IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Mart 2018, 14:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Meteoroloji'den kritik hava durumu uyarısı! İstanbul'da yağış başladı!




Meteroloji'den yeni kritik uyarılar gelmeye devam ediyor. Özellikle Marmara bölgesi için kuvvetli rüzgar uyarısı verildi. Hava sıcaklığının yükselmesi hafta sonuyla birleşince milyonlarca vatandaş tatil planı yapmaya başladı. Fakat ilerleyen saatlerde kuvvetli yağış ve rüzgarın olması bazı olumsuzluklara yol açacağından vatandaşlar uyarıldı. Özellikle İstanbul'da ve çevresinde bugün için kuvvetli rüzgar olacak. İşte il il hava durum raporları ve detaylar. Yurtta hava durumu nasıl olacak?
Meteoroloji'den son dakika hava durumu için kritik bilgiler gelmeye devam ediyor. Soğuk havanın yerini sıcak havalara bıraktığı bu günlerde kuvvetli rüzgara dikkat edillmesi gerektiği belirtildi. Özellikle İstanbul'da bugün sağanak yağış ve kuvvetli rüzgarın (saatte 80 kilometrelere) kadar ulaşabileceği belirtildi.

Hafta sonu için plan yapanların kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısını dikkata alarak yaşanacak olumsuzlara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi. İşte il il tüm yurtta hava durumu raporları.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile İzmir, Manisa, Uşak, Kütahya, Aksaray, Bingöl, Muş, Erzurum, Ağrı ile Şanlıurfa çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların yağmur ve sağanak, Marmara, Kıyı Ege, Batı Karadeniz ve Samsun çevrelerinde yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri, Erzurum, Ağrı ve Hakkari çevrelerinde yer yer karlakarışık yağmur ve kar şeklinde olmak üzere; Kırklareli ve Tekirdağ'ın doğusu ile İstanbul çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı kuzey, iç ve batı kesimlerde hissedilir derecede (6 ila 10 derece) artacağı tahmin edilirken, rüzgarın ise genellikle güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvette, Marmara, Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Batı Karadeniz, İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç Kesimlerinde kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına (50-70 km/saat, yer yer 90 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Kırklareli ve Tekirdağ'ın doğusu ile İstanbul çevrelerinde yer yer kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (su baskını, sel, yıldırım tehlikesi, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
hafta sonu, hava durumu, havalar, meteoroloji


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Meteoroloji'den son dakika kuvvetli fırtına uyarısı! Hava durumu nasıl olacak? yaSmin Haber Arşivi 0 14 Şubat 2018 12:09
İstanbul'da kar yağışı başladı! Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı! yaSmin Haber Arşivi 2 24 Ocak 2018 10:37
Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahmin değişikliği! İstanbul'da kar yağacak mı? yaSmin Haber Arşivi 3 15 Ocak 2018 12:01
Hava durumu - Meteoroloji'den yağış uyarısı Desmont Haber Arşivi 0 08 Aralık 2014 19:51
Meteoroloji'den sağanak uyarısı 20 Ekim 2012 Hava Durumu Violent Haber Arşivi 0 20 Kasım 2012 11:20