IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By yaSmin

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Şubat 2018, 08:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fatma’yı roketle şehit ettiler




TSK sivilleri gözetirken teröristler dün Reyhanlı’ya peş peşe 6 roket attı. Roketlerden biri eve isabet etti. 17 yaşındaki Fatma Avlar uyurken şehit edildi. Fatma, terörist roketleriyle can veren 5’inci sivil oldu
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekâtı'nda köşeye sıkışan terör örgütleri, sivil halka saldırmaya devam ediyor. Bölücü terör örgütü PKK/YPG'li teröristlerin dün 10.30 Afrin'den attığı iki roket Hatay'ın Reyhanlı ilçesinin Gültepe Mahallesi'ne üştü. Roketlerden biri 3 katlı bir eve isabet etti. Ailesiyle birlikte evlerindeki odasında uyurken atılan kalleş roketle 17 yaşındaki Fatma Avlar şehit düştü. İki kişi de yaralandı.

BİR YIL ÖNCE DE OĞLUNU KAYBETTİ
Bir yıl önce 20 yaşındaki oğlu Abdullah Avlar'ı Reyhanlı'da trafik kazasında kaybeden baba Ahmet Avlar, kızının şehit düştüğü evlerinin önünde gözyaşlarını tutamadı. Reyhanlı'da roketlerin düştüğü iki mahalle Türk bayrakları ile donatıldı. Esnaf iş yerlerine, insanlar evlerine ay-yıldızlı bayraklar astı. Roket isabet eden ev ve park halindeki bir araçta hasar oluştu. Güvenlik güçleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Avlar'ın şehit düştüğü roketin isabet ettiği sokakta yaşayanlar, roketlerin mahallelerine çok yakın olan Cinderes bölgesinden atıldığını söylüyor. Cinderes de dün yoğun ateş altına alındı.
'YARIYIL TATİLİ UZAYABİLİR'
Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, terör örgütünün kalleşçe sivilleri hedef almasına tepki gösterdi. Şanverdi, "Belli bir kesim tarafından oluşturulmaya çalışılan 'TSK sivilleri vuruyor' algısının tam tersi olarak bugüne kadar TSK bölgedeki sivillere kesinlikle yaklaşmıyor. Köylere yaklaşmıyor. PYD/PKK ise her gün Reyhanlı'ya olsun, Kilis'e olsun roket atıyor" dedi. Gültepeliler'in başka bir bölgeye alınma talebinin de değerlendirildiğini, vurgulayan Şanverdi, "Kaymakamlık ve belediye olarak gerekli çalışmaları yapıyoruz. Okullarımızı bir hafta tatil etmeyi planlıyoruz" dedi.
SİVİLLERİ KİM VURUYOR DÜNYA GÖRSÜN
Reyhanlı sakinleri terör örgütünün roketli saldırılarına isyan etti. Vatandaşlar da "'TSK sivilleri vuruyor' diyenler Reyhanlı'ya atılan füzelere neden ses çıkarmıyor? Dünya bunu görmüyor mu? Savundukları teröristler 17 yaşında bir canı daha aldı. İmza toplayanlar neden ses çıkarmıyor? Buradaki insanlar sivil değil mi?" diyerek tepki gösterdi. Bazıları, önlem olarak bu iki mahallenin boşaltılması ihtimalinin değerlendirilmesini önerdi. Şehidin sokağında marketi olan Mustafa Sertyürek "Birlik ve beraberlik içinde 80 milyon tek yürek olarak inşallah bu günleri atlatacağız" dedi.

KİLİS VE HATAY'A 12 GÜNDE 55 ROKETLİ SALDIRI
TSK ve ÖSO'nun 20 Ocak'ta başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nda 12 günde Afrin'deki teröristler Kilis şehir merkezine 22 roketli, Hatay'ın Reyhanlı, Hassa ve Kırıkhan ilçelerine ise 33 roketli ve bir havan mermili saldırı düzenledi. 2'si Suriyeli 5 sivil hayatını kaybetti, 73 kişi yaralandı.
alıntıdır

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 01 Şubat 2018, 08:57   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Fatma’yı roketle şehit ettiler




Dunya gormez
Dunya ancak cikarlari ne gerektiriyorsa onu gorur
Gecen gun aljeera haberlerini okuyordum... adamlar Turk askerlerin afrinde 5 cocuk oldurdugunu yazdi...
Yorumlari okudum...
Ve inanirmisin yorumlarin cogu Turk askerlerini destekleyici yorumlar, ve bu haberin yalan olduguna inaniyorlar

Yazanlar ise cogu yabanci..
Kimi Yasasin Turkiye yazmis
Kimisi, Turkleri destekliyoruz yazmis...
ne fatmalari gorurler ne de erenleri...
Nede Omerleri..

Ama bir gercek var ki yabanci medyasinin oyunlarini yabancilar dair artik inanmamaya basladi, ve orta doguda oynanan oyunlari goruyorlar

Saol haber icin

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
hatay roker, roketli saldırı, Şehit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kara Fatma Kimdir ? Kara Fatma'nın Hayatı. PySSyCaT Tarih / Siyaset 0 06 Kasım 2014 19:56
Fatma Şahin Sivil şehit sayısı 4 bin 323 PassioN Haber Arşivi 0 23 Mart 2012 20:00