IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Şubat 2018, 09:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cinderesi namlunun ucunda




Mehmetçik ve ÖSO’nun Cinderesi’ndeki ilerleyişi sürüyor. Dün 6 köy teröristlerden arındırıldı. 27 günde etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı ise bin 528 oldu
Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekâtı 27'nci gününe girdi. SABAH da PYD/PKK'lılara yönelik operasyonların yoğunlaştığı batı cephesindeki Cinderesi bölgesine girip, TSK öncülüğündeki ÖSO savaşçıları ile PYD/PKK'lı teröristler arasında yaşanan sıcak çatışmaları fotoğrafladı.

SERT ÇATIŞMALAR YAŞANIYOR
Batı cephesinde Mehmetçik öncülüğündeki ÖSO savaşçıları ile PYD/PKK'lı teröristler arasında yaşanan çatışmalar Celeme köyü çevresinde yoğunlaştı. ÖSO savaşçıları teröristler arasında cephe savaşları yaşanırken TSK da teröristlerin bulunduğu bölgeleri obüslerle vuruyor.
Bölgede ilerlemeye devam eden TSK ve ÖSO savaşçılarının hedefinde Afrin'in en büyük yerleşim yerlerinden biri olan Cinderesi bulunuyor. Kısa bir sürede Cinderesi'ne ulaşacak Mehmetçik ve ÖSO savaşçıları bölgenin temizlenmesinin ardından en büyük engellerden birini aşmış olacak.

43 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
TSK ve ÖSO, Afrin'de Harab Summak, Duraklı, Karri, Şerbanlı, Şedya ve Yukarı Divan köylerini terör örgütü PYD/PKK'dan temizledi. Böylece Türkiye sınırı boyunca Racu'nun batısındaki güvenli cep ile Şeyh Hadid beldesinin kuzeyine uzanan diğer güvenli cep birleştirildi. TSK ve ÖSO savaşçıları, harekâtın başından bu yana PYD/PKK işgalindeki Afrin'in 5 beldesinde toplam 63 noktayı örgütten kurtarmış oldu.
TSK, harekâtın başlangıcından bu yana bin 528 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Genelkurmay'dan yapılan açıklamada, dün kara ve hava operasyonları sonucunda PKK/KCK/PYDYPG ve DEAŞ mensubu 43 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
ÇATIŞMALARDA 7 ASKER YARALI
TSK'dan akşam saatlerinde yapılan açıklamada ise dün 7 askerin yaralandığı belirtildi. Açıklamada, "Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında iki ayrı çatışmada 7 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır" denildi.
Öte yandan Hatay'ın Kırıkhan, Hassa ve Reyhanlı ilçelerinin sınıra yakın bölgelerindeki birlikler, Afrin'in batı kırsalında yer alan teröristlere ait mevzilere top atışı yaptı. Kilis-Hatay hattının Suriye kesimindeki Darmık Dağı çevresindeki terör örgütü PYD/ PKK'ya ait hedefler savaş uçakları, Fırtına obüsleri ve tanklarla vuruldu. Sınır birliklerine tank, zırhlı personel taşıyıcı ve hafif zırhlı araç sevkıyatı da devam etti.

TERÖRİST BAŞINA YPG'DEN 100 DOLAR
PKK'nın Suriye kolu PYD/YPG'nin, 100 dolara örgüte eleman temin ettiği ortaya çıktı. Afrin'de yaralı yakalanan 17 yaşındaki terörist A.S.T. ifadesinde, Menbiç'te örgüt mensuplarına suikast, sabotaj ve bomba eğitimlerinin verildiğini ve eğitim verilen bölgelerde ABD askerlerini gördüğünü söyledi. Türkiye'ye kaçmaya çalışan sivillerin örgüt tarafından engellenmeye çalışıldığını aktaran A.S.T., YPG'nin Kürtleri Batılı devletlerin istekleri doğrultusunda kullandığını ve örgütün para karşılığında eleman temin ettiğini de aktardı. Terörist, örgüte katılanlara aylık 100 dolar verildiği bilgisini paylaştı.
alıntıdır

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
pyd, terörist, ypg


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İĞne ucunda ansİklopedİ Kalemzede İslamiyet 0 10 Temmuz 2011 00:34
Namlunun ucundaki Başbakan: Hedef RTE Noyan Haber Arşivi 0 16 Mayıs 2011 09:25
Farenizin ucunda 3 müthiş 3D tur! Slipknot Ağ, Network ve Networking 0 05 Nisan 2010 14:32
Güzellik, Parmaklarınızın Ucunda! Dilara Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 11 Mayıs 2009 09:03