.

Açılan ateşler ve meydana gelen çatışmalar sonucunda 138 DEAŞ teröristi etkisiz hale getirilmiştir. Çok sayıda teröristin yaralı olduğu ve bulundukları alanlardan tahliyelerinin, yoğun ateş altında olmaları nedeniyle gerçekleştirilemediği de telsiz konuşmalarından öğrenilmiştir. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında kuşatılmış olan El Bab meskun mahallinin kontrol edilmesine yönelik harekat devam etmektedir. Öğleden sonra 3 ayrı bölgede bombalı araçlarla yapılan intihar saldırıları sonucunda TSK unsurlarımızdan toplam 10 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, ilk tespitlere göre 6’sı ağır olmak üzere 18 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralılara bölgedeki hastanelerde müdahale edilmektedir. Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, TSK personeline ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır; yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

Gün içerisinde çatışma ve intihar saldırıları sonucu şehit olan asker sayısı 14’e yaralanan asker sayısı ise 33’e yükseldi.

BOZDAĞ'DAN AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bugün Fırat Kalkanı Operasyonunda 14 şehit, 33 yaralı olduğunu belirterek, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, TSK'ya, milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Türkiye, ülkemizin ve milletimizin bekası için üzerine düşenleri kararlı şekilde yapmaya devam edecektir." dedi.

TBMM Anayasa Komisyonunda, AK Parti'nin anayasa değişiklik teklifinin tümü üzerindeki görüşmeler sürüyor.

Görüşmelerde, Anayasa Komisyonu Başkanvekili Reşat Petek Fırat Kalkanı Operasyonunda 14 şehit ve 33 yaralı olduğuna ilişkin TSK'nın açıklamasını duyurdu. Petek, şehit olanlara Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diledi.

Reşat Petek daha sonra siyasi parti temsilcilerine söz verdi.

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, "Acı haberi aldık. Bütün milletimizin başı sağolsun. Ateş bütün milletimizin yüreğine düşmüştür. Türkiye hem içeride hem dışarıda önemli problemlerle karşı karşıya. Millet olarak ciddiyet ve sağduyuyla ülkemizin birliğine sahip çıkmak zorundayız. Hırslarımızdan arınmak zorundayız. Türkiye'nin geleceğiyle ilgili sıkıntılı bir sürecin içinden geçiyoruz. Türkiye'nin artık şehitlerin verilmediği, aydınlık günlerde buluşabilmesi dileğimi iletiyorum." dedi.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, tüm şehitlere ve Türk milletine başsağlığı diledi. Parsak, "Bu şehit haberlerinin artık son bulmasını Allah'tan niyaz ediyorum." diye konuştu.

HDP Mardin Milletvekili Erol Dora, çok üzücü bir haber aldıklarını belirterek, "Bir daha böyle olayların olmaması en büyük dileğimdir." ifadesini kulandı.


AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, şehit askerlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Muş, "Türkiye'nin güvenliğini sağlamak, sınırını korumak, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak adına yürütülen Fırat Kalkanı Operasyonu zorlu şartlarda yürütülüyor. Buradaki hedef, terörist faaliyetlerden milletimizin korunmasıdır. Milletimizin başı sağolsun." dedi.

Hurriyet

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 22 Aralık 2016, 00:54   #2
Çevrimiçi
ZeL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: TSK'dan son dakika aciklamasi: 14 asker sehit




Allah rahmet eylesin bütün kardeşlerime, abilerime... Ailelere Sabr versin rabbim, bu son olsun artık son olsun.

 

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Son dakika haberi: Hakkari Çukurca'dan çok acı haber, 8 asker şehit oldu AngeL Haber Arşivi 0 13 Mayıs 2016 09:41
Mehmetcik Asker Sehit blackkurt38 Haber Arşivi 2 09 Nisan 2008 21:18