IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Ocak 2018, 16:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türkiye şehitlerini uğurluyor




Bitlis'in Hizan ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlere yönelik operasyon düzenleyen timin üzerine çığ düşmesi sonucu şehit olan askerlerimiz son yolculuğuna uğurlanıyor.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Şehit Uzman Çavuş Ali Taştepe'yi, 3 bin kişi uğurladı

Bitlis'in Hizan ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlere yönelik operasyon düzenleyen timin üzerine çığ düşmesi sonucu şehit olan 5 askerden Jandarma Uzman Çavuş Ali Taştepe'nin (22), cenazesi memleketi Konya'nın Ereğli ilçesinde yaklaşık 3 bin kişi tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Şehit annesi Gülten Taştepe, 15 gün önce kendisine kan verdiğini belirtitği oğlunun tabutuna sarılıp, ''Ben seni garibanlık içinde, pazarlarda, soğukta sebze ve meyve satarak büyüttüm'' dedi.
Batman Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'na bağlı tim, dün Bitlis'in Hizan ilçesi İncirli köyü Giriziyaret Tepe mevkiinde, PKK'lı teröristlere karşı operasyon düzenlediği sırada, askerlerin üzerine çığ düştü. Çığın altında kalan 5 asker şehit oldu, 12 asker de yaralandı. Şehit olan askerlerden 1 yıllık uzman çavuş Ali Taştepe'nin cenazesi dün gece yarası memleketi Ereğli'ye getirdi. Bugünde Ereğli Devlet Hastanesi morgundan alınan şehidin cenazesi ilk olarak Çayhan Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Burada babası Çakır, annesi Gülten ve kardeşleri Aslıhan ve Kazım Taştepe, tabuta sarılarak duygusal anlar yaşadı. Cenaze, alınan helalliğin ardından dini ve askeri törenin yapılacağı mahalle meydanına getirildi. Törene Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Konya Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, askerler, protokol üyeleri, ailesi, yakınları ve yaklaşık 3 bin kişi katıldı.
"PAZARCILIK YAPARAK BÜYÜTTÜM"

Şehit annesi Gülten Taştepe, oğlunun tabutuna sarılıp gözyaşları içinde ağıt yaktı. Oğlunu zor şartlarda pazarcılık yaparak büyüttüğünü söyleyen anne Taştepe, ''Ben seni garibanlık içinde pazarlarda, soğukta sebze ve meyve satarak büyüttüm'' dedi. 15 gün önce izne gelen oğlunun, kendisine kan verdiğini de söyleyen Taştepe, ''15 gün önce beni hastaneye acil servise götürdün, bana kan verdin oğlum'' diye ağladı.

Kız kardeşi Aslıhan Taştepe, ağabeyinin tabutunu öpüp, ''Biz seni böyle mi gönderdik? Niye böyle oldu?'' diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Taştepe'nin cenazesi, öğleleyinı kılanan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.


Şehit Uzman Çavuş Durmuş Tek, son yolculuğuna uğurlandı

Bitlis'in Hizan ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlere karşı yürütülen operasyonda, çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek (27), Mersin'de son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin cenazesi tören öncesi merkez Toroslar ilçesindeki Tozkoparan Mahallesi'nde bulunan baba evine götürülerek helallik alındı. Merkez Yenişehir ilçesindeki Muğdat Camii'nde düzenlenen törene Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Vali Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz ile kent milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende şehidin babası Salim ile annesi Sebahat Tek ve yaz aylarında evlenmeyi planladığı nişanlısı Ayşe Başbudak'ı yakınları ve askeri görevliler teselli etmeye çalıştı. Şehidin uzman çavuş olan kardeşi de törende taziyeleri kabul ederken güvenlik gerekçesiyle ismi açıklanmadı. Şehidin anne ve babasının yanına giden Bakan Elvan, başsağlığı diledi.

Mersin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun’un kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin cenazesi omuzlarda taşındı. Törende, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganı atıldı. Şehit Tek, Musallı Mahallesi Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.


(alıntı)


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türkiye şehitlerini uğurluyor Wizard Haber Arşivi 0 12 Aralık 2016 16:00
Türkiye şehitlerini uğurluyor. Lilith Haber Arşivi 1 22 Ağustos 2012 20:32
Türkiye Şehitlerini Uğurluyor!! Düş Haber Arşivi 1 20 Ekim 2011 11:41
Sakarya Şehidini Uğurluyor.. Ruj Haber Arşivi 1 20 Ekim 2011 11:15