IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ocak 2018, 18:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başbakan Yıldırım: Bu harekat son terörist yok oluncaya kadar devam edecek




Başbakan Yıldırım: Bölgede oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu başlarına yıkacağız



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Başbakan Binali Yıldırım, Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Her ne pahasına olursa olsun bölgede oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu başlarına yıkacağız. Hiç ona buna güvenmesinler. Unutmasınlar, çay gider kum kalır. Bizimle burada birlikte yaşamak istiyorlarsa emperyal güçlerin oyununa gelmesinler. Derhal silahlarını bıraksınlar, milletin başına bela olmaktan vazgeçsinler. Bu harekat son terörist yok oluncaya kadar devam edecek" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Grand Ankara Hotel'de, Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni'nde konuştu. Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin Yıldırım şu ifadeleri kullandı: "Cerablus'ta, Gabar'da, Afrin'de, Cudi'de mücadele ediyoruz etmeye devam edeceğiz. Hangi ülkenin ne dediği bizi hiç ilgilendirmez. Bu harekat son terörist yok oluncaya kadar devam edecek.

ZEYTİN DALI KÜRT KARDEŞLERİMİZE KARŞI YAPILIYORMUŞ GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORLAR

Bugünlerde aydın maskeli bazı tipler, çeşitli mecralarda dillendirdikleri yalanlara karşı milletimiz uyanık olsun. Zeytin Dalı Harekatı sırasında sanki Kürt kardeşlerimize yönelik bir operasyon yapılıyormuş gibi göstermeye çalışıyorlar. Bu zinhar doğru değildir. Bu en büyük alçaklıktır.


SOSYAL MEDYA, SORUMSUZ MEDYA DEĞİLDİR

Milletimiz rahat olsun. Sosyal medya, sorumsuz medya değildir. Hiç kimsenin hukuka, adalete, meşruiyete uymayan çaba içerisine girme hakkı yoktur. Burada işlenen suçların hesabı da sorulmaya başlanmıştır. Barışa hizmet eden Zeytin Dalı Harekatı'na leke sürmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz.


BÖLGEDE OLUŞTURULMAYA ÇALIŞILAN TERÖR KORİDORUNU BAŞLARINA YIKACAĞIZ

Her ne pahasına olursa olsun bölgede oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu başlarına yıkacağız. Hiç ona buna güvenmesinler. Unutmasınlar, çay gider kum kalır. Bizimle burada birlikte yaşamak istiyorlarsa emperyal güçlerin oyununa gelmesinler. Derhal silahlarını bıraksınlar, milletin başına bela olmaktan vazgeçsinler."




(alıntı)


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Başbakan Yıldırım:Türkiye'nin başını ağrıtan çapulcularla iş tutmaya devam edecek misiniz? AttackMan Haber Arşivi 0 16 Ocak 2018 22:36
Başbakan Yıldırım: Amerika aleyhine oy verecekleri tehdit edecek noktaya kadar gelmişlerdir AttackMan Haber Arşivi 0 21 Aralık 2017 17:11
% 1 akıllanıncaya kadar % 99 devam edecek aLya Haber Arşivi 0 24 Ekim 2011 10:36