IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Ocak 2018, 08:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Harekât her an başlayabilir... "Doğmadan boğarız"




ABD’nin terör örgütü PYD’ye kurduracağını açıkladığı sınır ordusu, bölgeyi çatışma ortamına sürükledi. Rusya ve Şam yönetimi tepki gösterdi, Erdoğan “Hazırlıklarımız tamam” diyerek operasyonun başlayabileceği mesajını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kıçı kirli bazıları Suriye’de kalkıp bize sınırda tehdit sallıyor” dediği konuşmasında bugüne kadar görülmemiş sertlikte mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ABD’nin, Suriye’nin kuzeyinde 30 bin kişilik terör örgütü YPG ordusu kuracağına ilişkin açıklamasına karşı, “Amerika ülkemiz sınırları boyunca bir terör ordusunu kurduğunu ikrar etmiştir. Bize düşen bu terör ordusunu doğmadan boğmaktır” dedi. Amerikan yönetimine “Terör örgütlerinin üslerindeki bayrakları siz kendiniz indirin ki o bayrakları biz size teslim etmek zorunda kalmayalım” diye seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Kazan Soda Elektrik Fabrikası’nın açılış töreninde şunları söyledi:

ARI KOVANINA ÇOMAK SOKUYORUZ

“Uluslararası siyasetle uluslararası ekonominin madalyonun iki yüzü gibi birbiriyle yakın ilişkisini göz önüne aldığımızda, her iki alanda da adeta arı kovanına çomak soktuğumuzu görüyoruz. Suriye’de, Irak’ta, tüm Kuzey Afrika hattında ve Avrupa’da yaşanan hadiselerin hiçbiri bu fotoğraftan bağımsız değildir. Ne yaparlarsa yapsınlar bizi engelleyemeyecekler..

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık