IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By yaSmin

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Şubat 2018, 12:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Meteoroloji'den son dakika akşam saatlerine dikkat! İstanbul için kar tarihi geldi (Bugün hava durumu)




Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Güneydoğu Anadolu, Tekirdağ, Çorum, Elazığ, Şırnak ve Hakkari çevreleri ile Edirne'nin güney kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, İç Ege'nin ve Batı Akdeniz'in yüksekleri, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Kayseri ve Niğde çevrelerinde yer yer karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.
Yağışlar için uyarı; öğle saatlerinden itibaren İzmir, Aydın ve Muğla çevreleri ile Antalya'nın batı kesimlerinde ve gece saatlerinden sonra da Antalya'nın iç ve doğu kesimleri ile Mersin'in batı ilçelerinde kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olması beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, trafikte aksamalar, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Gece ve sabah saatlerinde İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'da yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

1 MART’TAN SONRAYA DİKKAT

Habertürk TV Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel, 1 Mart’ta gelmesi muhtemel ayrı bir soğuk hava dalgası daha olduğunu belirterek “Asıl buna dikkat etmek lazım” dedi. 1 Mart’ta Marmara’da ısının sıfırın altına düşebileceğini söyleyen Öztel, şöyle devam etti: “Yağış olursa kar olur. Edirne, Bolu, Ankara, Eskişehir, Zonguldak, Düzce, Kocaeli, İstanbul... Her yerde kar olur. Buna dikkatli bir şekilde bakıyoruz. Tahminler çok hızlı değiştiği için 25 Şubat’ta görülen karla karışık yağmur ne kadar sürecek kestiremiyoruz. Hafta sonu öncül bir soğuk gelecek, asıl soğuklar ise bir sonraki hafta sonu 1-2-3 Mart’ta etkili olacak diyebiliriz. Yani önümüzdeki 2 hafta sonu İstanbul’da, Marmara’da hem soğuk hem de birinde kar yağma ihtimali var. Uzun soluklu 10 gün bizi bekliyor. Ama kesin tahmin için erken.”
Gazete Habertürk'ten Uzay Kesmen'in haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü Trakya bölgesi için bu hafta sonu kar yağışı uyarısında bulundu. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü’nün verilerine göre, Trakya bölgesinde hava sıcaklıklarının düşmesiyle pazar günü kar yağışı bekleniyor. Edirne ve Kırklareli’nde beklenen kar yağışının pazartesi gününe kadar devam edeceği tahmin ediliyor. Tekirdağ’da ise aralıklı yağmur beklenirken, Trakya bölgesinde hava sıcaklığının pazar günü 4-6 derecelere düşeceği değerlendiriliyor.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

Ankara 12°C Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey ve batı kesimleri ile gece saatlerinden itibaren il geneli yağmurlu

İstanbul 11°C Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu

İzmir 16°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor.

Adana 19°C Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kıyı kesimleri ve gece saatlerinden itibaren il geneli sağanak yağışlı

Antalya 18°C Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğu kesimleri ve akşam saatlerinden itibaren il genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinden itibaren Kaş, Demre, Finike, Kumluca, Manavgat, Alanya, Akseki ve İbradı ilçeleri ile gece saatlerinden itibaren iç ve doğu kesimlerinde kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor.

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 24 Şubat 2018, 14:41   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Meteoroloji'den son dakika akşam saatlerine dikkat! İstanbul için kar tarihi geldi (Bugün hava durumu)




dört gözle kar beklıyoruz

 

 

Etiketler
hava durumu, havalar, istanbul hava


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İstanbul'da kar yağışı başladı! Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı! yaSmin Haber Arşivi 2 24 Ocak 2018 10:37
Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahmin değişikliği! İstanbul'da kar yağacak mı? yaSmin Haber Arşivi 3 15 Ocak 2018 12:01
Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahmini! Lucifer Haber Arşivi 2 06 Temmuz 2015 16:50
Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahmini Lucifer Haber Arşivi 0 18 Haziran 2015 10:25
Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahmini Lucifer Haber Arşivi 0 15 Haziran 2015 11:17